skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

اعلام آمادگی انجمن وی‌سی ایران برای سرمایه‌گذاری پزشکان در استارت آپ‌ها

تحریریه پیوست

۹ بهمن ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۸ دی ۱۳۹۸

رییس انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر ایران از آمادگی این انجمن برای فراهم آوردن امکان سرمایه‌گذاری پزشکان و بیمارستان‌های ایرانی در استارت‌آپ‌های داخلی خبر داد.

رضا زرنوخی در گردهمایی «روسای بیمارستان‌های دارای بخش بین الملل» که روز گذشته (۸ بهمن) در هتل اسپیناس پالاس و به همت استارتاپ آریامدتور با حضور روسا و کارشناسان IPD بیمارستان‌های تهران، شیراز، تبریز، اصفهان، مشهد و دیگر شهرها برگزار شد، درباره تمایل سرمایه‌گذاران به حوزه پزشکی و تجهیزات پزشکی گفت: «پیش‌بینی ما این است که سال آینده حداقل ۱۹۵ میلیارد و حداکثر ۴۵۰ میلیارد تومان روی استارت‌آپ‌های ایرانی سرمایه‌گذاری خواهد شد که بخشی از این سرمایه می‌تواند به سمت کسب‌وکارهای نوپای حوزه سلامت برود.»
در این مراسم همچنین سعید هاشم‌زاده، رییس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت به ارائه آمار استفاده از شبکه‌های اجتماعی گوناگون در کشورهای هدف صنعت گردشگری سلامت ایران پرداخت و بر نفوذ و تبلیغات موثر بیمارستان‌ها و شرکت‌های تسهیل‌گر در شبکه‌های اجتماعی گوناگون تاکید کرد. هاشم‌زاده با اشاره به استفاده از فضای مجازی برای معرفی خدمات سلامت در کشور بیان کرد: «گردشگری سلامت ایران به دیجیتال مارکتینگ نیاز دارد و باید با همکاری و همفکری بسترها را فراهم کنیم. جالب است بدانید سهم دیجیتال مارکتینگ از بازاریابی گردشگری سلامت در کشور هند حدود ۲۰ درصد است.»
به گفته رییس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت در دنیا به گردشگری سلامت به عنوان یک صنعت نگاه می‌شود؛ ما هم باید نگاهمان را عوض کنیم.
در ادامه این مراسم، پنل چالش‌های گردشگری سلامت در ایران، با حضور سعید هاشم‌زاده، محمد جهانگیری،رییس انجمن گردشگری سلامت کشور و فلاحت نماینده سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و به مدیریت رضا جمیلی، سردبیر مدتورپرس برگزار شد. در این پنل محمد جهانگیری، درباره چالش‌های فعلی گردشگری سلامت سهم مطلوب ایران از بازار گردشگری سلامت را سالانه ۵ میلیارد دلار دانست و بیان کرد: «سهم فعلی ایران تقریبا یک پنجم سهم مطلوب است و دستیابی به این بازار نیازمند کار جمعی است.»
در پایان این همایش نیز از پلتفرم جدید شرکت گشت سلامت آریا با نام الومدیکال رونمایی شد. جواد بیات مدیر پروژه الومدیکال در مورد این پلتفرم گفت: «الومدیکال حلقه وصل‌کننده بیماران و بیمارستان‌ها است و هدف اصلی آن معرفی پتانسیل‌ و ظرفیت‌های گردشگری سلامت ایران به تمام کشورها است. »
محمدهادی شجاری، رییس هیئت مدیره این شرکت نیز ضمن برشمردن قابلیت‌های الومدیکال تاکید کرد: «این پلتفرم می‌تواند شرکت‌ها و بیمارستان‌ها را از ایجاد نمایندگی در کشور هدف معاف کند، آمار دقیق و درستی از اندازه این بازار ارائه دهد، دلالی آسیب‌زا را حذف کند و ارتباط بیمار با مرکز درمانی را به راحتی برقرار کند.»

.

http://pvst.ir/5rd

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو