انتقاد کمیسیون تامین تجهیزات نصر از تامین ارز کالاهای فاوا
طبق بیانیه کمیسیون تامین تجهیزات و کالای فاوا سازمان نصر تهران، بانک مرکزی روال خاصی…
۲۴ مهر ۱۴۰۳
۱ فروردین ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۷ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
۳۶۵ روز از سال ۹۷ گذشت تا به تعطیلات نوروزی سال ۹۸ برسیم و البته این روالی است که هر سال هم تکرار میشود. انتظار برای رسیدن به تعطیلاتی که میتوانیم بعد از تقریبا یک سال کاری و سپری کردن فشار و استرس زندگی شهری، برای استراحت چند روز خود برنامهریزی کنیم.
به گزارش پیوست، اگر اهل رفتن به سفر باشید حتما این تعطیلات بهترین فرصتی است که میتوانید از آن برای رفتن به شهرهای مختلف چه داخلی و چه خارجی بهره برید. اگر هم تا این لحظه برای تعطیلات نوروزی خود برنامهریزی نکردهاید، چندان جای نگرانی نیست؛ چرا که به کمک برنامههایی مختلفی که روی گوشی هوشمندتان نصب میشود میتوانید به سرعت یک برنامه جامع و کامل برای چند روز تعطیلات خود در نظر بگیرد. در گزارش زیر سعی میکنیم چند برنامه که در ایام نوروز میتواند برای شما کاربرد داشته باشد را معرفی کنیم.
هوای بهاری و پاک میتواند بهترین فرصت برای دوچرخه سواری یا پیادهروی در طبیعت باشد. برنامه Wikiloc به شما کمک میکند تا بهترین مکانها را برای پیادهروی یا کوهنوردی در هر شهری که در آن هستید پیدا کنید. همچنین با کمک این برنامه میتوانید مسیرهای شخصی GPS خود را از پیاده روی، دوچرخه سواری و غیره بسازید و آنها را به طور مستقیم در Wikiloc به سادهترین روش آپلود کنید.
دویدن، دوچرخهسواری، پیادهروی، کوهنوردی، قایقرانی و ۴۵ فعالیت متفاوت در این برنامه گنجانده شده که میتوانید براساس آنها فعالیت خود روی نقشه پیگیری کنید. همچنین در مسیری که در حال طی کردن آن هستید میتوانید موقعیتهای جغرافیایی و یا عکسهایی را که در طول مسیر گرفتهاید را به نقشه اضافه کنید. از خوبیهای این برنامه این است که میتوانید به نقشه مکانهای سراسر جهان بدون اینترنت دسترسی داشته باشید. خوشبختانه این برنامه از نقشه ایران هم پیشتیبانی میکند.
Wikiloc به صورت رایگان در اختیار کاربران اندروید و ios قرار گرفته است. برای دریافت اپلیکیشن این سرویس و آشنایی بیشتر با کاربردهای آن میتوانید به سایت این برنامه هم مراجعه کنید.
اگر بخواهید در چند روز تعطیلات نوروز، شهری را برای مسافرت انتخاب کنید، میتوانید از اپلیکیشنهای متفاوتی که در این زمینه وجود دارند کمک بگیرید. یکی از بهترین اپلیکیشنهایی که میتواند مکانهای جدید برای مسافرت را به شما پیشنهاد دهد «همگردی» است.
این برنامه که در واقع یک نوع شبکه اجتماعی است اطلاعات کاملی از تمام مناطق دیدنی–گردشگری در اختیار کاربرانش میگذارد. در این برنامه علاوه بر معرفی مکانهای جدید برای مسافرت میتوانید از رویدادهای مختلف هر شهر مانند جشنواره و مراسم ویژه شهر نیز باخبر شوید.
در واقع میتوان گفت این برنامه مشاوری خوب برای کاربرانی است که هنوز شهری را برای سفر در تعطیلات نورزی انتخاب نکردهاند. کاربران از شهرهای مختلف ایران در این اپلیکیشن مناطق دیدنی شهر خود را معرفی و نظرشان را نیز در مورد مکانهای دیدنی با دیگران به اشتراک گذاشتهاند.
این اپلیکیشن امکان رزرو هتل و یا خرید بلیط را نیز به کاربرانش میدهد. «همگردی» به صورت رایگان در اختیار کاربران اندرویدی قرار گرفته اما متاسفانه کاربران ios فعلا امکان استفاده از امکانات این اپلیکیشن را ندارند. البته برای حل این مشکل کاربران ios، امکان استفاده از اطلاعات اپلیکیشن همگردی از طریق سایت این برنامه نیز فراهم شده است.
بدون شک تهران در ایام تعطیلات نوروز یکی از بهترین مکانها برای گردش است. خیابانهای خلوت و هوای دلچسب بهاری بهترین فرصت را در این تعطیلات برای کشف تهران دوستداشتنی فراهم میکند.
یکی از برنامههایی که به کشف مکانهای ناشناخته تهران به شما کمک میکند پلتفرم «پیاده» است. این برنامه مکانهای مختلفی از رستوران، خیابانها و کوچههای دیدنی شهر گرفته تا کافیشاپ، پارک و مکانهای فرهنگی و هنری را به شما معرفی میکند.
