نسل آینده POSها، دستگاههای هوشمندی با امکاناتی فراتر از پرداخت هستند
نسل آینده پایانههای پرداخت الکترونیکی بانکی شامل دستگاههای هوشمندی خواهند بود که امکاناتی فراتر از…
۴ آذر ۱۴۰۳
۱۱ مهر ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۶ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
«اتحادیه مشاوران املاک در صورتی از شیپور و آلونک و سایر سایتهای نیازمندی املاک حمایت میکند که فعالیت آنان به نفع آژانسهای املاک باشد.»
این گفته رئیس اتحادیه مشاوران املاک در اولین همایش املاک و مستغلات شیپور در حوزه آنلاین بود. مصطفی قلی خسروی با یادآوری اینکه دلالی در حوزه آنلاین هم اتفاق میافتد، خطاب به سایر پلتفرمهای آنلاین همچون دیوار که در حوزه املاک نیز آگهی می دهند گفت: «امنیت معاملات و امنیت اجتماعی برای کسانی که خانه خود را برای فروش یا اجاره آگهی میکنند را مشاوران املاک تامین میکنند.»
مدیرعامل شیپور نیز در این مراسم با اعلام رسمی ادغام شیپور با آلونک، در توضیح هدف این ادغام گفت: «شیپور استراتژی افزایش سهم خود از بازار را بر مبنای گسترش تعامل با بنگاههای املاک و مردم تعریف میکند و هدف آن ارائه بهترین خدمات به مردم است. با سرمایهگذاری شیپور در آلونک و تحقق این ادغام، شیپور و آلونک با توان بیشتری نسبت به گذشته به کاربران خدمات ارائه میکنند. »
رضا اربابیان در پاسخ به این سوال پیوست که بعد از این ادغام، فعالیت و تقسیم کار میان این دو مجموعه چگونه خواهد بود اعلام کرد: «آلونک یک سایت و اپلیکیشن ورتیکال در حوزه املاک است؛ اما شیپور یک سایت و اپلیکیشن هوریزنتال در گروههای مختلف کالایی است. اکنون با ادغام آلونک در شیپور این دو وبسایت در بازار املاک حوزه آنلاین توانمندی بیشتری مییابند. آلونک با سیستم CRM قدرتمند خود می تواند کمک شایانی را به دفاتر مشاور املاک ارائه دهد.»
به گفته اربابیان: «آلونک از جایگاه خوبی در بین مشاوران و صاحبان دفاتر املاک برخوردار است اکنون با حمایت و سرمایه گذاری شیپور، همچنان استراتژی دفاتر املاک محور بودن را به پیش میبرد تا به عنوان نرم افزار و دستیار هوشمند برای مشاوران، یکه تاز بازار املاک شود. فعالان بازار ملک می توانند با یک اپلیکیشن واحد، همه نیازهای خود در زمینه مشاوره خرید و فروش و اجاره از یک اپلیکیشن تامین کنند و همچنین قرارهای کاری را با بهینه ترین روش ممکن مدیریت کنند.»
رضا اربابیان با اعلام اینکه برای ارائه یک پکیج کامل به آژانسهای املاک، سراغ آلونک رفتیم ادامه داد: «حدود ۴۰ درصد آگهیهای شیپور روی املاک بود. در گام نخست با ایجاد یک تیم فروش کارآمد در فرودین 96 تعامل گسترده با بنگاه های املاک را در دستور کار خود قرار داد و در گام دوم در مهر 97 و پس از بررسی های کارشناسی به این نتیجه رسید که با سرمایه گذاری در اپلیکیشن آلونک و ادغام آن در شیپور، سریعتر به توسعه بازار میرسد.»
مدیر عامل شیپور همچنین در پاسخ به این سوال پیوست که با توجه به تحریمها و آثار اقتصادی آن بر مجموعههای سرمایهگذاری از جمله سرآوا، چطور بحث تامین مالی آلونک را مدیریت خواهید کرد، گفت: «ما یکی از معدود کسبوکارهای آنلاینی هستیم که علی رغم فشار اقتصادی ناشی از تحریمها همچنان در حال رشد هستیم و آینده خوبی پیش رو داریم. هرچند تامین سرمایه در آینده سختتر خواهد بود اما تاکنون نگذاشتهایم این موضوع مانع پیشروی کسبوکار ما شود. همچنان بر اساس هدفمان پیش میرویم تا در صورت بروز مشکلات بتوانیم راهکار مناسبی برای آن در نظر بگیریم. اما در حال حاضر از نظر مالی مشکلی نداریم.»
