تمام خدمات ارتباطی رایتل به مدت یک هفته برای مشترکین استان هرمزکان رایگان شد
رایتل ۲ گیگابایت اینترنت و ۱۰۰ دقیقه مکالمه درون و برون شبکه به مشترکین رایتل…
۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
چهاردهمین دوره نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵ با حضور ۱۵ کشور و ۲۷ مجموعه خارجی در حالی برگزار میشود که دبیران اجرایی این رویداد معتقدند بعضی از این کشورها علاقهمند به استفاده از تجربه حکمرانی ایران هستند و خواهان انتقال این تجربیات به کشورهای خود در قالب دورهها و کارگاههای آموزشی شدهاند.
به گزارش پیوست، در چهاردهمین دوره رویداد بینالمللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۵ سجاد رجبی دبیر اجرایی اینوتکس به جدیتر شدن حضور کشورهای خارجی در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۵ کشور برای بهرهگیری از تجربه ایران در حکمرانی و قانونگذاری فناوری در فروم اینوتکس ۲۰۲۵ شرکت کردهاند و ۲۷ مجموعه خارجی از ۱۵ کشور جهان به عنوان غرفهدار در نمایشگاه حضور دارند.
او همچنین عنوان کرد: امسال ۲۴ رویداد در قالب نشستهای مختلف در پنج سالن و بهصورت همزمان از صبح تا شب برگزار میشود و در این چهار روز، دانشجویانی از حدود ۴۰ دانشگاه کشور برای بازدید از نمایشگاه حضور دارند.
طبق گفته رجبی مجموعههای مختلفی از معاونت علمی ریاستجمهوری نیز در نشستهای تخصصی اینوتکس حضور دارند و به نظر میرسد مباحث مطرحشده در این نشستها هم برای هموطنانمان و هم برای کشورهای منطقه و جهان اسلام نیز قابلبهرهبرداری باشد.
او ادامه داد: در این دوره، شرکتهایی از نیجریه، ازبکستان، تاجیکستان، بنگلادش، روسیه و پاکستان با برپایی غرفههای فناوری، آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار میدهند.
رجبی با اشاره به وسعت مشارکت در این رویداد توضیح داد: همزمانی نمایشگاه اینوتکس با ایران اکسپو، فرصت حضور شرکت کنندگان بیشتری را در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵ فراهم کرده است. در این دوره، ۱۳ یا ۱۴ شرکت خصوصی، ۱۰ مدیر دولتی و ۹ نماینده مجلس در قالب پنلهای مختلف در فروم حکمرانی حضور دارند. همچنین از مرکز پژوهشهای مجلس، ۱۲ گروه تخصصی در این برنامه مشارکت کردهاند. مجموعاً ۹ پنل تخصصی با حضور ۵۵ پنلیست دنبال میشود.
او همچنین گفت: همافزایی و تعامل بازیگران زیستبوم برای توسعه اقتصاد دانشبنیان و نوآور ماموریت ماست. از سوی دیگر ما در اینوتکس شبکهسازی و بومیسازی امکانات فناورانه را هم دنبال میکنیم و اینوتکس را زمینهساز بستری برای این گفتوگو میدانیم. امسال بیش از ۴۵۰ شرکت در اینوتکس شرکت کردهاند و ما میخواهیم اینوتکس کانون همافزایی شرکتهای نوآور و فناور باشد.
در ادامه رویداد هم عبدالحسین خسروپناه دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی به اهمیت حضور جوانان در میادین فرهنگی و فناورانه اشاره کرد و گفت: باید حوزههای فناورانه کلیدی را انتخاب کرده و اولویت قرار دهیم و فعالیتهایمان را در این حوزه باتوجهبه توانمندیها و نیازهای ملی خود انتخاب کنیم.
خسروپناه از تشکیل چنین گردهماییهای علمی استقبال کرده و این چنین رویدادها را گامی بهسوی تعامل سازنده دانشگاهها در عرصه فناوریهای نوین دانست.
مهدی صفارینیا، رئیس پارک فناوری پردیس هم در افتتاحیه فروم حکمرانی که صبح امروز برگزار شده بود اعلام کرده است که تجربه کشور ما در پیونددادن فناوری با قانون و حکمرانی، تجربهای موفق بوده است. ۲۷ مجموعه خارجی از ۱۵ کشور جهان بهعنوان غرفهدار در نمایشگاه حضور دارندو بعضی از این کشورها علاقهمند به استفاده از تجربه حکمرانی فناورانه جمهوری اسلامی ایران هستند و خواستار انتقال این تجربیات به کشورهای خود در قالب دورهها و کارگاههای آموزشی شدهاند.
چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی فناوری و نوآوری اینوتکس ۲۰۲۵ از سهشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ و به مدت ۴ روز در پارک فناوری پردیس برگزار میشود.