مدلهای پیشرفته هوش مصنوعی چینی منتشر میشوند
شرکت تحقیقاتی مینیمکس از نسل جدید مدلهای خود به نام MiniMax-01 رونمایی کرد. این مدل…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۲ مهر ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به حکم دیوان عدالت اداری برای حذف آبونمان شرکت مخابرات ایران اعتراض کرده است.
مجید صدری، مدیرعامل شرکت مخابرات در نشستی در حاشیه #تلکام١٩ در جمع خبرنگاران در مورد حکم جدید دیوان عدالت اداری مبنی بر حذف آبونمان گفت: «براساس ماده ٩١ وزارت ارتباطات میتواند به این حکم اعتراض کند و رئیس دیوان نیز باید در هیئت عمومی آن را بررسی کند، وزارت ارتباطات و مخابرات نیز به این حکم اعتراض کردهاند. اما مشکل اینجاست که هیئت عمومی چندهزار قاضی دارد که باید تصمیمگیری کنند، همین امر کار را دشوار میکند.»
او در پاسخ به سوال پیوست در مورد اینکه مخابرات دولتی نیست و بررسی این موضوع در حیطه وظایف دیوان عدالت اداری نیست، افزود: «دیوان مصوبه کمیسیون را باطل اعلام کرده است. اما کمیسیون به ما اعلام نکرده بود و سازمان تنظیم به ما اعلام کرد که این مصوبه دیگر وجاهت ندارد.»صدری پیش از این اعلام کرده بود حذف آبونمان ۷۰۰ میلیارد تومان به مخابرات ضرر میزند.
صدری در پاسخ به سوال دیگر پیوست درمورد وای فای عمومی گفت: «هدفگذاری ما حدود هزار نقطه است. تاکنون ٢٧٠ نقطه در کل کشور راه اندازی شده است. تجهیزات ٨٠٠ نقطه هم تا حد زیادی خریداری شده است و آمادگی داریم تا این سرویس را به صورت سراسری راهاندازی کنیم. »
به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات راهاندازی سرویس وای فای عمومی برای اولین بار در استادیوم نقش جهان در اصفهان توسط مخابرات انجام شده است.
در ادامه صدری در پاسخ به سوالی در مورد اینکه FCPها در حوزه اینترنت ثابت وضعیت خوبی ندارند و افزایش تعرفه یکی از راههای برون رفت از این شرایط است، گفت: « به نظر من بین قیمت اینترت ثابت و همراه باید فاصلهای وجود داشته باشد. الان ما در این صنعت به این خاطر مشکل داریم که در حوزه اینترنت تفاوت ثابت و همراه خیلی کم است و به ضرر شرکتهایFCP است.»
او ادامه داد: «من الان و نیز زمانی که در رایتل بودم به دنبال این بودم تا برای حفظ اینترنت ثابت کف قیمت برای حوزه همراه تعیین شود. در این مورد نیز با سازمان تنظیم صحبتهایی کردیم. »
همگرایی تلفن همراه و ثابت از دیگر سوالاتی بود که توسط خبرنگاران مطرح شد و صدری در پاسخ به این سوال گفت: «در مورد همگرایی تلفن همراه و ثابت با همراه اول جلساتی برگزار کردیم و به دنبال این هستیم تا باندلینگ را اجرا کنیم. البته در رویکرد جدید مخابرات به اپراتورهای دیگر هم سرویس میدهیم و با رایتل و ایرانسل هم برای تامین زیرساخت صحبت کردیم. به نظر من آنها نباید برای فیبرنوری به سازمان آب یا شرکت برق مراجعه کنند. ما آمادگی داریم این کار را انجام دهیم و به نتایج خوبی هم میرسیم.»
شرکت مخابرات در جهت حمایت از استارتآپها و پیامرسانهای داخلی نیز برنامههایی دارد. مجید صدری در مورد این برنامهها گفت: «در جهت حمایت از استارتآپها امسال جمعی از آنها را به تلکام دعوت کردیم. بزرگترین معضلی که استارت آپها دارند بحث مکان و امکانات است. در یکی از مراکز مخابرات سالن ۵٠٠ متری را در اختیار استارتآپهای دانشگاه شریف قرار دادیم.»
او ادامه داد: «برای حمایت از شبکههای اجتماعی داخلی نیز تعرفه را یک چهارم کردیم، با اینکه رگولاتور گفته بود تعرفه یک سوم باشد اما مخابرات برای حمایت بیشتر، تعرفه را برای شبکههای داخلی یک چهارم تعرفه اینترنت تعیین کرد. در زمینه زیرساختی و دیتاسنتر هم اگر به ما مراجعه کنند آمادگی داریم سرویسهای مختلف ارائه دهیم.»