گوگل در معرض دو اتهام جدید در رابطه با نقض قانون بازارهای دیجیتال اتحادیه اروپا
اتحادیه اروپا طی بیانیه جدیدی اعلام کرده است که گوگل در دو حوزه اصلی، یعنی…
۳۰ اسفند ۱۴۰۳
رئيس انجمن تجارت الکترونیک:
۸ اسفند ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
موضوع اتحادیه کسبوکارهای مجازی و از سرگیری فعالیتهای آنها بعد از مدتها موضوع اصلی آخرین گردهمایی مدیران عامل و فعالان تجارت الکترونیکی در سال ۱۴۰۳ بود. نیما قاضی رئیس انجمن تجارت الکترونیک نیز در این مراسم به اهمیت حضور اصناف و نهادهای مدنی اشاره کرد و گفت: در شرایطی که عملا دولت کارایی خود را از دست داده؛ در چنین وضعیتی این تشکلها هستند که باید بتوانند از حقوق خود و صنفشان دفاع کنند.
به گزارش پیوست در گردهمایی مدیران عامل و فعالان تجارت الکترونیک که با موضوع اهم چالشهای اقتصاد دیجیتال با نگاه به سال ۱۴۰۴ برگزار شد. رضا الفت نسب رئیس اتحادیه کسب و کارهای مجازی در پاسخ به پیوست درباره ممنوعیت ۵۰ روزه صدور مجوز جدید طلا و زمان باقیمانده و تعیین تکلیف آن گفت: از زمان ممنوعیت به خاطر اشتباه فنی هیات مقررات زدایی تا کنون ۳۰ مجوز صادر شده است و در واقع به درستی جلوی اعطای مجوز گرفته نشده بوده. اما ما به محض ورود به اتحادیه جلوی این روند را گرفتیم. جلساتی با مدیران پلتفرمهای طلا گذاشتیم.
او ادامه داد: طبق قانون ضوابط توسط اتحادیه نوشته و تحویل اتاق اصناف شده است و پس از آن تقدیم هیات عالی نظارت خواهد شد و در نهایت در هیات مقررات زدایی تصویب میشود. حتی در آن زمان هنوز اعتبارنامهها به دستمان نرسیده بود اما ضوابط را بهروزرسانی کردیم و تحویل اتاق اصناف دادیم، اما از آن روز همه جا در تهران تعطیل بوده و بعید میدانم تا ۲۰ اسفند به نتیجهای برسیم. تصور من این است این زمان تمدید خواهد شد و احتمالا به سال بعد برسد.
در ابتدای رویداد مازیار نوربخش عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی و رئیس کمیسیون تحول، نوآوری و بهرهوری هم در رابطه با اهداف فعالیتهای صنفی توضیح داد: هدف از کار صنفی این است که بتوانیم به عنوان نهادی مرجعی مدافع حقوق کسب و کارهای این حوزه باشیم.
نیما قاضی رئیس انجمن تجارت الکترونیک هم به اهمیت حضور اصناف و نهادهای مدنی اشاره کرد و گفت: در شرایطی که عملا با اضمحلال دولت روبرو هستیم و تقریبا دولت از بین رفته؛ در چنین وضعیتی این تشکلها هستند که باید بتوانند از حقوق خود و صنفشان دفاع کنند و با همکاری با سایر اصناف باعث همافزایی و توسعه شوند.
در ادامه این رویداد مریم نجفی دبیر انجمن تجارت الکترونیک هم به اختصار از فعالیتهای انجمن در سال گذشته صحبت کرد و افزود: حالا انجمن ۶۴ عضو دارد و ۱۸ عضو امسال به انجمن اضافه شدهاند. او درباره فعالیتهای انجمن هم توضیح داد: در حال حاضر چهار کمیسیون فعال با عناوین و موضوعات کمیسیون قوانین و مقررات، کمیسیون اینترنت و زیرساخت، کمیسیون سلامت دیجیتال و کمیسیون ریتیلتک داریم که هر یک در شاخههای مختلف در تلاش بودهاند با فعالیتهای صنفی همراه کسب و کارها باشند.
او افزود: واکنش، مشارکت، افزایش آگاهی، مشاوره، گزارش و مرجعیت فکری، نامهنگاری بخشی از فعالیتهای ما در انجمن تجارت الکترونیک است.
محمد خلج مدیرعامل اسنپ و دیگر عضو انجمن تجارت الکترونیک هم در ادامه به تاثیر انجمن تجارت الکترونیک و تشکلهایی که باعث شنیدن صدای اصناف میشوند اشاره کرد و گفت: هوشمندانهتر کار این است که باعث شویم صدای کسب و کارها به حاکمیت برسد و انجمنها و اتحادیهها دقیقا میتوانند همین کار را انجام دهند.
رضا الفتنسب رئیس اتحادیه کسب و کارهای مجازی هم به خود تنظیمگری که بین کسب و کارها صورت گرفته اشاره کرد و گفت ما در شرایط عادی اتحادیه را تحویل نگرفتیم و کار عقب مانده زیادی مانده که باید آنها را ساماندهی کنیم.
رزا مجتهدزاده دیگر عضو اتحادیه کسب و کارهای مجازی هم گفت در کنار کارهای جاری و برنامههای مهم پیشرو وضعیت کارهای عقبمانده واقعا زیاد است و ما نیاز به نگاه داده محور و نیازسنجیهای ذرهبینی
داریم.
سعید رسولف نایبرئیس کمیسیون تحول، نوآوری و بهرهوری اتاق بازرگانی تهران هم از تبعات سختگیریهای شرکتهای بیمه و مالیات صحبت کرد و یکی از مهمترین اقدامات در سال آینده را پیگیری این موضوع دانست.