انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۸ آذر ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتوگو با پیوست از ادامه بررسی چارچوبهای طرح آزادسازی تعرفههای ارتباطی خبر میدهد و اعلام میکند که برعکس اداعای برخی شرکتهای اینترنتی بررسی این موضوع هنوز در دستور کار کمیسیون سازمان تنظیم قرار نگرفته که حالا بخواهد از دستور کار خارج شود.
تیرماه سال جاری حسین فلاح جوشقانی در گفتوگو با پیوست خبر از برنامه این سازمان برای آزادسازی تعرفه سرویسهای رقابتی از طریق نظرسنجی فعالان عرصه ارتباطات ثابت و همراه را داده بود. همچنین در حاشیه برگزاری نوزدهمین نمایشگاه تلکام نیز نسترن محسنی،معاون امور رادیویی رگولاتوری در گفتوگو با پیوست اعلام کرد که بررسی طرح آزادسازی تعرفههای ارتباطی در نوبت مطرح شدن در کمیسیون این سازمان است. حالا اما بعد از تقریبا ۵ ماه از اعلام این طرح از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هنوز تصمیمگیری مشخصی در مورد اجرای آن نشده است.
حسین فلاح جوشقانی در مورد آخرین وضعیت بررسی طرح آزادسازی تعرفههای ارتباطی به پیوست اعلام میکند: «هنوز این طرح برای بررسی وارد دستور کار کمیسیون سازمان تنظیم نشده و ما در حال مطالعه روی این طرح و آماده کردن پیشنویس و مشخص کردن چارچوبهای اجرای آن هستیم.» فلاح تصریح میکند که به این سرعت امکان اجرای طرح آزاد سازی تعرفههای ارتباطی وجود ندارد و باید این سازمان ملاحظات حوزه را نیز برای اجرای چنین طرحی در نظر بگیرد.
اما فلاح در پاسخ به سوال دیگر پیوست در مورد برنامه دیگر سازمان تنظیم مقررات برای بازبینی پروانه شرکتهای ارتباطات ثابت (FCP) گفت: «با توجه به شرایط فعالیت شرکتهای اینترنت ثابت و عدم توسعه در این بخش ما پیشنهاد دادیم تا این شرکتها با یکدیگر ادغام شوند تا امکان جذب سرمایه و توسعه اینترنت ثابت در کشور فراهم شود. از سوی دیگر نیز از آنها خواستیم که برای بهبود پروانههای FCP پیشنهادهای خودشان را در اختیار ما بگذارند تا اگر نیاز به تغییری در پروانه وجود دارد سازمان اقدامات لازم را انجام دهد.» او در ادامه تاکید میکند که تا کنون سازمان نظام صنفی رایانهای کشور پیشنهادهای خود در این زمینه را به سازمان تنظیم ارائه داده است اما این پیشنهادها در راستای چارچوب رگولاتوری که منجر به توسعه این بخش و جذب سرمایه شود نبوده است.
پیش از این و در ابتدای مهر ماه رئیس کمیسیون اینترنت سازمان نظامصنفی رایانهای تهران(نصر) در گفتوگو با پیوست اعلام کرده بوده که سازمان نصر پیشنهادات لازم برای اصلاح پروانه و تغییرات تعرفهای را به کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارسال کرده است اما این سازمان هنوز پاسخی به این پیشنهادات سازمان نصر اعلام نکرده است.