skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

رئیس نصر کشور: فریلنسرها باید جایگاه حقوقی داشته باشند

۱۸ مهر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

رئیس نصر کشور گفت که ما درحال تدوین برخی از سازوکارها برای فریلنسرها هستیم. به گفته او، نگاه به فریلنسرها باید نگاه حقوقی با اعتبارات لازم و رتبه‌بندی باشد که آنها بتوانند تضمین‌هایی مثل موارد بانکی را دریافت کنند.

به گزارش پیوست، رئیس سازمان نظام صنفی کشور، علی حکیم جوادی در سومین نمایشگاه ایران ایتکس گفت: از ابتدای امسال مخصوصا در چند ماه اخیر اتفاقات خوبی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات افتاده است؛ این موضوع با همزمانی عملی شدن موارد اقتصاد دیجیتال در برنامه هفتم ارتباط دارد در همین راستا باید بیشترین استفاده را از این فضا ببریم.

حکیم جوادی اشاره کرد: فضای فناوری اطلاعات درحال تغییر است. تحول دیجیتال در همه جهان درحال پیشروی است اما ایران با سرعت متفاوتی پیش می‌رود؛ موضوع تحول دیجیتال و در پیروی آن اقتصاد دیجیتال درحال رشد است. هیچ صنعت و حوزه‌ای وجود ندارد که بدون ابزار فناوری اطلاعات کار کند و پیش برود.

او گفت: با ظرفیتی که در قانون برنامه هفتم مخصوصا در ماده ١٠٧ وجود دارد ما به عنوان بخش خصوصی می‌توانیم در هفت دوره برنامه‌ریزی کلان در کشور به عنوان بخش خصوصی حضور داشته باشیم و به تحول دیجیتال دستگاه‌ها کمک کنیم.

رئیس نصر کشور ادامه داد: یکی از اصلی‌ترین موارد در موضوع تحول دیجیتال موضوع نیروی انسانی است به دلیل شرایط ویژه‌ای که داشتیم تعداد قابل‌توجه‌ای از آنها مهاجرت کردند اما امیدواریم با فضای کسب‌و‌کار ایجاد شده امکان بهبود روند وجود داشته باشد. در قانون برنامه هفتم آموزش ۵۰۰ هزار نیروی انسانی با مهارت‌‌های مختلف دیده شده است. ما از کمک بخش‌های خصوصی حمایت می‌کنیم که ۵۰۰ هزار نیروی انسانی طی ۵ پنج سال را تامین کنیم در آن شرایط ایرادی ندارد بعد از تامین نیازمندی داخل کشور، نیروی انسانی صادر کنیم.

او با اشاره به نمایشگاه ایران ایتکس ادامه داد: نمایشگاه ایتکس در سال‌های آینده باید چندین برابر این نمایشگاه باشد. امیدواریم این نمایشگاه به همینجا ختم نشود و بعد از اتمام نمایشگاه ادامه‌دار باشد.

در ادامه رویداد مدیرعامل ایران‌تلنت، آسیه حاتمی درباه مهم‌ترین ویژگی‌های منابع انسانی گفت: یکی از چند ویژگی که تیم منابع انسانی باید داشته باشد قدرت‌ شناسایی پتانسیل‌ها، انگیزه‌ها و مهارت‌ها است. نیروی منابع انسانی باید ویژگی‌های سازمان را از نگاه کارکنان ارزیابی کند. مورد بعدی قدرت بازی‌سازی و طراحی پله‌های رشد است؛ از آنجایی که نسل Z نسل گیمرها است پس نیروی انسانی با بازی‌سازی باید فضا را مهیا کند.

حاتمی ادامه داد: قوی‌ترین فروشنده مجموعه باید در بخش منابع انسانی باشد؛ فروش استراتژی، تاکتیک‌ها، ایده‌ها و نقش‌ها از مهم‌ترین موارد فروش است. مورد آخر قدرت تحلیل داده؛ این عامل به سایر به سایر عوامل کمک می‌کند.

در آخر برنامه مدیر گروه فناوری اطلاعات شریف و دبیر نمایشگاه، محمدعلی روزی‌طلب درباره نمایشگاه توضیح داد: دو دوره قبل نمایشگاه ایران ایتکس در دانشگاه شریف برگزار شد و به دلیل تعداد شرکت‌ها امسال نمایشگاه را در برج میلاد برگزار کردیم. سال دوم نمایشگاه حدود دو هزار رزومه در سایت داشتیم و حدود ١۵ درصد ثبت‌نام شدگان جذب شرکت‌ها شدند.

نمایشگاه ملی ایران ایتکس رویدادی در حوزه کسب‌وکارهایی است که به هر نوعی با فناوری اطلاعات، ارتباطات، مخابرات و هوش صنوعی درگیر هستند. این نمایشگاه با هدف ایجاد ارتباط کاربردی بین صنعت و دانشگاه، شناسایی افراد مستعد و برتر کشور و ورود این افراد به صنعت برگزار شده است.

این نمایشگاه به مدت سه روز در تاریخ ۱۸ الی ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۳ در محل برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

https://pvst.ir/j5l

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو