skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مسابقه آیوکاپ در حوزه برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی برگزار می‌شود

۱۶ بهمن ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

موسس آکادمی آیولرن در دومین سالگرد تاسیس این آکادمی به لزوم یادگیری فناور‌ی‌های مرتبط با هوش مصنوعی توسط دانشجویان این حوزه برای به اجرا رساندن طرح‌های این فناوری و ورود آنها به بازار کار تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی آیولرن، آیوکاپ یکی از مسابقات مهم آکادمی آیولرن است که تاکنون ۳ دوره موفق را پشت سر گذاشته است. این مسابقات، عرصه‌ای برای رقابت در چالش‌های برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی، ایده‌پردازی و نوآوری و لیگ برنامه‌نویسی زنده است. این دوره از مسابقات با حضور شرکت‌کنندگان برتر این حوزه آغاز شده و اختتامیه آن یازدهم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

مجید تجن جاری، موسس و مدرس آکادمی آیولرن با اشاره به تاریخچه هوش مصنوعی در این مراسم گفت: آنچه امروز در دسترس عموم قرار دارد، هوش مصنوعی محدود (ANI)  است که در برخی زمینه‌ها نظیر پردازش اعداد و تصاویر نسبت به انسان عملکرد بهتری دارد؛ اما در برخی حوزه‌ها، همچنان برتری با انسان است.

موسس آکادمی آیولرن همچنین گفت: با توسعه چت‌بات‌هایی مانند ChatGPT، Gemini و DeepSeek، به‌زودی شاهد ظهور هوش مصنوعی عمومی خواهیم بود.

طبق گفته او نسل بعدی هوش مصنوعی، فرابشری(ASI) خواهد بود. یعنی اینکه به لحاظ توانایی از مجموع کل هوش انسان‌های کره زمین فراتر خواهد رفت. تجن تجاری نتیجه ظهور این فناوری را وقوع تحولات بزرگ و تغییرات شگرف دانست.

مدیر آکادمی آیولرن در ادامه بر اهمیت بهره‌گیری از ابزارهای هوش مصنوعی برای بازار ایران تاکید کرد و گفت: در آیولرن، ما یک بستر جامع (All in one)  ایجاد کرده‌ایم که تمامی نیازهای آموزشی دانشجویان، از ایده‌پردازی تا توسعه محصول را دربر می‌گیرد.

او با اشاره به ۱۰ مهارت کلیدی تبدیل ایده به محصول، افزود: دانشجویانی که به آیولرن می‌پیوندند، علاوه‌بر فراگیری مهارت‌های خلاقیت، ایده‌پردازی، تحلیل بازار و مدیریت ریسک سرمایه‌گذاری، آموزش‌های تخصصی در زمینه برنامه‌نویسی هوش مصنوعی و مهارت‌های نرم مانند مذاکره و مدیریت محصول را نیز دریافت می‌کنند.

مجید تجن جاری با اشاره بر اینکه یادگیری هوش مصنوعی به تنهایی کافی نیست، گفت: یادگیری یک زبان برنامه‌نویسی مانند پایتون به‌تنهایی منجر به تولید یک محصول هوش مصنوعی نمی‌شود.

بوتکمپ‌های شاتل آیولرن به صورت رایگاه برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با شرکت در این دوره‌های ۳ روزه، مدرک این دوره را دریافت کنند.

 

https://pvst.ir/k8i

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو