skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

افزایش هزینه‌ها، سود پی‌پاد را کاهش داد

۲۳ فروردین ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۶ دقیقه

سود پی‌پاد

درآمد عملیاتی شرکت تجارت الکترونیک پاسارگاد (پی‌پاد) در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ بیش از ۵ هزار و ۷۳۳ میلیارد تومان اعلام شده است که علی رغم رشد نسبت به سال مالی قبل، با توجه به افزایش شدید هزینه‌های مالی این شرکت در نهایت منجر به کاهش ۱۵ درصدی سود خالص این شرکت شده است.

به گزارش پیوست، صورت‌های مالی حسابرسی شده شرکت پی‌پاد که در سامانه کدال منتشر شده است، نشان می‌دهند این شرکت در سال مالی منتهی به آخر آذر ۱۴۰۳ در سود عملیاتی و سایر درآمدها با رشد خوبی روبرو شده؛ اما افزایش شدید هزینه‌ها در نهایت کاهش سود را باعث شده‌اند. بهای تمام شده درآمدهای عملیاتی پی‌پاد بالغ بر ۵ هزار و ۵۳ میلیارد تومان اعلام شده است.

طبق گزارش مالی منتشر شده از شرکت تجارت الکترونیک پاسارگاد‌، این شرکت از محل سایر درآمدها در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳بیش از ۱۵ میلیارد و ۲۷۶ میلیون تومان درآمد حاصل کرده است. این درحالی است که میزان درآمد پی‌پاد از این بخش در سال مالی مشابه ۱۴۰۲، ۵۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان گزارش شده بود. به عبارتی این شرکت از این بخش درآمدی در یکسال مالی رشد چشمگیری داشته است.

سود عملیاتی شرکت تجارت الکترونیک پاسارگاد در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ نزدیک به ۴۹۴ میلیارد تومان اعلام شده است. در صورتی که سود عملیاتی پی‌پاد در سال مالی مشابه ۱۴۰۲ بیش از ۵۰۴ میلیارد تومان بوده و به‌عبارتی افت تقریبا ۲ درصدی در این بخش از سود مشاهده می‌شود.

هزینه‌های مالی پی‌پاد در سال ۱۴۰۳ برابر با ۵۲ میلیارد و ۲۲۷ میلیون تومان است. هزینه‌های مالی این شرکت در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۲ بیش از ۳۷ میلیارد تومان بود.

سود خالص این شرکت در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ برابر با ۳۳۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است. در حالی که پی‌پاد در سال مالی مشابه ۱۴۰۲ به سود خالص بیش از ۳۸۰ میلیارد تومانی رسید. طبق این آمار، می‌توان نتیجه گرفت سود خالص پی‌پاد در سال ۱۴۰۳ تقریبا ۱۵ درصد کمتر از سال مالی ۱۴۰۲ است.

طبق گزارش مالی منتشر شده از سمت پی‌پاد در سامانه کدال، سود متعلق به هر سهم حدود ۱۱۳ ریال اعلام شده است.

پی‌پاد از فروش شارژ تلفن همراه در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ بیش از ۳ هزار و ۴۷۶ میلیارد تومان درآمد حاصل کرده است. بیش از ۹ میلیارد تومان فروش شارژ تلفن‌های همراه از طریق نرم‌افزار پی‌پاد صورت گرفته است.

طبق آنچه گزارش شده، نرخ فروش شارژ تلفن همراه مطابق با قرارددهای منعقد شده با اپراتورهای توزیع‌کننده تعیین شده و در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

پی‌پاد همچنین علت افزایش فروش شارژ تلفن همراه را جذب مشتریان سازمانی و ارائه‌ طرح‌های تشویقی به مصرف‌کنندگان نهایی اعلام کرد.

این شرکت در سال ۱۴۰۳ از فروش نزدیک به ۵ میلیون کارت بانکی، ۲۷ میلیارد و ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان درآمد کسب کرد. پی‌پاد در سال مالی مشابه ۱۴۰۲، با فروش حدود ۴ میلیونی کارت بانکی بیش از ۲۸ میلیارد تومان از این بخش درآمدزایی کرده بود.

