skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

کیمیا آقابگلو نویسنده میهمان

رئیس مرکز توسعه هوش مصنوعی: ایرادات سند ملی هوش مصنوعی جزئی است

کیمیا آقابگلو
نویسنده میهمان

۵ آبان ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

محمد هادی بکایی رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات بر این باور است که با وجود مشکلات سند ملی هوش مصنوعی فقط ۲۰ درصد از آن دارای ایرادات جزئی است از همین رو این سند باید وارد فاز اجرایی شود تا بتوان ایرادات را همگام با اجرایی شدن آن برطرف کرد.

به گزارش پیوست به نقل از آنا؛ طبق گفته رئیس مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی سند ارائه شده یک برنامه تحت اقدام نیست بلکه برنامه‌ای شامل اهداف و سیاست‌های کلان است. او همچنین اشاره کرد این سند علاوه بر ایرادات وارده شامل حسن‌هایی از جمله هدف‌گذاری‌های درست است.
او در این رابطه توضیح داد: می‌توان ادعا کرد بالای ۸۰ درصد این سند درست بوده است و اشتباهات جزئی در آن وجود دارد. البته یک ایراد مهم در این سند در بخش شاخص‌ها و اولویت‌ها است که نیاز به بازنگری جدی دارد. در هر صورت اینکه چطور باید به اهداف کلان موجود در این سند برسیم مهم است و باید در یک برنامه اقدام بیان شود.

او برنامه اقدام را که در حال تدوین است بسیار مهم خواند و به این نکته اشاره داشت که این برنامه باید بسیار دقیق نوشته شود تا قابلیت اجرایی شدن داشته باشد.

از نظر بکایی پافشاری روی ایرادات سند ملی هوش مصنوعی نتایج مطلوبی ندارد. زیرا فناوری روز به روز به جلو حرکت می‌کند و تمرکز روی این مسائل موجب اتلاف وقت می‌شود.

او در ادامه افزود: به نظر من مشکلات سند را نباید خیلی بزرگ کرد، بلکه باید کمک کنیم سند برنامه اقدام درست تدوین شود. چون فناوری هوش مصنوعی با سرعت زیادی در حال تغییر می‌باشد و قطعاً ۶ ماه دیگر در نقطه‌ای دیگر خواهیم بود که شاید با شرایط امروز بسیار متفاوت باشد. از آنجا که برنامه اقدام هوش مصنوعی را وزارت ارتباطات تدوین می‌کند، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان بازوی تحقوق و توسعه وزارت در حال کار جدی روی این سند است.

بکایی در ادامه افزود: پژوهشگاه ارتباطات سال ۱۴۰۰ برنامه اقدام توسعه هوش مصنوعی را به همراه نگاشت نهادی تدوین و سال ۱۴۰۲ آن به روز‌رسانی کرد، الان هم در حال بروز‌رسانی مجدد این سند هستیم که نسخه نهایی آن در چند وقت آینده ارائه خواهد شد. در ادامه باید کمک دهیم این برنامه اقدام هر چه سریع‌تر به تصویب رسیده و اجرایی شود.

https://pvst.ir/jal

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو