اسنپ طرح «تشخیص انحراف از مسیر» را برای مسافران فعال کرد
اسنپ به منظور امنیت بیشتر سفرها قابلیت «تشخیص انحراف از مسیر» را در تمام شهرهای…
۲۷ آذر ۱۴۰۳
۲۹ دی ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران اعلام کرده است با اجرایی شدن طرح نهادینه کردن خدمات پس از فروش در صنف رایانه و ارائه گارانتی با اصالت، تعداد شرکتهای مورد تایید در این زمینه به ۷۰ شرکت رسیده است.
منوچهر زند، نایب رییس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران و مسئول کارگروه خدمات پس از فروش با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح، ساماندهی و معرفی گارانتیهای معتبر و همچنین جمعآوری گارانتیهای نامعتبر و کارت گارانتیهای تقلبی در سطح صنف رایانه بوده است گفت: «طرح نهادینه کردن خدمات پس از فروش در صنف رایانه بسیار مثبت بوده و برای پیشبرد آن رایزنیهایی با سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان کردیم تا ممیزی شرکتهای ارائه دهنده خدمات پس از فروش توسط اتحادیه فناوران صورت گیرد.»
به گفته نایب رییس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در آغاز اجرایی شدن این طرح، ۳۰ تا ۴۰ شرکت معتبر ارائه دهنده خدمات پس از فروش، معرفی و بیش از ۲ هزار کارت گارانتی تقلبی در بازار رایانه جمع آوری شد. آنطور که او اعلام میکند اکنون تعداد شرکتهای ارائه دهنده خدمات که مورد بازرسی قرار گرفته و در سایت اتحادیه نام آنها ذکر شده به ۷۰ شرکت رسیده که برخی از آنها به صورت مستقیم از سازمان حمایت از مصرفکنندگان مجوز خدمات پس از فروش دریافت کردهاند.
زند همچنین درباره روند پیشرفت کمپین گارانتی با اصالت اعلام کرد: «کمپین گارانتی با اصالت در دل کارگروه خدمات پس از فروش شکل گرفت که هدف آن معرفی خدمات پس از فروش و گارانتیهای معتبر در بازار بود. اما از سال گذشته به دلیل مواجهه با مسائلی چون طرح ستاد مبارزه با کالای قاچاق، بخشنامه سازمان امور مالیاتی برای ارائه فاکتور رسمی، مشکلات ترخیص کالا، لیست قیمتگذاری گمرک و در مواردی عدم همکاری و همراهی برخی از اعضای کارگروه حتی نسبت به مصوبات تایید شده، روند اجرایی این طرح به تدریج به حاشیه کشیده شد.»
نایب رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه ادامه کمپین گارانتی با اصالت را منوط به تصمیم اعضای کارگروه خدمات پس از فروش دانست و ادامه داد: «اگر ثبت سفارش به حالت اولیه خود برگردد، مشکلات واردات کالا رفع شود و تمام واردکنندگان بتوانند به صورت گسترده واردات کالا داشته باشند، قطعا این کارگروه دوباره فعالیت خود را از سر میگیرد و اهداف خود را دنبال میکند.»
به دنبال افزایش شکایتهای مردمی نسبت به عدم ارائه گارانتی مناسب برای محصولات کامپیوتری، اتحادیه فناوران رایانه استان تهران از سال ۹۲ ساماندهی بازار خدمات پس از فروش را آغاز کرد. در فروردین سال ۹۴ نیز تفاهم نامهای بین اتحادیه و سازمان حمایت از مصرفکننده امضا و مردادماه همان سال نیز کارگروهی برای ارزیابی واحدهای صنفی تشکیل شد. براساس اعلام اتحادیه فناوران رایانه از بین ۵۰۰ واحد صنفی، ۵۰ شرکت حقیقی و حقوقی مجوز لازم را از کارگروه دریافت کردند.