او با اعلام اینکه موضوع رقم مبادله شده برای این ادغام موضوعی محرمانه است، در مورد تغییراتی که بعد از این ادغام روی پلتفرم شیپور ایجاد خواهد شد توضیح داد: «تازه این کار را شروع کردیم و در حال بررسی جزئیات بیشتری است. اما یکی از تغییرات ایجاد یک فروشگاه مجازی است. چون هدفمان تسهیل روند پیدا کردن ملک برای مردم است به دنبال بهبود سیستم جهتیابی و امکان پیدا کردن ملک از طریق جستجو در محلهها هستیم.»
در ادامه میلاد بازدار بنیانگذار و مدیر عامل آلونک نیز با اعلام اینکه ۳ میلیون تماس ماهانه داریم ادامه داد: «در حال حاضر فقط ۳۰ درصد این تماسها سمت دفاتر املاک میرسد و مابقی به متقاضیان. با ادغام با شیپور میخواهیم ۷۰ درصد تماسها را به سمت این دفاتر منتقل کنیم.»
بازدار با اعلام اینکه تا سال ۲۰۲۰ حدود ۷۰ درصد مردم ایران در فضای مجازی دنبال خدمات املاک خواهند بود درباره همکاری نزدیک این مجموعه با آژانسهای مشاور املاک نیز گفت: «عرضهکنندگان ملک از دید آلونک دفاتر املاک هستند نه مردم. به همین منظور سیستم هوشمند دفاتر املاک را ایجاد کردیم.»
مدیرعامل آلونک هدف از ادغام این مجموعه در شیپور را این طور توضیح داد: «برای استفاده از همه ظرفیتهای شیپور و آلونک تصمیم به این ادغام گرفتیم. نیازمند سرمایه برای حضور جدیتر در حوزه املاک بودیم.»
بازدار در پاسخ به سوالات برخی از آژانسهای املاک حاضر در جلسه در مورد مدل درآمدی شیپور و آلونک اعلام کرد: «درآمدزایی ما منوط به بهبود دادن خدمات آژانسهای املاک است. اگر هریک پلتفرمهای آنلاین در حوزه املاک سراغ حذف آژانسها بروند یا خودشان به طور تحخصصی وارد حوزه معاملات املاک شوند، محکوم به شکست هستند.»
اربابیان نیز در این زمینه اطمینان داد: «به دنبال تسهیل خدمات املاک هستیم و اگر بتوانیم جا بیافتیم درآمدمان هم بیشتر خواهد بود. سایتهای نیازمندی املاک در ایران نمیتواند بدون مشاوران املاک رشد کند. ما میخواهیم اعتماد سازی کنیم تا آژانسها خیالشان از ما راحت باشد. شیپور رفیق بنگاههای املاک است. همکاری سایتهای نیازمندی آنلاین با مشاورین املاک باعث امنیت بالای معاملات برای مردم میشود. سایتهای نیازمندی املاک با تعاملات گسترده با اتحادیه مشاورین املاک میتوانند از به وجود آمدن قیمتهای کاذب در بازار جلوگیری کنند.»
احمد کیهانی مدیر فروش شیپور نیز با اشاره به اینکه در حال گذار از فضای سنتی املاک به فضای مدرن آن هستیم اعلام کرد: «با فرصت پیش آمده به دلیل رشد کاربران آنلاین میتوانیم با کمترین هزینه و در کوتاهترین زمان، خدمات را از بستر آنلاین به آژانسهای املاک برسانیم و بستری باشیم تا آژانسها راحتتر مشتریان خود را پیدا کنند. در حال حاضر ۴هزار آژانس املاک در حال همکاری با شیپور هستند و ما خدمات حضوری به آنها میدهیم.»
او در مرد مدل درآمدی شیپور در حوزه املاک گفت: «درآمدزایی ما بر اساس میزان مشتریان و رونقی است که برای آژانسهای املاک ارائه میدهیم. بازخورد مهم است و اینکه تا چند سال آینده مشاوران املاک دفتر و سر رسید دستشان نباشد. ما بستری برایشان فراهم میکنیم تا آنلاین و به روز کارهای خود را انجام دهند.»