انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۷ آذر ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۳۰ آذر ۱۳۹۸
هدف برخی آنتیویروسهای ایرانی منتشر شده در مارکت ایرانی درآمدزایی از طریق نمایش تبلیغ برای کاربران ایرانی اعلام شد.
به گزارش پیوست مرکز ماهر در گزارشی اعلام کرده است که۶۰ مورد از آنتیویروس منتشر شده در مارکتهای ایرانی عمدتا از روی برنامههای منبع باز ساختهشدهاند و صرفا با تغییر نام و آیکون منتشر شده و هدف از این کار استفاده از سرویسهای تبلیغاتی داخل این برنامهها و درآمدزایی از طریق نمایش تبلیغ برای کاربران است.
مرکز ماهر برای انتشار این گزارش، ۱۲۰ آنتیویروس را مورد بررسی قرار داده است که از این میان ۶۰ آنتیویروس شباهتهای زیادی به یکدیگر داشتهاند و به این نتیجه رسیده است که این آنتیویروسها از برنامههای یکسانی استفاده کردهاند. البته این گزارش آنتیویروسهای معروف مانند کسپرسکی، آویرا، آوست و… را از مجموعه این آنتیویروسها مجزا کرده و اعلام کرده این آنتیویروسها شباهت بسیار اندکی به آنتیویروسهای دیگر دارند. در حالیکه آنتیویروسهای ایرانی و کمتر شناخته شده عمدتا شباهت نسبتا بالایی به یکدیگر داشتند.
طبق این گزارش برخی از آنتیویروسها از یک پایگاه داده آفلاین استفاده میکنند که آن را به روزرسانی نمیکنند. برخی نیز فقط موارد بسیار اولیه همچون مجوزهای برنامهها یا فرمت فایلهای ذخیره شده روی دستگاه را بررسی میکنند که این موارد از یک برنامه با عنوان آنتیویروس قابل قبول نیست. از سوی دیگر برخی از آنها هم اساسا کاری انجام نمیدهند و صرفا با ظاهرسازی کاربر را فریب میدهند که کار آنتیویروس یا خنککننده پردازنده را انجام میدهند. ماهر اعلام کردهاست که در مجموع این شصت آنتیویروس بیش از یک میلیون نصب داشتند که نشان از گستردگی کار تبلیغاتی و تجاری این برنامهها است.
متن کامل این گزارش را از اینجا میتوانید بخوانید.