skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

۶ استارت‌آپ‌ جدید حوزه فناوری بیمه رونمایی شدند

تحریریه پیوست

۱۳ آذر ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

۶ استارت‌آپ حوزه فناوری بیمه (اینشورتک) پس از تایید بیمه مرکزی و پژوهشکده بیمه، صبح امروز (۱۳ آذرماه) در حاشیه بیست و پنجمین همایش ملی بیمه و توسعه رونمایی شدند. استارتاپهای آوانس، مرکوری، ایپاد، جهش، پیشخوان خدمات بیمه و داناتک استارت‌آپ‌های جدید حوز بیمه هستند که در این همایش معرفی شدند.

به گزارش پیوست، امیر صفری، رئیس پژوهشکده بیمه و دبیر این همایش درباره نحوه انتخاب این شش استارت‌آپ اعلام کرد: «پس از ارسال فراخوان به استارت‌آپ‌های حوزه فناوری بیمه حدود ۱۱ استارت‌آپ به پژوهشکده بیمه مراجعه و طرح خود را ارائه کردند اما از بین آنها ۶ استارت‌آپ اینشورتک که فناوری جدیدی در این حوزه داشتند برای رونمایی در همایش انتخاب شدند.»

استارت‌آپ «آوانس» که در حوزه فروش آنلاین بیمه UBI (بیمه مبتنی بر مصرف) فعالیت خود را آغاز کرده، یکی از ۶ استارت‌آپ رونمایی شده در بیست و پنجمین همایش ملی بیمه و توسعه است. فهیمه قهاری، مدیرعامل استارت‌آپ آوانس در گفت وگو با خبرنگار پیوست با یادآوری اینکه ۸۵ درصد خودروهای کشور بیمه بدنه ندارند، درباره خدماتی که این کسب‌وکار نوپا در زمینه حل این معضل ارایه کرده، اعلام می‌کند: «در تمام دنیا این مشکل را با بیمه نامه شخصی‌سازی شده بر اساس شخصیت فرد یا مصرف فرد حل می کنند. سامانه آوانس نیز بیمه نامه‌های زمانی و جاده‌ای را به فروش می‌رساند.»

قهاری در زمینه سایر سرویس‌های آوانس می‌افزاید: «پلتفرم آنالیز رفتار راننده را برای تشخیص میزان ریسک آنها هنگام رانندگی را نیز طراحی کرده‌ایم. از این اطلاعات برای مدیریت ریسک شرکت‌های بیمه و تشویق راننده‌ها برای استفاده از تخفیف‌های بیمه‌ای می‌توان استفاده کرد تا تلفات رانندگی کاهش پیدا کند.» آن گونه که مدیرعامل آوانس به پیوست اعلام می‌کند این استارت‌آپ حوزه فناوری بیمه در حال‌حاضر برای صدور بیمه نامه‌ها از تعرفه‌هایی که بیمه «آرمان» ارائه کرده استفاده می‌کنند.

«مرکوری» از دیگر استارت‌آپ‌های معرفی شده توسط پژوهشکده بیمه در این همایش بود که به ارائه خدمات در زمینه بیمه بدنه هوشمند سفر می‌پردازد. فاطمه والی، بنیان‌گذار و مدیر بازاریابی مرکوری درباره نحوه کارکرد این پلتفرم به خبرنگار پیوست می‌گوید: «کسانی که فقط برای سفر خود نیاز به بیمه بدنه خودرو دارند از طریق سامانه ما می توانند به طور موقت خودروی خود را بیمه کنند. بعد از ارسال عکس و مدارک خودرو به کارشناس مجازی ما، بیمه نامه بدنه (بیمه کوثر) به صورت الکترونیکی صادر می‌شود.» براساس اظهارت والی  ۲۲ بهمن سال جاری این اپلیکیشن به صورت عمومی رونمایی خواهد شد.

http://pvst.ir/5m5

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو