آیا برونسپاری تولید موبایل، تولید ملی است؟ نظر وزارت صمت شاید تغییر کند
وزارت صمت در نامهای به مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسبکار اعلام کرد…
۵ آذر ۱۴۰۳
۱۸ مهر ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
سامسونگ با معرفی دستگاههای گلکسی +Tab S10 و S10 Ultra قدرتمندتر از قبل به بازار رقابتی تبلتها بازگشت. پرچمدارانی که برای اولین بار با تراشههای مدیاتک عرضه شدند.
بر هیچکس پوشیده نیست که بزرگترین رقیب iPadهای اپل در بازار جهانی، تبلتهای سری S سامسونگ هستند. تبلتهایی که هرساله با تلاش برای معرفی مدلهای هرچه بهتر و بهینهتر سهم بازار بیشتری را در مقایسه با اپل به خود اختصاص میدهند.
علیرغم سالهای قبل، سامسونگ با حذف مدل معمولی از تبلتهای ۲۰۲۴ خود، جدیدترین تبلتهای کهکشانی خود را تنها در دو مدل پلاس و اولترا عرضه کرد. سیاستی که با وجود کاهش تنوع محصولی، از نظر تمرکز بر قدرت و کیفیت بیشتر به نفع کاربر خواهد بود.
همانطور که اشاره شد تبلتهای گلکسی تب اس ۱۰ پلاس و تب اس ۱۰ اولترا هردو با تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۹۳۰۰ پلاس به بازار عرضه میشوند. تراشهای که طبق ادعای سامسونگ بر پایه ۴ نانومتری ساخته شده و علاوه بر عملکردی بهینه در زمینه هوش مصنوعی در حدود ۱۸ درصد از پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل ۲ قدرتمندتر است. اما این تمام ماجرا نیست، چراکه سامسونگ بهبود عملکرد ۱۵ درصدی در بخش GPU و ۱۴ درصدی در بخش NPU را تضمین کرده و وعده یک عملکرد پایدار و سریعتر را داده است.
طبق انتظارات کاربران از یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نمایشگر OLED، خانواده جدید تبلتهای گلکسی به باکیفیتترین پنلهای اولد ممکن مجهز شدهاند. برای اس ۱۰ اولترا پنلی با روزولوشن ۱۸۴۸ در ۲۹۶۰ پیکسل و برای گلکسی اس ۱۰ پلاس رزولوشن ۲۸۰۰ در ۱۷۵۲ در نظر گرفته شده. هردو نمایشگر نیز از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی تطبیقی پشتیبانی میکنند.
در آخر باید اشاره کرد که پنل روبهرویی هردو مدل پلاس و اولترا نیز همانند گلکسی اس ۲۴ اولترا به پوشش ضد انعکاس تابش خورشید مجهز شدند تا تجربه بینظیری از یک محتوای شفاف تحت شدیدترین تابشها را به کاربران ارائه کنند.
با توجه به مشخصات چشمگیری مانند پردازنده پرچمدار و نمایشگرهای غولپیکر، وظیفه تامین انرژی این تبلتها باید به باتریهای پرظرفیت و بسیار بادوامی نیز محول شود.
از این رو سامسونگ برای تب اس ۱۰ پلاس باتری با ظرفیت ۱۰۰۹۰ میلی آمپر و برای مدل اولترا باتری ۱۱۲۰۰ میلی آمپر ساعتی درنظر گرفته که هردو از شارژ سریع ۴۵ واتی نیز پشتیبانی میکنند.
با در نظر گرفتن ظرفیت و نحوه استفاده، باتری هردو مدل از دوام و ماندگاری مناسبی برخوردار هستند. در موقعیتهای مختلفی مانند تماشای فیلم، عکس برداری، گشت و گذار در شبکههای اجتماعی و کمی استفاده گیمینگ هردو مدل قادر به شارژدهی بیش از یک روز کامل خواهند بود و با استفاده از یک شارژر ۴۵ واتی نیز خیلی زود دوباره آماده به کار میشوند.
بهرهمندی از ویژگیهای اتصالی پیشرفته مانند شبکه ۵G و پشتیبانی از کارت حافظه جانبی، گواهی IP68، اندروید نسخه ۱۴ و قابلیتهای هوش مصنوعی از بارزترین مشخصاتی بودند که به آنها اشاره نشد.
خانواده گلکسی تب اس ۱۰ در دو رنگ جذاب خاکستری مهتابی و نقرهای پلاتینیومی به فروش میرسند. گلکسی تب اس ۱۰ پلاس و تب اس ۱۰ اولترا هردو در حافظه پایه ۲۵۶ و رم ۱۲ گیگابایت، به ترتیب با قیمت ۱۰۰۰ و ۱۲۰۰ دلار قابل تهیه هستند.