skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

مشکل اکوسیستم استارت‌آپی ما پیاده سازی ایده‌های مشابه است

تحریریه پیوست

۲۸ آذر ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

معاون علمی و فناوری ریاست‌ جمهوری در مراسم یلدای کارآفرینان اعلام کرد که اکوسیستم کارآفرینی ایران یکی از منحصر بفردترین اکوسیستم‌های کارآفرینی دنیاست که کاملا بومی سازی شده است. سورنا ستاری، در این مراسم بزرگترین دارایی استارتاپ‌ها را شهروندانی دانست که می‌توانند قوانین جامعه را به نفع نوآوری تغییر دهند.

او بزرگترین نقص اکوسیستم استارت‌آپی کشور را پیاده‌سازی ایده‌های مشابه اعلام کرد و گفت:‌ «بزرگترین نقص اکوسیستم استارت‌آپی ما این است که همه به دنبال ایده‌های مشابه می‌روند.‌ کشور به این میزان تاکسی اینترنتی نمی‌خواهد.‌ ایده‌های جدید در حوزه‌هایی همچون ورزش و سلامت هم وجود وجود دارد.» ستاری به تغییر رویکرد دولت نسبت به فعالیت استارت‌آپ‌ها اشاره کرد و افزود:‌ «در یک سال گذشته تفکر دولت نسبت به فعالان استارت‌آپی تغییر کرده و آنها را به عنوان یک موجودیت پذیرفته‌ است. نمونه آن را در رویکرد شهرداری تهران برای توسعه شهر هوشمند، تمایل بیمه مرکزی برای حمایت از استار‌ت‌آپ‌های  حوزه بیمه و یا سرمایه‌گذاری بانک‌ها در فین‌تک‌ها می‌توان دید.» ستاری همچنین با اشاره به ابلاغ بخشنامه‌ مربوط به شیوه‌نامه کارگروه کاهش موانع کسب‌وکارهای مجازی به دستگاه‌های اجرایی این نوع فعالیت‌ها را نشان دهنده تغییر تفکر دولت نسبت به این اکوسیستم دانست.

معاون علمی و فناوری ریاست ‌جمهوری در این مراسم از استارت‌آپ‌ها خواست که برای جذب سرمایه به سراغ دولت نروند و سیستم خود را به این کار آلوده نکنند.‌ او در این مورد گفت: « به جای گرفتن وام دولتی به دنبال صندوق‌های سرمایه گذاری بخش خصوصی باشید که تعداد آنها هم‌اکنون افزایش هم ‍پیدا کرده است. از سوی دیگر دعواهای صنف خود را به سازمان‌های دولتی نکشانید.‌ ساختار آنها برای تفکر استارتاپی طراحی نشده است. دعواهایتان را داخل خانواده حل کنید.»

ستاری با اعلام اینکه رقم زیادی سرمایه در اکوسیستم کارآفرینی کشور وجود دارد اعلام کرد:‌ «۶۰ هزار میلیارد تومان پشت شرکت‌های دانش بنیان قرار گرفته است که اگر استارتاپ‌ها را به آن اضافه کنید رقم بسیار بالایی در این اکوسیستم وجود دارد.»

در این مراسم همچنین ژوبین علاقبند، مدیرعامل اسنپ نیز از واگذاری ۱۰ درصد سهام این شرکت به مجموعه سرمایه‌گذاری که «هایپر استار» را در اختیار دارد خبر داد. براساس اظهارت علاقهبند این واگذاری سهام پیش از آغاز بحران ارزی در کشور اتفاق افتاده است.

از سوی دیگر علیرضا صادقیان،  مدیرعامل هلدینگ کسب‌وکار نوین ایرانیان هم در این مراسم از تغییر برند هلدینگ خود به «کسب و کارهای جسور ایرانیان» خبر داد.

http://pvst.ir/5o0

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو