استفاده از کارتخوان برای مودیان معاف از صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی شد
مودیانی که از معافیت مالیاتی صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده میکنند باید نسبت به نصب و…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۷ آذر ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
مدیرعامل اپراتور سوم تلفنهمراه (رایتل) در سمینار تحول دیجیتال و صنعت مخابرات ایران با اعلام اینکه این اپراتور سرویسهای فناوری محور گوناگونی به سبد خدمات خود اضافه کرده گفت: «وزیر ارتباطات در سال اول شروع به فعالیت خود در این وزارتخانه اعلام کرد که یکی از دستاوردهایش در صنعت فاوا داشتن ۴ یونیکورن خواهد بود و ما امیدواریم با توجه به جوان بودن و سرویسهای جدیدی که به سبد خدمات خود اضافه کردهایم بتوانیم یکی از این ۴ یونیکورن باشیم.»
به گزارش پیوست، محمد مهدی عطوفی با اشاره به سرمایهگذاریهایی که در سالهای اخیر در صنعت مخابرات کشور شده اعلام کرد: «بین سالهای ۸۴ تا ۹۶، نزدیک ۹ میلیارد دلار همراه اول و ۸ میلیارد ایرانسل در بخش توسعه شبکه خود سرمایه گذاری کردهاند و میزان سرمایهگذاری رایتل هم به ۱ میلیارد دلار میرسد. یعنی در مجموع در طول این سالها نزدیک به ۱۸ میلیون دلار در حوزه مخابراتی کشور سرمایهگذاری شده که نتیجه این سرمایهگذاری هم نصب ۱۳۰هزار نقطه سایت برای پوشش شبکهای اپراتورهای تلفنهمراه بوده است.» براساس گفتههای او با این میزان سرمایهگذاری، درآمد شرکت مخابرات در سال ۹۶ ، ۱۶ هزار میلیارد تومان، ایرانسل ۸ هزار ۲۰۰ میلیارد تومان و سایر FCPها هم ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است. او با اشاره به سرمایهگذاری عظیمی که کشورهای مختلف دنیا در صنعت مخابرات خود میکنند گفت: «اندازه بازار جهانی براساس اعلام ITU ، حدود هزار و ۹۰۰ میلیارد دلار است و اگر ایران ۱ درصد جمعیت جهان را در اختیار دارد پس باید سهمش از میزان درآمد بازار مخابراتی ۱۹ هزار میلیارد دلار باشد. اما اگر با دلار ۴هزار ۲۰۰ تومانی محاسبه درآمد شرکتهای مخابراتی کشور را انجام دهیم این بازار تا این لحظه برای کشور یک بازار ۷ میلیارد دلاری بوده است. یعنی یک فاصله ۱۲ هزار میلیاردی در این بخش با دنیا داریم.»
عطوفی در این سمینار اعلام کرد که مشکلات نوسانات ارزی توسعه شبکه اپراتورهای کشور را با مشکل مواجه کرده و از سوی دیگر نیز سرمایهگذاری در این صنعت به شدت لرزان به پیش میرود.
عطوفی همچنین با اشاره به سهم درآمدی اپراتورهای تلفنهمراه از بخش دیتا گفت: «سهم همراه اول در دیتا ۵۰ به ۵۰ است و سهم ایرانسل از این بخش هم ۵۵ درصد است. در این زمینه اما رایتل سهم ۷۵ درصدی دارد. با تمام اینها رایتل به دنبال این است که یک اپراتور ارائهدهنده خدمات دیجیتال باشد و تمام استراتژیهای خود را نیز بر این مبنا در نظر گرفته است.» مدیرعامل رایتل با اعلام اینکه این اپراتور زیر مجموعه تامین اجتماعی است و یکی از بنگاههای اقتصادی تامین اجتماعی هم شتسا است اعلام کرد: «شستا یکی از بزرگترین بنگاههای اقتصادی است که در حالحاضر ۷۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد. رایتل در تلاش است اولین تحولات دیجیتالی را در این سازمان ایجاد کند که در این بخش رایتل می تواند به حوزه ارائه خدمات هوشمند برای این سازمان و همچنین ورود به خدمات پرداخت و ویدیو سرویسهای مختلف را احیا کند.» عطوفی تاکید میکند که اگر رایتل بتواند در لایههای سیستم پرداختی تسهیلاتی به وجود بیاورد سود حاصل از این کار نصیب تمام بازیگران صنعت ICTخواهد شد. عطوفی با اشاره به پیادهسازی امضای دیجیتال در مجموعه رایتل اعلام کرد که با این خدمات نوین و تلاش این اپراتور برای تعامل با سایر بازیگران صنعت ICT این اپراتور آمادگی تبدیل شدن به یونیکورن تا سه سال آینده را دارد.