در واقع «پیاده» یک راهنمای کامل برای کشف سرگرمیها، اخبار مناطق مختلف و کمتر شناخته شده تهران است. این برنامه مانند یک مجله آنلاین تمامی رویدادها و مکانهای مختلف شهر تهران مانند رویدادهای هنری، رستوران، کافه، موزه، محله گردی و غیره را برای کاربرانش دستچین و به صورت روزانه در اختیارشان میگذارد. این پلتفرم برای ایام نوروز هم یک برنامهریزی مشخصی با عنوان «فستیوال نورزی پیاده» در نظر گرفته و در آن پیشنهادهای روز و ویژه خود برای تعطیلات نوروزی را معرفی کرده است. در بخش فستیوال نوروزی پیاده مسیرها، رویدادها، مکانها و مقالههای ویژهای دیده میشود که میتواند برای سپری کردن تعطیلات نوروزی بسیار هیجانانگیز باشد. برای دریافت نسخه اندرویدی و ios پیاده به سایت این برنامه سر بزنید.
رفتن به سفر آن هم با خانواده و یا دوستان یعنی یک نفر به عنوان «مادر خرج» یا فردی که حواسش به تمام حسابوکتابهای سفر است، باید وجود داشته باشد. حساب و کتاب در سفر میتواند سختیها و چالشهای خاص خودش را داشته باشد.
برای اینکه در سفر خود را درگیر امور مالی و پیچیدیگیهای آن نکنید، میتوانید از اپلیکیشن «دنگ سفر» استفاده کنید. این اپلیکیشن همه محاسبات در سفر را به صورت هوشمند انجام و دُنگ هر فرد را مشخص می کند. در این برنامه حالتهای مختلفی که در سفر رخ میدهد پیشبینی و برای آن راه حل در نظرگرفته شده است. به عنوان مثال شما میتوانید در سفرهای خارجی از هر چند واحد پولی که می خواهید استفاده کنید چون ممکن است بعضی هزینههای شما به ریال و بعضی به دلار و غیره باشد. در واقع این برنامه دنگ هر واحد پولی را جداگانه برای شما محاسبه می کند.
از ویژگیهای دیگر این برنامه امکان تعریف تعداد همراه است. برای مثال زوجها و یا خانوادهها میتوانند تعداد نفراتشان را در یک حساب که به نام سرپرست است وارد کنند و همه هزینهها به حساب سرپرست منظور می شود. از آنجا که این اپلیکیشن تنها در اختیار کاربران سیستم عامل اندروید قرار گرفته بهتر است مادرخرج در سفر هم از بین کاربران دارای گوشی اندروید انتخاب شود.
قطعا اگر برای رفتن به سمت یک منطقه یا شهر جدید با ماشین شخصی دل به جاده زدهاید، برای پیدا کردن راه به مشکل بر خواهید خورد. برای پیدا کردن بهترین مسیر به مکانی که میخواهید به آن سفر کنید، میتوانید از اپلیکیشن «۱۴۱» که توسط مرکز مدیریت راههای کشور توسعه یافته استفاده کنید.
با کمک این برنامه از وضعیت راههای مختلف شهری و برون شهری اطلاع پیدا خواهید کرد. این برنامه علاوه بر اینکه مسیرهای مناسبی را برای رسیدن به مقصد نهایی پیش روی شما میگذارد، شما را از ترافیک و تصادفات اتفاق افتاده در جاده نیز مطلع میکند. کاربران سیستم عامل اندروید و ios برای دریافت این برنامه میتوانند به سایت این سرویس سر بزنند.
اما اگر در طول مسیر بنزین ماشینتان روبه پایان است و نمیدانید نزدیکترین پمپ بنزین به شما کجاست، بهتر است اپلیکیشن «آیبنزین» را قبل از شروع سفر روی گوشی خود نصب کنید. این برنامه اطلاعات دقیق مربوط به پمپ بنزینهای مختلف اطراف خودروتان را به شما نشان میدهد و مشخص میکند که یک پمپ بنزین در چه فاصلهای از منطقهای که شما در آن واقع شدهاید قرار دارد. کاربران اندروید میتوانند برای دریافت این برنامه به کافه بازار مراجعه کنند.
سفر رفتن در کنار تمام ساعت خوش و تجربیات نابی که به همراه دارد ممکن است اتفاقات غیر قابل پیشبینی هم برای هر فردی به دنبال داشته باشد. اگر در طول سفر خدایی ناکرده سانحه یا حوادثی رخ داد، بهتر است در کنار حفظ خونسردی برای استفاده از زمان تا رسیدن اورژانس و انتقال بیمار به بیمارستان مجموعه کمکهای اولیه را برای او انجام دهید. در این مرحله بهتر است اپلکییشن «کمکهای اولیه» را روی گوشی خود نصب داشته باشید. این برنامه صدها روش امدادی و مفید که برای شرایط مختلف در نظر گرفته شده و میتواند در مواقع اضطراری به کار بیآید را در خود گردآوری کرده و در اختیار کاربران سیستم عامل اندروید و ios گذشته است.
همچنین اگر در طول سفر خود نیاز به شماره مکانهای خاصی مانند پلیس، بیمارستان، هواشناسی و غیره داشتید میتوانید از برنامه «تلفنهای ضروری» کمک بگیرید. این برنامه همانطور که از نامش هم پیداست شماره تلفنهای ضروری را در دستهبندیهای مشخص در اختیار شما میگذارد تا به آنها به راحتی دسترسی داشته باشید. این برنامه تنها در اختیار کاربران اندرویدی قرار گرفته است.