skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:ایران می‌تواند سومین حکمران اینترنت در جهان باشد

تحریریه پیوست

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به دو تکه شدن مدیریت اینترنت در جهان اعلام کرد که ایران هم میتواند سومین حکمران اینترنت در جهان باشد.
به گزارش پیوست، سعید رضا عاملی، امروز (۲۹ اردیبهشت) در گرامیداشت روز جهانی ارتباطات خواست تا با تکمیل چرخه توسعه شبکه ملی اطلاعات ایران به صورت جدی روی حکمرانی اینترنت فکر کند.

او با اعلام اینکه مدیریت اینترنت در حالا حاضر دو تکه شده است گفت: « حکمرانی نوع اول اینترنت الان در اختیار آمریکا و با محوریت آیکان است و حاکمرانی اینترنت نوع دوم هم با محوریت چین است. حالا این سوال مطرح میشود چرا نوع سوم حکمرانی را نداشته باشیمبه باور او ایران میتواند با توجه به قابلیتهای منطقهای که دارد حکمران سوم اینترنت در جهان باشد. اما  عاملی در سخنرانی خود از پیشنهاد تغییر نام وزارت ارتباطات به وزارت اینترنت خبر داد و اعلام کرد: «۵ سال پیش پیشنهاد دادم که با توجه به رشد جهان دوم یعنی فضای مجازی نام وزارت ارتباطات به نام وزارت اینترنت تغییر نام دهدبه باور او با این تغییر نام امکان گسترش فعالیتهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم وجود خواهد داشت.

همچنین عاملی در این مراسم با اشاره به وظایفی که وزارت ارتباطات در بحث راهاندازی شبکه ملی اطلاعات داشته گفت:‌« ارتباطات رکن مهم شبکه ملی اطلاعات است و به نظر من باید این شبکه نام ارتباطات نیز اضافه میشد. وزارت ارتباطات تمام توان خود برای راهاندازی این شبکه را به کار بسته و تاکنون به ۸۰ درصد تعهداتش براساس سند تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات عمل کرده است. ولی مسئول راهاندازی تمام این شبکه این وزارتخانه نیست و باید نهادهای دیگر هم در توسعه این شبکه تلاش و همکاری کنند
او بزرگترین مشکل شبکه ملی اطلاعات را نبود مدیریت یکپارچه دانست و افزود:‌« شبکه ملی اطلاعات را میتوان شبکهای برای توسعه دولت الکترونیکی دانست؛ اما اگر تمامی ظرفیتهای این شبکه به صورت یکپارچه مدیریت نشود حتما با مشکل مواجه خواهیم شد

آنطور که عاملی در این مراسم اعلام کرد این پروژه تاکنون با کمک بودجه عمومی ۱۲هزار میلیارد تومانی و ۷ هزار میلیارد تومان از بخش خصوصی امکان توسعه پیدا کرده است.

http://pvst.ir/5xw

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو