skip to Main Content
دیجی‌ پی
کانال بله پیوست
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

مدیر تولید بازی کافه بازار: امکان ادامه برگزاری رویداد کژوال کمپ وجود دارد

۱۴ بهمن ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

کافه بازار پس از پایان برگزاری رویداد کژوال کمپ اعلام می‌کند که موفقیت‌های این رویداد فراتر از انتظار بوده تا جایی که احتمال برگزاری دوره‌های بعدی این رویداد هم وجود دارد.

  شروین راد، مدیر تولید بازی کافه بازار با اشاره به اینکه منتظر گذشت زمان بیشتر از برگزاری این رویداد و مشخص‌تر شدن نتایج آن هستند تا در مورد ادامه دار بودن این رویداد تصمیم‌گیری کنند به پیوست می‌گوید:‌ «کژوال کمپ یک رویداد ۳ ماه بود که با همکاری کافه بازار و آواگیمز برگزار شد. این رویداد هم با هدف ارتقا سطح بازی‌های موبایل ایرانی برگزار شد. در نهایت بعد از پایان رویداد سه ماه هم ۲۱ بازی تولید شدند که از کیفیت‌های قابل قبولی برخوردار هستند.» او در ادامه می‌افزاید:‌ «به همین دلیل ما منتظر این هستیم که نتیجه تاثیر برگزاری این رویداد بر بخش بازی‌سازی دقیق‌تر مشخص‌تر شود تا در مورد برگزاری مجدد آن تصمیم‌گیری کنیم زیرا بازی‌ها ساخته شدند و تا اینجا هم نتایج خوبی گرفته‌اند؛ اما توقع ما از آنها بیشتر است.»

راد با اعلام اینکه نتیجه برگزاری این رویداد تا به اینجا هم برای کافه بازار رضایتبخش بوده ادامه داد: «ما از ۱۱ استان‌ کشور شرکت‌کننده داشتیم و سه بازی برنده در فینال بازی‌های باکیفیتی بودند. با تمام اینها باید یک بازه زمانی صبر کرد که آمار و ارقام و جزییات دقیق فعالیت بازی‌سازان در این رویداد مشخص‌تر شود.»

هفته گذشته رویداد سه ماه کژوال کمپ با معرفی تیم‌های برگزیده به کار خود پایان داد. تیم بازی مهره‌چین از استان گیلان، شکمو از استان قزوین و بازاران از استان یزد به ترتیب مقام‌های اول تا سوم این رویداد را به دست آوردند.

مدیر تولید بازی کافه‌بازار با اعلام اینکه این سه بازی با اختلاف زیادی از بقیه بهتر بودند و این موضوع نشان می‌دهد که حق آنها بود که برنده نهایی شوند به پیوست می‌گوید:‌ «۴۰ درصد کاربران بازی مهره‌چین که در رویداد کژوال کمپ مقام اول را کسب کرد پس از یکبار بازی به این بازی بازگشتند، این رقم بیشتر از پیش‌بینی خود مسئولان برگزاری این رویداد بود.» او در توضیح بیشتر در مورد موفقیت بازی‌های اصلی در این رویداد می‌افزاید:‌ «هدف‌گذاری ما برای بازگشت کاربران به بازی اول پس از یک بار بازی بازگشت ۳۰ درصدی بود چرا که در آمارهای جهای هم این عدد را برای نرخ بازگشت کاربران به یک بازی در نظر می‌گیرند؛ اما در نهایت در واقعیت نتیجه بازگشت کاربران به این بازی بعد از انجام یکبار آن  ۴۰ درصد گزارش شد.» به باو او اینکه یک بازی ایرانی با المان‌های فرهنگ ایرانی بازگشت کاربر ۴۰ درصدی را در روز اول تجربه کند تجربه خوب و مثبتی برای بازی‌سازان و مجموعه کافه بازار بوده است.

http://pvst.ir/5rw

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

✖ برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو