استفاده از کلمه پرستار «آسانیسم» استارتآپ حوزه سلامت را پلمب کرد
دفتر پلتفرم آسانیسم، استارتآپ حوزه مراقبت از سالمندان با شکایت وزارت بهداشت در روز چهارشنبه…
۲۱ مهر ۱۴۰۳
۹ شهریور ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۸ دی ۱۳۹۸
خط تولید سخت افزارهای بانکی و پرداخت شرکت توسن تکنو به صورت رسمی افتتاح شد، این شرکت تصمیم دارد میزان تولید محصولات خود را در حوزه بانکی به ۱۵۰۰ دستگاه و در حوزه پرداخت نیز به بیش از ۲۰۰ هزار دستگاه برساند.
محمد مظاهری،مدیرعامل شرکت توسن تکنو در مراسم افتتاحیه رسمی خط تولید سختافزارهای بانکی و پرداخت توسن تکنو اعلام کرد:« شرکت توسن تکنو برای اولین بار در سایت تولید این شرکت دستگاه خود دریافت و پرداخت را با عمق تولید داخلی ۵۸ درصد در کشور تولید کرده است.»
او در مورد دلایل راه اندازی این سایت تولید گفت: «هم سیاستهای کل کشور به سمتی رفت که احساس کردیم باید تلاش خودمان را در راستای تولید داخلی افزایش دهیم و هم باید تلاش میکردیم تا به اشتغال کمک کنیم.اشتغال هم مستقیم است و هم غیرمستقیم. برخی در سایت تولید مشغول به کار هستند و مجموعههایی هم با ما در حال همکاری هستند.»
سایت تولید سخت افزارهای بانکی و پرداخت توسن تکنو با حضور عبدالمجید زاهدی، استاندار قزوین ، علی پرزحمت رییس سازمان صنعت و معدن و تجارت این استان،داوود محمدی رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی،حمیدرضا خانپور مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین،محمد مظاهری مدیرعامل شرکت توسن تکنو و حمید همتی قائم مقام مدیرعامل این شرکت در شهرک صنعتی کاسپین قزوین به صورت رسمی افتتاح شد.
سایت تولید توسن تکنو به صورت عملیاتی از اردیبهشت ٩٧ آغاز به کار کرد و در قالب دو خط تولید، دستگاههای POS و ATM Recycler (خودپرداز/خوددریافت) تولید میکند.
حمید همتی، قائم مقام مدیرعامل شرکت توسنتکنو در این مراسم در مورد میزان اشتغال ایجاد شده از طریق راهاندازی این سایت گفت: «در حوزه پرداخت و بانکی نزدیک به ۵٠ نفر مشغول به کار هستند که این ایجاد اشتغال مستقیم ماست. در کنار آن ایجاد اشتغال غیرمستقیم هم داشتهایم. در شرکت همکار تجاری ما تاکنون ٢٠ تا ٢۵ نفر فعالیت خود را آغاز کردهاند و با این پروژه در حال همکاری هستند.
او همچنین در مورد سبد محصولات سایت تولید توسنتکنو گفت: «در حوزه بانکی ATM Recycler محصولی است که در ایران توسط توسن تکنو با ابعاد صنعتی تولید میشود، این محصول که از آن تحت عنوان خودپرداز/ خوددریافت نام برده میشود توسط توسنتکنو در چند بانک مطرح اجرایی شده است و در حال سرویسدهی است. در حوزه پرداخت نیز تنوع گوناگونی از سختافزارها را در سبد محصولات خود داریم.»
محمد مظاهری مدیرعامل شرکت توسن تکنو نیز در مورد تأمین ارز مواد اولیه با اشاره به اینکه در حال حاضر با ارز بازار ثانویه کار میکنند، بیان کرد: «شرایط امروز کشور به صورتی است که اگر مشکل ارز را نداشته باشیم با موضوع فرآیندها روبرو هستیم، چون هنوز سازمانها وظایف خود را به خوبی نمیدانند. مشکلات فرآیندها به تولید بیشتر ضربه میزند.»
او در مورد برنامه توسنتکنو برای تحریمها و احتمال همکاری نکردن شرکتهای خارجی گفت: «بخش خصوصی که میخواهد تولید کند با توجه به تقاضای بازار و اندازه بازار باید حساب و کتاب کند. در حال حاضر تولید تحت لایسنس در برنامه قرار دارد و مرحله به مرحله پیش میرویم. اگر روابط خدشه دار شود با مشکل روبرو میشویم، اما توسنتکنو با امید وارد این راه شده است.»
در ادامه عبدالمجید زاهدی، استاندار قزوین پس از بازدید از خط تولید سخت افزارهای بانکی و پرداخت توسنتکنو در مورد حل مشکلات کسب و کارها در زمینه مبادلات بانکی و تامین ارز گفت: «برای مبادله بانکی و تامین مواد اولیه کسب و کارها با مشکلاتی روبرو شدند که دولت به تدریج آنها را حل میکند. هر زمان در مرکز تصمیمی گرفته شد، ما در استانها به کمک مدیران داخلی تولیدی تصمیمات اشتباه را شناسایی کردیم و تذکر دادیم و اصلاح شد.»
او ادامه داد: «دو هفته پیش تصمیم گرفته شد تا واحدهای تولید کنندهای که ارز چهار هزار و ٢٠٠ دریافت کرده اند، برای واردات تجهیزات و ماشین آلات باید مابهالتفاوت بپردازند. من نامهای به معاون اول رییس جمهور نوشتم و در دولت این موضوع اصلاح شد و اکنون واحدهای تولیدی نیازی نیست مابهالتفاوت بپردازند.»