رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای: اطلاعات ۱۱۰۰ فریلنسر در پرتال نصر ثبت شده است
فعالیت فریلنسرها همچنان سازوکار مشخصی ندارد. طبق گفته رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای، نصر، پایگاهی…
۲۳ تیر ۱۴۰۴
رئیس شورای عالی فضای مجازی در نشست تجلیل از فعالترین کسبوکارها در پویش ملی «اقتصاد رقومی برای ایران» درباره تصویب سند حکمرانی داده در جلسه آینده شورای عالی فضای مجازی ابراز امیدواری کرد او همچنین اعلام کرد که سند امنیت سایبری با رویکرد اقتصاد دیجیتال تصویب شده است و تا اواسط مرداد برای اجرا ابلاغ خواهد شد. همچنین معاون تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی و آقامیری از عملکرد اقتصاد دیجیتال کشور تقدیر کرده و حضور این بخش از اقتصاد را عاملی برای تداوم جریان در طول جنگ معرفی کردند.
محمدامین آقامیری، رئیس مرکز ملی فضای مجازی، در نشست تجلیل از فعالان پویش «اقتصاد رقومی برای ایران» گفت: در جنگ ۱۲ روزه، اقتصاد دیجیتال با حفظ خدمات روزمره مثل بانکداری و خرید آنلاین، تابآوری اجتماعی کشور را بالا برد و مانع توقف زندگی مردم شد.
او با اشاره به تلاش این مرکز برای حل مشکلات کسبوکارهای دیجیتال افزود: مصوبات خوبی داشتیم، اما لازم است روند اجراییسازی با کمک سایر دستگاهها سرعت بگیرد.
آقامیری درباره تصویب سند حکمرانی داده عنوان کرد: زمانی که پیشنویس سند حکمرانی داده وارد کمیسیون تنظیم مقررات شد تصور نمیکردیم تا این حد پیچیدگی و تعارض در حوزه حکمرانی داده وجود داشته باشد. اما این سند در ۱۸ جلسه کمیسیون تخصصی بررسی شد و بعد از تغییر دولت هم، سند مجدد بازنگری شد و در نهایت، جمع بندی شد. امیدواریم سند حکمرانی داده در جلسه بعدی شورای عالی فضای مجازی نهایی شود.
او همچنین درباره مصوبه امنیت سایبری گفت: خوشبختانه در آخرین جلسه شورای عالی فضای بحث سند امنیت سایبری با رویکرد ایجاد اقتصاد در این حوزه مطرح و مسائلی چون پیمانکاران امن سازی، پیمانکاران ارزیابی، بیمه سایبری در این جلسه مصوب شد که امیدواریم تا اواسط مرداد ماه ابلاغ شود و فرایند اجرای آن انجام شود.
امیر سیاح در این نشست از راهاندازی یک پویش برای همراهی با کسبوکارهای اقتصاد دیجیتال خبر داد و عنوان کرد: ۶۶ کسبوکار در این پویش همراه شدند که بیشتر در حوزه مالی و بانکی و بیمه بودند؛ هرچند کسبوکارهای دیگری هم بودند که خدماتی ارائه دادند اما اعلام نکردند و قطعاً تعداد فعالیتهای ویژه در دوره جنگ بیشتر از این عدد است.
او همچنین به مصوبه شورای عالی فضای مجازی در اسفندماه سال گذشته مبنی بر تشکیل کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال اشاره کرد و گفت: اگرچه هنوز مصوبه تشکیل این کمیته ابلاغ نشده اما کار کمیته بهصورت آزمایشی شروع شد و در این مدت ۲۶۰ مورد درخواست به دست ما رسید و بیش از ۵۰ درصد این درخواستها رسیدگی شد.
سیاح با بیان اینکه اقتصاد دیجیتال در جنگ ۱۲ روزه دین خود را به کشور ادا کرد، اظهار داشت: برخی کسبوکارها در این بازه زمانی در حال ضرر بودند اما تعدیل نیرو نکردند و نشان دادند کنار مردم هستند و توقع میرود مسئولان هم اقتصاد دیجیتال را بیشتر حمایت کنند تا دیگر شاهد سنگاندازیهایی که گاهی صورت میگیرد و یا نگاههایی که این حوزه را مزاحم اقتصاد سنتی میداند نباشیم.