مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
در جلسه کمیسیون امور زیربنایی تصمیم بر آن شد که لایحه اصلاح قانون توسعه حملونقل عمومی به هیات دولت نرود. یکی از اصلاحات این لایحه بحث دریافت مجوز تاکسیهای آنلاین از شهرداری و لغو قانون نظام صنفی برای ارائهدهندگان خدمات هوشمند حملونقل در کشور بود.
به گزارش پیوست، رضا الفت نسب سخنگوی اتحادیه کسبوکارهای مجازی در گفتوگو با پیوست با اعلام این خبر درباره جزئیات آن گفت: «مصوب شد کارگروهی برای بررسی کارشناسانه این موضوع تشکیل شود. این کارگروه با حضور افراد عضو کمیسیون مانند وزارت ارتباطات، وزاره راه، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و اتاق اصناف تشکیل جلسه خواهد داد و پیشنهادات مختلفی که از سوی نهادهای مختلف شده است در این کارگروه مورد بررسی دقیقتر قرار خواهد گرفت.»
به گفته الفت نسب کاگروه پس از بررسی پیشنهادات نظر خود را به کمیسیون امور زیربنایی ارجاع میدهد و پس از آن کمیسیون بار دیگر پیشنهاد کارگروه را مورد بررسی قرار میدهد و در نهایت اگر توافقهای لازم در کمیسیون صورت گرفت، لایحه به هیات دولت خواهد رفت.
پیش از این یک بار دیگر در اسفند ماه سال گذشته این لایحه از کمیسیون امور زیر بنایی به هیات دولت رفته بود که در آنجا رد شد و بار دیگر برای بررسی مجدد به کمیسیون امور زیربنایی ارجاع شد. در همان زمان، اسنپ و تپسی به عنوان دو شرکت بزرگ در بخش تاکسیهای اینترنتی و سخنگوی اتحادیه کسبوکارهای مجازی، عملیاتی شدن این طرح را آسیب بزرگی به کسبوکار تاکسیهای اینترنتی دانسته، و آن را عاملی بر تعطیل شدن کسبوکارهای فعال در این حوزه اعلام کرده بودند. با این حال در همان زمان رئیس سازمان تاکسیرانی اعلام کرده بود که دریافت مجوز از شهرداری برای تاکسیهای اینترنتی به معنی ایجاد محدودیت برای این کسبوکارها و تعطیلی آنها نخواهد بود. روز گذشته مدیرعامل اسنپ نسبت به برگزاری این جلسه ابراز نگرانی کرده بود.
الفت نسب بر این باور است که هیات دولت به دنبال یکپارچه ساختن مدیریت حملونقل شهری است و در این باره به پیوست گفت: «هیات دولت به دنبال مدیریت یکپارچه حملونقل شهری است و این در حالی است که ما معتقدیم با توجه به ذینفعان متفاوتی که این موضوع دارد بهتر است به جای تمرکز روی مدیریت یکپارچه روی هماهنگی مدیریت تمرکز شود.»
حالا باید همچنان منتظر ماند و دید در ماههای آینده و پس از برگزاری جلسات کارگروه تعیین شده چه اتفاقی برای لایحه و در پی آن کسبوکارهای تاکسیهای آنلاین خواهد افتاد. در جلسه کمیسیون امور زیربنایی وزیر ارتباطات، وزیر راه، وزیر صنعت، معدن، تجارت و معاون علمی فناوری ریاست جمهوری حضور داشتند.