اسنپ طرح «تشخیص انحراف از مسیر» را برای مسافران فعال کرد
اسنپ به منظور امنیت بیشتر سفرها قابلیت «تشخیص انحراف از مسیر» را در تمام شهرهای…
۲۷ آذر ۱۴۰۳
۱ مهر ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
پنجره واحد مجوزها کلیه مراحل صدور یک مجوز از ثبت درخواست و استعلامات تا صدور آن را به صورت یکپارچه در یک آدرس انجام میدهد.
علی فیروزی دبیر مرکز ملی پایش محیط کسبوکار وزارت اقتصاد در گفتگو با پیوست درباره جزئیات پنجره واحد مجوزها گفت: «این سامانه همان پیشخوان مجوزهای کسبوکار به آدرس iranmojavvez.ir یا g4b.ir است که پیش از این تنها پایگاه اطلاعرسانی مجوزهای کسبوکار بود. حالا این سامانه به مرحله تعاملی و تراکنشی رسیده و مانند روال بسیاری از کشورهای دنیا برای صدور مجوزها، محل درخواست مجوز، درخواست استعلامات و صدور مجوزها را یکپارچه کرده است. با پنجره واحد مجوزها دیگر لازم نیست مردم دنبال استعلامها بروند. حاکمیت خودش استعلامها را جمعآوری میکند و تحویل میدهد.»
فیروزی با اعلام اینکه بخشی به عنوان صدور مجوز در این سایت وجود دارد، در مورد تعداد مجوزهایی که از طریق این سامانه صادر میشوند توضیح داد: «در حال حاضر در این سایت تنها یک عنوان مجوز یعنی مجوز ایثارگری اصناف صادر میشود. اما با هماهنگی دستگاههای اجرایی دیگر، تمام مجوزها به مرور در حال اضافه شدن به این سامانه هستند. ضمن اینکه تعداد مجوزهای صادر شده و استعلامات مبادله شده از طریق این پیشخوان در شمارنده پایین صفحه اول سایت قابل مشاهده است.»
دبیر مرکز ملی پایش محیط کسبوکار وزارت اقتصاد با یادآوری اینکه از طریق پنجره واحد مجوزها تنها یک بخش از حاکمیت مسئول صدور مجوز میشود در مورد تقسیم کار اجرا و تکمیل این پروژه اعلام کرد: « براساس مصوبه اول مرداد ماه سال ۹۶ ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، وزارت اقتصاد مکلف شده است تا زیر ساخت و امور فنی این پروژه توسط وزارت آیسیتی و مدیریت راهبری آن با دبیرخانه هیات مقررات زدایی مستقر در وزارت اقتصاد انجام شود.»
فیروزی در مورد الزام دستگاههای اجرایی برای حضور در پنجره واحد مجوزها نیز گفت: «مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مورخ ۹۶/۵/۱، مصوبات هیات وزیران مورخ ۹۶/۸/۲۵ و ۹۷/۲/۹ و همچنین دستور معاون اول رئیس جمهوری به هیات دولت، الزام کلیه دستگاهها برای حضور در این پنجره را روشن کرده است.»
پیش از این حمیدرضا هادیپور سرپرست معاونت دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات نیز از راهاندازی پیشخوان مجوزهای کسب و کار به عنوان یکی از برنامههای حوزه دولت الکترونیکی خبر داده و در توضیح این طرح گفته بود: «پیشخوان مجوزهای کسب و کار در قالب سامانههایی با عنوانهای سامانه «دادور» برای دریافت شکایات در این حوزه و سامانه «نما» که نقشه ملی استعلامات مجوزهای کسب و کار است، در کنار مرکز ملی تبادل دادهها با هدف ایجاد پنجره واحد صدور مجوز کسب و کارها و با همکاری وزارت اقتصاد به زودی راه اندازی میشود.»