تامین اجتماعی و پلتفرمهای سلامت دیجیتال بر سر میز مذاکره نشستند
سازمان تامین اجتماعی تعامل و مذاکره با پلتفرمهای سلامت دیجیتال را آغاز کرده است و…
۱۶ مهر ۱۴۰۳
۲۱ آبان ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۳۰ آذر ۱۳۹۸
محمدباقر اثنی عشری، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کل کشور، در مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه کامپیوتر و اتوماسیون اداری (اتوکام اصفهان) ابراز امیدواری کرد با تکیه بر فناوری اطلاعات، کشور بتواند برای خروج برهه رکود کنونی تلاش کند.
او در مراسم آغازین این نمایشگاه که به مساحت یک هزار متر مربع در محل دائمی نمایشگاههای اصفهان برگزار میشود گفت: «فناوری اطلاعات ثروتآفرین است، باعث خلق شغل و ایجاد شفافیت میشود. حضور استارتآپها که امسال نزدیک به ۷۰ غرفه در نمایشگاه اتوکام حضور دارند هم نشاندهنده حضور نسل جوانی است که میتوانند در رکود فعلی بسیار موثر باشند.»
او از سازمان نظان صنفی استان تهران به سبب برگزاری بیست و چهار دوره نمایشگاه بیوقفه تقدیر کرد و آنها را از موسسین سازمان و از موتورهای توسعه سازمان نظام صنفی و بازار فناوری اطلاعات ایران خواند.
رئیس سازمان نظان صنفی که پیش از این مراسم، جلسه شورای مرکزی سازمان نظام صنفی را در هتل عالی قاپو ریاست کرده بود درنهایت ابراز امیدواری کرد که نظر به ۱۴ هزار عضو این سازمان در سراسر کشور و نقش مثبت فناوری اطلاعات در بازه فعلی مسئولان به درک بیشتری از اهمیت ICT دست پیدا کنند و گفت: «فناوری اطلاعات و ارتباطات در چهار دوره پیش از اینکه کشور درگیر رکود بود همواره رشد داشته است و همین شاید مهمترین نشانه برای تصمیم درست در این شرایط باشد.»
پس از حرفهای رئیس سازمان نظام صنفی، حمیدرضا فولادگر نماینده استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی وعده داده با جلساتی مشترک با سازمان نظام صنفی میکوشد در مسایلی مانند همپوشانی کسب و کارهای سنتی با مجموعههایی که در زمینه تجارت الکترونیکی کار میکنند را با استفاده از قانونگذاری حل کند و در این میان بازیگرانی که در زمینه تاکسیهای آنلاین، فروش غذای آنلاین یا سلامت آنلاین کار میکنند هم منتفع میشوند.
او همچنین نقش نمایشگاههایی مانند اتوکام را در ایجاد سواد دیجیتالی و کاستن شکاف دانشی میان مردم بسیار موثر دانست.
پیش از این و در ابتدای مراسم نیز محمد اطرج، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای استان اصفهان، از دولت خواست که از مداخله مستقیم در استارتآپها بپرهیزد و بکوشد رویکرد تسهیلگری داشته باشد. او با اشاره به اهمیت این تسهیلگری برای توسعه فرهنگ استارتآپی در داخل استان هشدار داد: «در استان اصفهان بعضا قوانینی بسیار سختگیرانهتر از سایر کشور اعمال میشود که میتواند باعث راندهشدن استعدادها داخل اصفهان به سایر شهرها شود.»