skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

معاون پیشین پلیس راهور فراجا: تاکسی‌های اینترنتی در رصد سازمان‌های امنیتی باشند

تحریریه پیوست

۱۷ تیر ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

معاون پیشین پلیس راهور فراجا گفت که برای صدور مجوز فعالیت تاکسی‌های اینترنتی سخت‌گیری‌های لازم همانند تاکسی‌های معمولی و عادی لحاظ شود و شرایط احراز هویت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی باید دقیق‌تر شود. به گفته او پلاک سایر شهرها نباید در تهران فعالیت کنند و این تاکسی‌ها نیز باید دائما در رصد و پایش سازمان‌های امنیتی و انتظامی قرار بگیرند.

معاون پیشین پلیس راهور فراجا، عین‌اله جهانی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: مهم‌ترین کاری که در ثبت‌نام راننده‌های تاکسی اینترنتی باید انجام شود، دقیق‌تر شدن شرایط احراز هویت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی است.

طبق گفته او، کسی که قصد دارد تاکسی داشته باشد و تاکسیران شود؛ عملا باید هفت خوان رستم را رد کند. مثلا باید متاهل باشد، متعهد باشد، معروف به فساد نباشد، سوءپیشینه کیفری نداشته باشد، معتاد نباشد و تست‌های جسمانی، روانشناختی و شخصیتی را باید قبول شود.

معاون پیشین پلیس راهور فراجا ادامه داد: راننده‌های تاکسی با توجه به اهمیت کاری که دارند با جان، مال و ناموس مردم سروکار دارند و باید از همه این فیلترها با موفقیت عبور کنند. در حالیکه تاکسی‌های اینترنتی اصلا این شرایط را ندارند و به عنوان مثال تاکسی پلاک کرج نمی‌تواند در تهران یا سایر شهرها فعالیت کند.

جهانی با اشاره به اینکه شرایط احراز هویت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی نیز باید دقیق‌تر شود توضیح داد: راننده و مالک خودرو باید یک نفر باشند، آدرس فرد کاملا مشخص باشد و راننده فقط باید در شهر پلاک شده، فعالیت کند.

معاون پیشین پلیس راهور فراجا ادامه داد: بعد از شروع فعالیت نیز، همانطور که چند وقت یک بار راننده‌های تاکسی کلاس‌های آموزشی و توجیهی دارند؛ رانندگان تاکسی اینترنتی نیز نباید به حال خود رها شوند؛ بلکه باید در طول فعالیت خود، در راستای افزایش ویژگی‌های شخصیتی خود اقدام کنند و در کلاس‌های مربوطه شرکت کنند. این تاکسی‌ها نیز باید دائما در رصد و پایش سازمان‌های امنیتی و انتظامی قرار گیرند و رانندگان بدانند که تحت نظر هستند تا دست از پا خطا نکنند.

او درباره نکاتی که استفاده‌کنندگان از تاکسی‌های اینترنتی باید بدانند گفت: مسافران باید مشخصات خودرو، مالک و پلاک را با اطلاعات روی اپلیکیشن خود مقایسه کنند و در صورت مغایرت، سفر خود را لغو کنند. همچنین شهروندان تهرانی باید بدانند که خودروهای سریال پلاک، ۱۰،۲۰،۳۰،۴۰،۵۰،۶۰ و۱۱،۲۲،۳۳،۴۴،۵۵،۶۶،۷۷،۸۸،۹۹ پلاک‌های تهران هستند و سایر شماره‌ها برای شهرستان‌های دیگر هستند که مردم می‌توانند این سفرها را نیز لغو کنند و این مسئله را با پشتیبان این شرکت‌ها در میان بگذارند.

جهانی به مسافران تاکسی‌های اینترنتی توصیه کرد که به هیچ وجه با رانندگان تاکسی‌های اینترنتی صحبت نکنید و اطلاعات شخصی خود را با آنها به اشتراک نگذارید؛ زیرا این صحبت‌ها ممکن است به درگیری، سوء استفاده و شرارت ختم شود.

او با اشاره به اینکه اتوبوس‌های بین شهری سامانه نظارتی دارند، توضیح داد: سامانه «سپهتن» در اتوبوس‌های بین شهری فعال است و مسافران در صورت مشاهده هر گونه موارد غیرقانونی اعم از تخلف یا مزاحمت و غیره می‌توانند با این سامانه ارتباط برقرار کنند. بر همین اساس تاکسی‌های اینترنتی نیز می‌توانند با سامانه‌های هوشمند بر رفتار رانندگان خود نظارت کنند و این سامانه‌ها باید به سازمان های مختلف مثل پلیس متصل باشند تا در صورت نیاز امدادرسانی انجام شود.

https://pvst.ir/lmt

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو