معرفی کتاب دستگاه (Appliance) نوشته جو مورگان
کتاب دستگاه (Appliance) در ظاهر یک رمان و در واقع بسیار بیشتر از یک رمان…
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
پشوتن پورپزشک مدیرعامل پادرو کاهش دسترسی، اختلال در ارتباطات، برهم زدن چرخه فروش و افزایش هزینه را بخشی از اثرات منفی فیلترینگ دانست و گفت: در صورت نبود فیلترینگ میتوانستیم درآمدی معادل۵۰ همت را در سال ۱۴۰۰ و درآمدی معادل ۶۵ همت را در سال ۱۴۰۱ تجربه کنیم، در حالی که فیلترینگ تمام این فرصتها را از ما گرفته است.
به گزارش پیوست، پشوتن پورپزشک مدیرعامل پادرو، در ارائهای با عنوان زندگی در عصر فیلترینگ به موضوع اثرات منفی فیلترینگ بر کسب و کارها و جامعه پرداخت. او کاهش دسترسی، اختلال در ارتباطات، برهم زدن چرخه فروش و افزایش هزینه را بخشی از این اثرات منفی برشمرد و گفت: من حتی نداشتن ارتباط را بهتر از اختلال میدانم و این تعلیق و اختلال به شدت آزاردهنده و مخربتر از نداشتن ارتباط است.
پورپزشک در ادامه به موضوع فیلترینگ و تاثیرات ریالی آن پرداخت و گفت: اگر فیلترینگ نبود میتوانستیم در سال ۱۴۰۰ به ۵۰ همت درآمد برسیم و در صورت نبود فیلترینگ میتوانستیم درآمدی معادل ۶۵ همت را در سال ۱۴۰۱ تجربه کنیم، در حالی که این رقم حالا به شدت کمتر شده است.
پشوتن در ادامه به ضرورت ایجاد راهکارهای نوین برای بهبود شرایط کسب و کار و رسیدن به درآمد پایدار اشاره کرد و گفت: باید به دنبال روشهایی باشیم که بتوانیم وضعیت کنونی را تغییر داده و ارتباط خود را با مشتریان و شرکای تجاری حفظ کنیم.
او در ادامه گفت: برای ایجاد یک اکوسیستم موفق، نیاز به نیروی انسانی خلاق و تعامل بیشتری داریم. اما شرایط کنونی، به ویژه فیلترینگ و محدودیتهای اینترنتی، فروش و کسب و کارها را در آستانه فروپاشی قرار داده است و مردم را درگیر و ناراحت کرده است.
در بخش دیگری از رویداد مهدی امیرپور مدیر روابط عمومی دیجی کالا به نقش مهم روابط عمومی در حفظ اعتبار برندها پرداخت و استراتژیهای صحیح و منسجم روابط عمومی را از لازمههای حفظ اعتبار برای کسبوکارها برشمرد.
امیرپور در ادامه از چالشهای موجود در فضای کسبوکار و تفاوت مسئله و بحران در سازمانها صحبت کرد و گفت: اگر تیم روابط عمومی درست و حرفهای عمل کند میتواند به خوبی تفاوت مسئله و بحران را درک کند. همانطور که یک تیم غیرحرفهای میتواند یک مسئله ساده در سازمان را به بحران تبدیل کند.
او همچنین بر اهمیت یادگیری مداوم تیمها در مدیریت بحران تاکید کرد و گفت: همیشه امکان بروز بحران وجود دارد اما این روابط عمومی است که میتواند با استراتژیهای صحیح، به حفظ اعتبار برند کمک کند.
او افزود: در دورانی که اطلاعات با سرعت زیاد در حال چرخش درشبکههای اجتماعی هستند، هر کسبوکار نیازمند یک برنامه راهبردی در حوزه ارتباطات است. صرفنظر از اندازه سازمان، سرمایهگذاری در روابط عمومی میتواند تضمینکننده ثبات و رشد پایدار باشد.
او ادامه داد: در شرایط کنونی که آینده برای همه مبهم است، داشتن یک استراتژی روابط عمومی قوی میتواند تفاوت بین موفقیت و شکست یک کسبوکار باشد. صاحبان کسبوکارهای کوچک و بزرگ، باید بیشتر از خدمات حرفهای روابط عمومی استفاده کنند.
بابک عقیلی نسب، مدیرعامل پستکس، هم در ادامه رویداد از نقش شرکتهای پستی در بهینهسازی قیمت و خدمات برای مشتریان صحبت کرد و افزود: در سال ۱۴۰۳، پستکس حدود ۱۰۰ میلیارد تومان مرسوله پستی به فروش رسانده است.
او همچنین به نقش هوش مصنوعی و بهینهسازی در فرآیندهای پستی اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم یک مرسوله پستی را جابهجا کنیم، باید بدانیم که هر شرکت چه خدماتی با چه قیمت و زمانبندی ارائه میدهد. این اطلاعات به ما کمک میکند تا بر اساس نیاز مشتری، بهترین انتخاب را انجام دهیم.
عقیلینسب همچنین خبر از سرویس ارسال طلا از طریق پستکس خبر داد و گفت: تا دو هفته آینده از این سرویس رونمایی خواهیم کرد و به این شکل کاربران میتوانند طلا و مرسولههای باارزش خود را از طریق پستکس ارسال کنند.