افزایش مرحله دوم سرمایه آپ در انتظار تایید سازمان بورس است
آپ در نامهای اعلام کرد که اجرای مرحله دوم افزایش سرمایه شرکت از مبلغ ۸۸۸…
۲۹ تیر ۱۴۰۴
۲۹ تیر ۱۴۰۴
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مجمع عمومی آسیاتک با تقسیم ۳۶ درصد سود تلفیقی شرکت میان سهامداران موافقت کرد و بدین ترتیب ۲۸۰ ریال به هر سهم پرداخت میشود.
به گزارش پیوست، مجمع عمومی عادی سالانه شرکت آسیاتک امروز (۲۹ تیر) برگزار شد و در آن سهامداران تصمیم گرفتند از ۶۲۱ میلیارد سود تلفیقی این شرکت در سال ۱۴۰۳ رقم ۲۱۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان را میان سهامداران تقسیم کنند و بقیه سود سالانه به عنوان سود انباشه منظور شود که احتمالاً در سال جاری صرف افزایش سرمایه شرکت خواهد شد.
براساس صورتهای مالی تلفیقی آسیاتک، این شرکت در سال گذشته ۳ هزار و ۱۸۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان درآمد کسب کرده است که رشد ۵۲ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۲ نشان میدهد. همچنین آسیاتک ۶۹۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان سود به ثبت رسانده که به نسبت سال قبلتر رشد ۳۸ درصدی دارد.
در مجمع امروز، محمدعلی یوسفیزاده مدیرعامل آسیاتک در گزارشی از وضعیت پیشرفت پروژه توسعه فیبر نوری این شرکت اعلام کرد با نزدیک ۳۷۰۰ کیلومتر فیبرکشی در کل کشور، آسیاتک توانسته است ۵۵ درصد کل پروژه خود را محقق کند.
به گفته او آسیاتک در ۱۲ استان مشغول انجام پروژه فیبر نوری است که ۱۱۵ شهر را شامل میشود و سهم بازار این شرکت در میان شرکتهای UNSP نزدیک ۵ درصد است.
یوسفیزاده گفت براساس برنامهای که این شرکت دارد تا پایان فصل تابستان تعداد مشترکان فیبر نوری این شرکت به ۱۰۰ هزار مشترک در کل کشور میرسد.
او در پاسخ به دغدغه سهامداران درخصوص میزان سوددهی فیبر نوری گفت: در تمام دنیا کمتر از ۵۰ درصد زیرساخت فیبر ایجاد شده برای استفاده کاربران خانگی است و بقیه این زیرساخت صرف توسعه شبکههای موبایل مانند 5G و 6G میشود.
یوسفیزاده تاکید کرد میزان درآمد فیبر نوری به نسبت ADSL دو و نیم (۲.۵) برابر است زیرا خدمات فیبر نوری شامل تعرفه دستوری نمیشوند.
یوسفیزاده درباره میزان مشوقهای دریافتی از طرف دولت و تاثیر آن بر پیشرفت پروژه فیبر نوری گفت: این مشوقها قرار نیست کل هزینهها را پوشش دهند و براس شناسایی سود نیستند بلکه تنها برای کمک به پیشبرد پروژه پرداخت میشوند. سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان از این محل به ما پرداخت شد و سال قبلتر ۵۰۰ میلیارد تومان؛ زیرا دولت در سال ۱۴۰۲ پیشپرداخت به ما داد تا بتوانیم پروژه را آغاز کنیم.
او همچنین تاکید کرد وجود اینترنت ماهوارهای مانند استارلینک جدا از موضوعات قانونی، از نظر فنی تهدیدی برای فیبر نوری نیست زیرا نه از نظر کیفیت و نه از نظر سرعت، قابل رقابت با فیبر نوری نیست.
مدیرعامل آسیاتک درباره پروژه دیتاسنتر منطقه آزاد پیام نیز اعلام کرد این پروژه با حاشیه سود بیش از ۵۰ درصد آماده بهرهبرداری است و این شرکت در حال انتخاب گزینههای مختلف برای عقد قرار داد است.
یوسفیزاده تاکید کرد آسیاتک هماکنون ۱۲۰۰ رک در دیتاسنترهای خود دارد که ظرفیت تمامی آنها تکمیل شده است.
دیتاسنتر فرودگاه پیام در دو فاز ۶۰۰ و ۴۰۰ رکی ساخته شده و قرار است امسال افتتاح شود.
مدیرعامل آسیاتک همچنین درباره دیگر شرکتهای زیرمجموعه این شرکت توضیحاتی ارائه کرد.
به گفته او شرکت معتمد مالیاتی تیس بیشترین تعداد مشتریان را در میان شرکتهای معتمد مالیاتی دارد و سودده است. به گفته او شرکتهای ابر آسیاتک و تیس آماده عرضه عمومی سهام و ورود به بازار سرمایه هستند.