طبق توضیحات مندرج در گزارش مالی شرکت تجارت الکترونیک پاسارگاد، کاهش فروش «من کارت» در این دوره مالی منجر به کاهش قیمت میانگین فروش کارت شده است.

فروش دستگاه کارتخوان و فروش و نصب پنل خورشیدی از جدیدترین بخش‌های درآمدی شرکت تجارت الکترونیک پاسارگاد در سال ۱۴۰۳ است. این شرکت در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ از فروش دستگاه کارتخوان بیش از ۲۷ میلیاردتومان و از محل فروش و نصب پنل خورشیدی ۵ کیلو واتی نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرد.

درآمد فروش پوز و نصب پنل خورشیدی مربوط به فروش دستگاه کارتخوان و نصب و اجرای سامانه خورشیدی توسط شرکت فرعی صورت گرفته است.

پی‌پاد: افزایش درآمد کارمزد تراکنش‌های شاپرکی عمدتا بابت تغییر و افزایش در نرخ کارمزد دستگاه‌های کارتخوان است

به‌طور کلی درآمد پی‌پاد از بخش فروش خالص درآمد ارائه خدمات در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳، ۵ هزار و ۷۳۳ میلیارد و ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ذکر شده است.

کارمزد دریافتی از تراکنش‌های شاپرک شرکت تجارت الکترونیک پاسارگاد در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ نزدیک به ۹۸۰ میلیارد تومان محاسبه شده است.

پی‌پاد در گزارش مالی منتشر شده روی سامانه کدال در ارتباط با افزایش درآمد کارمزد تراکنش‌های شاپرکی اعلام کرد که این افزایش عمدتا بابت تغییر و افزایش در نرخ کارمزد دستگاه‌های کارتخوان است. همچنین ذکر شده است که بابت هر تراکنش شاپرکی به صورت میانگین ۲.۲۹۰ ریال کارمزد به این شرکت تعلق می‌گیرد.

پی‌پاد در این دوره مالی از اپلیکیشن خود حدود ۹۱۷ میلیون تومان درآمد داشته است. در حالی که درآمد از این بخش در سال مالی مشابه ۱۴۰۲، یک میلیارد و ۳۴۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان اعلام شده بود.

درآمد پی‌پاد از عوارض آزادراه‌ها در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳، ۱۸۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ذکر شده است.

در بخش توضیحات این گزارش آمده است: براساس قرارداد منعقد شده مابین شرکت پی‌پاد و بانک پاسارگاد، مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان ناشی از جذب منابع متصل به درگاه بانک پاسارگاد و مبلغ حدود ۷۰۰ میلیون تومان ناشی از رسوب منابع نزد این بانک درآمد کسب شده است. قرارداد پی‌پاد با بانک پاسارگاد در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ به اتمام رسیده است.

مصرف‌کنندگان نهایی با ۵۹ درصد، شاپرک با ۱۷ درصد و بانک پاسارگاد با ۱۶ درصد ۳ مشتری اصلی پی‌پاد در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ بودند.

پی‌پاد در این گزارش اشاره کرده که کاهش درصد سود ناخالص به درآمد عملیاتی در درآمد ارائه خدمات ناشی از افزایش تورم در در ملزومات مصرفی نسبت به دوره مالی مشابه قبلی بوده است.

پی‌پاد رتبه نخست را در بازار تعداد پایانه فروشگاهی تراکنش دار در دوره مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ به خود اختصاص داده است

شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد میان ۱۲ شرکت فعال حوزه در بازار تعداد پایانه‌ فروشگاهی تراکنش‌دار رتبه نخست را به خود اختصاص داده است. سهم این شرکت از بازار مبلغ تراکنش پایانه فروش میان ۱۲ شرکت فعال این حوزه نیز رتبه ۴ است.

https://pvst.ir/kth

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو