skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

پی‌پاد به هر سهم ۶۶۷ ریال سود اختصاص داد

۳۱ فروردین ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد (پی‌پاد) در مجمع عمومی سالانه منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ تخصیص ۶۶۷ ریال سود به هر سهم را تصویب کرد. طبق گفته سهامداران عمده این شرکت، حدود ۸۳ درصد از سود خالص میان سهامداران تقسیم می‌شود.

به گزارش پیوست، پی‌پاد در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ بیش از ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است. سود خالص این مجموعه در این مدت زمان مذکور، بالغ‌بر ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان گزارش شده است.

در بخش تصویب صورت‌های مالی شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد، نماینده سازمان بورس، تصویب تقسیم سود ۸۰ تومانی به هر سهم را ناممکن اعلام کرد. پیرو گفته‌های او، به علت ثبت نشدن آگهی افزایش سرمایه پی‌پاد قبل از مجمع، امکان تقسیم سود ۸۰ تومانی برای دارندگان «سهام جایزه» امکان‌پذیر نیست. محمد آجدانی، مدیرعامل پی‌پاد علت تاخیر در ثبت فزایش سرمایه را واصل نشدن تاییدیه لازم از سمت بانک مرکزی عنوان کرد.

مدیرعامل پی‌پاد در این رابطه گفت: ما قبل از برگزاری مجمع باید تاییدیه بانک مرکزی را بگیریم که این کار را انجام دادیم. در ادامه باید مجمع را برگزار کنیم. سپس برای ثبت باید مجدد از بانک مرکزی تاییدیه بگیریم. این بخش فرآیند در اختیار ما نیست. در این زمینه اکنون بررسی کردیم، کسانی که از قبل سهم داشتند، سود و سهام جایزه‌شان را می‌گیرند و متضرر نمی‌شوند. تنها کسانی که در بازه پس از بازگشایی نماد یعنی ۲۹ دی‌ماه تا ۲۱ اسفندماه- که افزایش سرمایه ثبت شده- سهم خریدند به این افراد سهام جایزه تعلق نمی‌گیرد.

او اشاره کرد که البته این سهامداران هم متضرر نشده‌اند زیرا پس از بازگشایی نماد چون افزایش سرمایه از محل ثبت سود انباشته بوده سهم را با قیمت پایین‌تری خریداری کرده‌اند.

پرداخت الکترونیک پاسارگاد، رتبه نخست تعداد کارتخوان فعال سیستمی و کارتخوان فعال تراکنش‌دار را میان شرکت‌های پرداخت الکترونیکی کسب کرده است. این شرکت پس از به‌پرداخت ملت و سپ در جایگاه سوم از لحاظ درآمد عملیاتی قرار گرفته است. این شرکت از منظر سود خالص نیز در جایگاه دوم بعد از به‌پرداخت قرار دارد.

مدیرعامل این مجموعه با اشاره به کاهش نیروی انسانی در سال ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۲ اشاره کرد که این شرکت رویکرد گزینشی دارد و سعی دارد از حداکثر نیروی انسانی بهره‌ ببرد.

آجدانی در پاسخ به سوال یکی از سهامداران مبنی بر کاهش ۷۶ درصدی سود خالص سه ماهه پایانی ۱۴۰۳ به نسبت دوره مالی مشابه گفت: درآمدها متقارن نیستند و ممکن است درآمد در یک دوره به نسبت سال قبل کاهشی یا افزایشی باشد. او جذب و نگهداشت نیروی متخصص را معضل بزرگ شرکت‌های حوزه ICT عنوان کرد و گفت: بخشی از افزایش هزینه‌ها مربوط به این قضیه است. بخشی هم مربوط به هزینه‌های مالی است. البته ما تسهیلاتی دریافت کردیم که همه این تسهیلات را به دارایی تبدیل کردیم.

طبق گزارش عملکرد سالانه ۱۴۰۳ پرداخت الکترونیک پاسارگاد، پرتراکنش‌ترین روز برای پی‌پاد تاریخ ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳ بود. در این تاریخ، بیش از ۱۴ میلیون تراکنش به ارزش بیش از ۴۷ هزار میلیارد تومان صورت گرفته است.

تعداد کارتخوان‌های فعال سیستمی پی‌پاد در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ بیش از ۱۷ میلیون کارتخوان و تعداد تراکنش پردازش شده کارتخوان نیز بیش از ۴ میلیارد تراکنش اعلام شده است. پی‌پاد در این مدت بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان شارژ فروخته است.

تعداد تراکنش‌های پردازش شده اینترنتی این شرکت در این مدت زمان بیش از ۴۲ میلیون و تعداد کارت‌های صادر شده نیز بالغ‌بر ۹میلیون کارت اعلام شده است.

مجمع عمومی سالیانه برای سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد با نماد پی‌پاد در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ با حضور قریب به ۸۷ درصدی سهامداران برگزار شد.

https://pvst.ir/kvx

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو