دیتابیس مدیریتشده ابری باعث صرفهجویی ۴۰درصدی برای کسبوکارها میشود
استفاده از خدمات ارایهدهندگان DBaaS (دیتابیس مدیریتشده ابری) برای کسبوکارهای ایرانی بهطور میانگین باعث کاهش…
۲۱ آذر ۱۴۰۳
۱۷ آذر ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
سرپرست معاونت اقتصادی مرکز ملی فضای مجازی میگوید در شورای عالی فضای مجازی میخواهیم نگاه حکومت به کسب و کارهای دیجیتال را امنیت زدایی کنیم و به آن رسمیت ببخشیم.
به گزارش پیوست امیر سیاح، در رویداد ملی ارز دیجیتال گفت: به رسمیت نشناختن فعالیتهای رمزدارایی یا رمزارزی توسط حکومت، عامل اصلی زیرزمینی شدن این فعالیتها میشود. همچنین میخواهیم با توجه به غفلتهای سالهای اخیر در برخورد با فعالهای اقتصادی، جواب این پرسش که با رمز داراییهای چه کار کنیم را بدهیم.
او در ادامه با برشمردن فرصتها و ریسکهای حوزه رمز داراییها، گفت: رمز داراییها مسیر بدیعی را برای جمعآوری سرمایه و هدایت آن به سمت تولید، در اختیار دولت گذاشته است.
سیاح از لزوم پایبندی به گفتههای وزیر اقتصاد در خصوص راهبرد دولت در مواجهه با بلاکچین و رمز داراییها حرف زد و با اشاره به وجود منفعت بخش خصوصی و تمام کشور، به لزوم پایبندی دولت به این گفته و لزوم « مهار خطرهای» این حوزه اشاره کرد.
سیاح گفت: حکومت باید رمزداراییها را آزاد و از حالت زیرزمینی خارج کند و به رسمیت بشناسد. او در ادامه با اشاره به نقش سیاستگذارانه دولت گفت: حکومت باید خطوط زرد و قرمز را تعیین کند و این خطوط را از پیش برای فعالان شرح دهد.
سیاح معتقد است با این رویهها فعالیتهای زیرزمینی به روی زمین آمده، « مشاهده و نظارتپذیر» میشوند.
سیاح در ادامه با اشاره به اصل ۴۴ قانون و حدود مشخص و روشن دولت برای تصدی، میگوید: دولت در حوزه رمز ارز حق تصدی ندارد وقتی میگویم دولت نهادهای عمومی، بنیادها و صندوقهای بازنشستگی را نیز شامل میشود، کل این بخشها نباید با بخش خصوصی در حوزه رمزداراییها در زمینه تولید، تبادل و بسترسازی تبادل رقابت کنند و از این حوزه پول در بیاورند.
البته او تاکید کرد که دولت باید با گرفتن مالیات از این بخشها برای خود درآمد کسب کند.