تامین اجتماعی و پلتفرمهای سلامت دیجیتال بر سر میز مذاکره نشستند
سازمان تامین اجتماعی تعامل و مذاکره با پلتفرمهای سلامت دیجیتال را آغاز کرده است و…
۱۶ مهر ۱۴۰۳
۱۰ دی ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
هلدینگ فناپ ۲۰ تا ۴۰ میلیارد تومان روی شرکت آروان و بر مبنای فروش آتی آن در ۲ سال آینده سرمایهگذاری میکند.
مدیرعامل آروان در گفتوگو با پیوست اعلام کرده است هلدینگ فناپ با این سرمایهگذاری، مجموع سهام خود را در این شرکت دانشبنیان به ۴۷درصد افزایش داده است.
پیشتر این هلدینگ در اردیبهشت ۹۴ نیز روی شرکت آروان که حوزه تخصصیاش تولید و عرضه زیرساخت یکپارچه ابری است سرمایهگذاری کرده بود. به گفته پویا پیرحسینلو بیش از ۵۰ درصد از سهام آروان همچنان در اختیار موسسان این شرکت باقی مانده است.
مدیرعامل آروان درباره مشخص نبودن رقم دقیق جذب سرمایه مرحله دوم آروان در گفتوگو با پیوست اعلام کرد: «از آنجایی که میزان ارزشگذاری انجام شده روی آروان بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، ۱۰ درصد افزایش سرمایه آروان متناسب با این ارزشگذاری صورت میگیرد.»
به گفته پیرحسینلو هلدینگ فناپ در ابتدا ۲۰ میلیارد تومان به آروان تزریق نقدینگی خواهد داشت و بر مبنای فروش آتی ابرآوران در ۲ سال آینده، این عدد تا ۴۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
مدیرعامل آروان در پاسخ به سوال پیوست مبنی بر اینکه ارزشگذاری ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومانی آروان بر چه اساسی صورت گرفته است گفت: «ما بر اساس ۳ روش این ارزشگذاری را انجام دادیم و گزارش کامل آن را در وبلاگ آروان منتشر کردیم. متغیرهای کسبوکار، نحوه محاسبه نرخ تنزیل، بازار ایران و درآمد آتی آروان را مشخص کردیم.»
پویا پیرحسینلو درباره طرح تامین مالی توسعه آروان گفت: «بخش عمده طرح تامین مالی توسعه آروان بهکمک افزایش سرمایه و اخذ تسهیلات بانکی توسط فناپ، بانک پاسارگاد و صندوقهای توسعهای و تخصصی شرکتهای دانشبنیان و بخش دیگر بهکمک مشارکت مدنی با شرکتهای همکار محقق خواهد شد.»
مدیرعامل آروان در پاسخ به سوال دیگر پیوست مبنی بر اینکه آیا برنامهای برای مرحله سوم جذب سرمایه از صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه را دارید یا نه، اعلام کرد: «رشد استارتاپها در ۷ تا ۱۰ سال ابتدایی بسیار سریع است. جذب سرمایه میتواند به تحقق این رشد سریع کمک کند. اما در مراحل بالایی جذب سرمایه روند این مذاکرات طولانی میشود. ما هم بعد از مرحله دوم جذب سرمایه، در صورت وجود گزینههای مناسب قاعدتا باید مذاکرات خود برای مرحله سوم جذب سرمایه را آغاز کنیم. اما باید صندوقی وجود داشته باشد تا قدرت افزایش سرمایه مرحله بعدی آروان را داشته باشد.»