آیا امواج رادیویی 5G زیانده هستند؟ هرچه آنتن نزدیکتر، بهتر
تشعشع امواج رادیویی و به خصوص آنتنهای تلفن همراه معمولاً نگرانیهایی را در میان مردم…
۲۷ دی ۱۴۰۳
کارزار اعتراض به رفع فیلتر قطرهچکانی و ادامه سانسور و محدودیت اینترنت شکل گرفت. در این کارزار که به امضای بیش از ۶ هزار نفر رسیده، تاکید شده است که مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی نشان از استمرار سیاستهای محدودکننده پیشین درباره اینترنت دارد.
به گزارش پیوست، کارزار اعتراض به رفع فیلتر قطرهچکانی و ادامه سانسور و محدودیت اینترنت خطاب به ریاست جمهوری شکل گرفت. در این کارزار گفته شده است که در حالی گوگلپلی و واتساپ رفع فیلتر شده که مصوبه شورای عالی فضای مجازی هنوز منتشر نشده و پیگیری از مراجع مختلف برای انتشار شفاف این مصوبه هم به جایی نرسیده است. با این حال آنچه تا کنون از این مصوبه به صورت غیررسمی در رسانهها منتشر و برخی از اعضای شورای عالی فضای مجازی نیز به آن اشاره کردهاند، نشان میدهد که مصوبه رفع محدودیتهای گامبهگام از پلتفرمها، میخ آخر را به دسترسی آزاد به اینترنت خواهد زد.
در این کارزار خطاب به ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان نوشته شده است: «رفع فیلتر تنها دو پلتفرم پس از ماهها انتظار به بهانه کار کارشناسی و وفاق، نشان دهنده عدم درک درست از وضعیت بحرانی اینترنت در ایران توسط تصمیمگیران و بیاعتنایی آنها به مطالبه مردم مبنی بر رفع فیلترینگ فوری تمام پلتفرمهاست. ایجاد گشایشهایی که حق طبیعی و بدیهی شهروندان ایرانی است با این روند آهسته و مرحلهای آنقدر طول میکشد که دیگر مردم نیازی به رفعفیلترینگ از سوی شما نخواهند داشت»
در ادامه آمده: «ما ضمن اعتراض به مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی که بر استمرار سیاستهای محدودکننده پیشین درباره اینترنت تأکید کرده است، مخالفت شدید خود را با هر گونه نقض حق دسترسی آزاد به اینترنت، شامل اینترنت اقشار (طبقاتی)، راهاندازی پوستهها و درگاههای حکمرانیپذیر پلتفرمهای بینالمللی، حمایتهای رانتی از پلتفرمهای داخلی، نقض بیطرفی شبکه با افزایش تعرفه ترافیک بینالملل، ارائه پالایششکنهای قانونی، تقویت سامانههای فیلترینگ، تدوین قوانین محدودکننده بیشتر از جمله جرمانگاری فیلترشکنها و غیره ابراز میکنیم و نسبت به تبعات غیرقابل جبران این شیوه برخورد با بهرهمندی شهروندان از فناوری هشدار میدهیم.»
در متن این کارزرا ذکر شده است که مشروط کردن رفع فیلترینگ به مذاکره با پلتفرمهای بینالمللی، تا زمانی که تحریمهای بینالمللی ادامه داشته باشد تنها بهانهای است برای کاسبان فیلترینگ تا دسترسی آزاد به اینترنت را به تعویق بیاندازند.
در انتهای کارزرا نوشته شده است: «جناب آقای پزشکیان، عمل به وعدهها وظیفه شماست. ما ضمن تشکر بابت رفع فیلترینگ دو پلتفرم گوگلپلی و واتساپ، وظیفهتان را به شما یادآوری میکنیم و بر حق شهرواندان برای دسترسی آزاد به اینترنت تاکید میورزیم.»