skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

ژئوکدینگ هوشمند نمایاب رونمایی شد

تحریریه پیوست

۱۰ بهمن ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸

سرویس ژئوکدینگ هوشمند مجموعه نقشه نما به نام «نمایاب» رونمایی شد.
به گزارش پیوست، در مراسم رونمایی از این سرویس، محمدرضا فیروزآبادی، مدیرعامل مجموعه نقشه نما گفت: «بعد از ۲ سال کار و ۳ سال شکست توانستیم ۲ ماه پیش، چالش‌های آدرس‌دهی به زبان فارسی را با نسل جدیدی از ژئوکدینگ برطرف کنیم. ژئوکدینگ به زبان ساده یعنی جستجو در نقشه و به زبان علمی یعنی تبدیل آدرس توصیفی به موقعیت جغرافیایی.»

او به چالش‌هایی که در آدرس‌دهی به زبان فارسی وجود دارد، اشاره کرد و گفت: «غلط املایی، فاصله و نیم‌فاصله و… مشکلات موجود در آدرس‌دهی به زبان فارسی است و همچنین در بخش جستجو کاربر به جواب یکتایی نمی‌رسد و بیشتر آدرس‌دهی مردم به این صورت است که با بزرگ کردن نقشه به دنبال آدرس خود می‌گردند.»
فیروزآبادی در ادامه افزود: «مجموعه ما توانست ژئوکدینگ هوشمندی که ترکیبی از هوش مصنوعی است را طراحی و عرضه کند. ما نام تجاری نمایاب را برای آن برگزیدیم و در وب‌سایت و اپلیکیشن نما هم‌اکنون فعال است. این سرویس قابل رقابت با نمونه خارجی خود است.»
به گفته فیروزآبادی به وسیله نمایاب موجود در نقشه، کاربر می‌تواند آدرس کامل خود را حتی با پلاک و کوچه جستجو کند و در نقشه، آدرس به صورت مشخص پیدا می‌شود.
مدیرعامل نقشه نما در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد اینکه این قابلیت در اختیار کسب‌وکارها قرار می‌گیرد، گفت: «هم‌اکنون نیز برخی استارت‌آپ‌ها در حال استفاده از نقشه ما هستند. اما از روز شنبه ما آمادگی داریم تا API به هر استارت‌آپ یا کسب‌وکاری که درخواست کرد، بدهیم.»
او همچنین تاکید کرد: «تاکنون اطلاعات پلاک شهری شهر تهران به پایان رسیده است. تا پایان سال نیز جمع‌‌آوری داده‌های پلاک شهری شهرهای مشهد، اصفهان، کرج، قم، اهواز و تبریز به اتمام می‌رسد.»
در این مراسم رضا زرنوخی، مدیرعامل صندوق توسعه تکنولوژی در مورد سرمایه‌گذاری روی نقشه نما گفت: «صندوق توسعه تکنولوژی روی پروژه‌های زیادی سرمایه‌گذاری کرده است. با توجه به تحریم و محدودیت‌ها، پلتفرم نما، پلتفرمی است که کسب‌وکارها می‌توانند کار خود روی این پلتفرم پیاده‌سازی کنند. حال چرا ما روی این پروژه سرمایه‌گذاری کردیم. ما در بررسی‌های خود دریافتیم که بین کسب‌وکارهای نوپا و استارت‌آپ‌ها پلتفرم نقشه از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند برای کسب‌وکارها دسترسی ایجاد کند. بنابراین تیم‌های مختلف که در این حوزه فعالیت می‌کنند را بررسی کردیم و روی تیم نما سرمایه‌گذاری کردیم.»

او ادامه داد: «با توجه به مسائل اقتصادی که در کشور رخ داد، این سرمایه گذاری توجیه پذیر شد تا هزینه‌ها را کاهش دهیم. وقتی کشور در تحریم است اولین جایی که آسیب می‌بیند کسب‌وکارهای نوپا هستند که حامی ندارند و این‌گونه سرمایه‌گذاری نگرانی آنها را برطرف خواهد کرد.»
زرنوخی همچین تاکید کرد که تا الان ۱۸ میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده است و بخش‌های بعدی سرمایه‌گذاری در مرحله توسعه زیرساخت برای ارائه API به کسب‌وکارها خواهد بود.

http://pvst.ir/5ri

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو