skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

انتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی به دور دوم کشیده شد

۳۰ مهر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱ آبان ۱۴۰۳

انتخابات اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ۳۰مهرماه برگزار شد و به دلیل به حد نصاب نرسیدن به دور دوم کشیده شد؛ در این دور از انتخابات تقریبا ۴ درصد واجدین شرایط تقریبا ۵۰۰ نفر در انتخابات شرکت کردند.

به گزارش پیوست، برای شرکت در این انتخابات بیش از ۷ هزار نفر واجد شرایط برآورد شده بودند که این افراد، صاحبان کسب و کارهای مجازی‌اند که به صورت رسمی از اتحادیه جواز فعالیت اخذ کرده‌اند. منحل نشدن و پابرجا ماندن اتحادیه کسب و کارهای مجازی مستلزم ثبت حدود ۲۳۰۰ رای از سراسر کشور بود.

اعضای انجمن و فعلان این حوزه از واجدان شرایط می‌خواهند تا جهت جلوگیری از انحلال اتحادیه در دور بعدی انتخابات که دو هفته آینده به صورت مجازی برگزار شود حضور بیابند.

علاوه‌بر شهر تهران، انتخابات در سایر شهرها به صورت مراجعه حضوری و با احراز هویت الکترونیکی در ادارات صمت مراکز استان‌ها پیگیری شده است.

رضا الفت‌نسب، عضو ائتلاف تاد در رابطه با شیوه برگزاری انتخابات گفت: انتظار می‌رفت انتخابات اتحادیه دور نخست کسب و کارهای مجازی نیز به صورت آنلاین برگزار شود. او نسبت به دور دوم و سوم کشیده شدن انتخابات افزود: حد نصاب حدود ۲۳۰۰ نفر است که اگر تعداد آراء به این عدد نرسد انتخابات به دور دوم خواهد رفت. دور دوم نیز دو هفته آینده با الزام حضور شرکت‌کنندگان ۱۸۰۰ الی ۱۹۰۰ نفر برگزار می‌شود. دور سوم نیز با یک چهارم عدد کلی باید برگزار شود. در صورتی که در دور آخر تعداد شرکت‌کنندگان به حد نصاب نرسد متاسفانه اتحادیه منحل می‌شود.

او انحلال اتحادیه را در صورتی که اتفاق بیفتد یک عقب‌رفت بزرگ خواند و موجب از بین رفتن دستاوردهای اتحادیه به ویژه در حوزه صنفی دانست.

تعامل با اصناف آنلاین، فعالیت پلتفرم‌ها در کشور، به رسمیت شناختن تاکسی‌های اینترنتی از جمله دستاوردهای بزرگ اتحادیه کسب و کارهای مجازی در این چندسال است که الفت‌نسب به آنها اشاره کرد.

آوا فریدونی، کاندیدای بازرسی در رابطه به دور دوم کشیده شدن این انتخابات گفت: همه همکاران و فعالان این حوزه باید تلاش خود را برای حفظ این نهاد باید انجام دهند.

او در رابطه با مسئولیت کاندیدای بازرسی گفت: وظیه بازرسی این است که تصمیمات هیات مدیره را بررسی و تائید کند تا به یک نقطه اشتراک برسند. من تمام تلاشم را می‌کنم تا از همه جوانب تصمیمات و شرایط را بسنجم تا با هیات مدیره در حیطه قوانین بهترین تصمیم را اتخاذ کنیم.

پشوتن پورپزشک، عضو ائتلاف تاد وجود اتحادیه کسب و کارهای مجازی را به عنوان یک تشکل صنفی، نقش مهم و موثری در مطالبه‌گری حق و حقوق کسب و کارهای فعال در این حوزه دانست. او با ابراز امیدواری نسبت به پابرجا ماندن اتحادیه، رسیدن به دور دوم و سوم انتخابات را مراحل دشواری دانست که به وقوع خواهد پیوست.

پورپزشک اتحادیه کسب و کارهای مجازی را با توجه به اینکه اکنون دو ردوم انتخابات هیات مدیره آن در حال انجام است و نزدیک به سه سال فعالیت حداقلی داشت، اتحادیه جوانی خواند. پورپزشک معتقد است اگر هیات مدیره قوی برای این اتحادیه تشکیل شود این اتحادیه می‌تواند به عنوان بازوی حمایتی در بسیاری از بخش‌ها موثر باشد.

صادق محمدی مدیرعامل مدیانا، همکاری و همراهی اصناف، رسانه‌ها و فعلان این حوزه را برای شرکت حداکثری در رای‌گیری انتخابات هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای مجازی عاملی در جهت جلوگیری از انحلال این اتحادیه دانست.

او با موثر خواندن ائتلاف تاد و رفاه برای کسب و کارهای مجازی گفت: اتحادیه شبیه به انجمن‌ها نیست و به تجربه، شناخت قانون نظام صنفی، مذاکره با مقامات و مسئولان نیاز دارد. افرادی که نام آنها در لیست تاد دیده می‌شود افرادی هستند که از تجربه صنفی و کسب و کاری که یکی از ارکان مهم فعالیت در اتحادیه است برخوردار هستند.

مهدی نصیبی، عضور ائتلاف رفاه گفت: ائتلاف رفاه با هدف حمایت از کسب و کارهای نوپا و انحصارزدایی شکل گرفته است. ما گرد هم آمدیم تا یک مشکل از هر کسب و کار را حل کنیم. درخواست ما از کسب و کارها، مشارکت در انتخابات دور اول و اگر به دور دوم رسید، حضور در دورهای بعدی انتخابات است که به صورت آنلاین قرار است برگزار شود. در حال حاضر مشکل ما رقابت نیست، مشکل ما مشارکت است.

کمیل اکبرنژاد، عضو ائتلاف رفاه رشد سریع‌تر قانون‌گذاری کسب و کارهای مجازی را موردی دانست که باید در اتحادیه به آن رسیدگی و توجه شود. او در رابطه با نقش بزرگ کسب وکارهای مجازی گفت: به‌نظر من اتحادیه باید حتما یکی از اعضای شورای عالی فاضی مجاز باشد تا حرف و کرسی برای گفتن داشته و صدای رسای کسب و کارهای مجازی به ویژه کوچک باشد. در همه کشورهای جهان از کسب و کارهای مجازی در راستای توسعه آنها و همچنین ارائه خدمات به شهروندان به خصوص در موقعیت‌های مختلف مانند همه‌گیری بیماری‌ها، ترافیک‌ها و آلودگی شهری و غیره حمایت می‌شود. این رویکردی است که اکبرنژاد آن را برای رشد و توسعه کلی کسب و کارهای مجازی و در نگاه‌ کلی‌تر اقتصاد کشور مفید دانست.

او همچنین هدف همه ائتلاف‌ها را توسعه و رشد کسب و کارها قلمداد کرد.

https://pvst.ir/j96

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو