رئیس هیات مدیره شرکت آوا: مقررات بازار نوآفرین تا حدی شرایط پذیرش را تسهیل کرده است
شرکت صنایع ارتباطی آوا اولین شرکتی بود که ۸ دی ماه روی تابلوی دانشبنیان بازار…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۸ شهریور ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۵ دقیقه
رقابت بذرپاشان با هدف ایجاد بستری برای توسعه ارتباطات، تعریف برنامههای مشارکتی و جذب سرمایه برای شتابدهندهها برگزار شد و حدود ۷۱ میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان برای استارتآپهای منتخب شتابدهندهها،پیشنهاد سرمایه گذاری شد.
به گزارش پیوست، رقابت بذرپاشان با هدف ایجاد بستری برای توسعه ارتباطات، تعریف برنامههای مشارکتی و جذب سرمایه برگزار شد. در رقابت بذرپاشان مدیران شتابدهندهها به ارائه پورتفلیو، برنامههای شتابدهی و فرصتهای مشارکت در مقابل سرمایهگذاران خطرپذیر و مدیران تصمیمگیر از شرکتهای بزرگ و صنایع نوآور پرداختند.
در واقع این رویداد با همکاری مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس با همکاری شتابدهنده جهش، رقابت «بذرپاشان» را با هدف شکوفایی شتابدهندهها و جذب سرمایهگذاری ۲۷ شهریورماه در خانه کارمان لواسان برگزار کردند.
کاوه گودرزی، مدیرعامل مرکز نوآوری جهش، این برنامه را زمینهساز معرفی ظرفیتها، شبکهسازی و مشارکت در توسعه پروژههای نوآورانه معرفی کرد و به ارائه مختصری از فعالیتهای جهش پرداخت. او در این باره گفت: شرکت کسبوکارهای نوآورانه جهش شهریور سال ۹۵ به ثبت رسید و اولین دوره جهش آکادمی هم در تابستان ۹۵ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. به مرور زمان رویدادهای بیشتری توسط جهش برگزار شد و موفق به دریافت مجوز شتابدهی و دانشبنیانی شدیم.
او ادامه داد: در سال ۹۶ و ۹۷، ۱۶ استارتآپ در دوره اول و دوم جهش، در فضای کار اشتراکی مستقر و شتابدهی شدند و تلاش کردیم با فراهم کردن شبکهای از سرمایهگذاران، مسیر رشد و پیشرفت استارتآپهای مستقر در جهش را مهیا کنیم. در نهایت در سال ۹۸ هم با دریافت مجوز توسعهدهندگی مرکز نوآوری جهش را تاسیس کردیم. به مرور زمان و در روند رشد جهش، مشارکتهای زیادی بین استارتآپها و سرمایهگذاران رقم خورد تا به امروز جهش رسیدیم.
گودرزی همچنین درباره فعالیتهای جهش توضیح داد: در آستانه ورود به نهمین سال فعالیت جهش تصمیم داریم تا با رونمایی از زیرساختهای توسعه داده شده، تاثیر بُعد مکان را در فرایند شبکهسازی و به اشتراکگذاری فرصتهای موجود، کمرنگ کنیم و روی رشد شاخص تعداد ارتباط موثر بین افراد و شرکتها تمرکز کنیم.
مهدی عظیمیان، رئیس مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس هم در این رویداد به فلسفه شکلگیری، مرکز شتابدهی نوآوری پردیس پرداخت و گفت: در ابتدای دولت یازدهم دغدغه تغییر در مدل فعالیت دانشگاهها در معاونت علمی وجود داشت و نیاز به تغییر رویکرد دانشگاهها در حوزه کارآفرینی به شدت احساس میشد. در این تغییر رویکرد تغییر پارادایم اشتغال از کارمندی به کارآفرینی مبتنی بر نوآوری دنبال میشد. موضوع توسط آقای سورنا ستاری معاون وقت علمی و فناوری مطرح شد و طرح پیشنهادی توسط پارک در این خصوص توسط ایشان تایید شد، در نهایت مرکز شتابدهی نوآوری برای رفع دغدغه اعلام شده تاسیس شد.
او ادامه داد: یکی از مهمترین اهدافی که این مرکز دنبال میکند پر کردن خلا کارآفرینی کشور و ترویج فرهنگ آن است و دومین هدف کمک به ایجاد استارتاپهای پایدار مانند توسعه شتابدهندهها و مراکز کار اشتراکی است.
مدیر مرکز شتابدهی پارک پردیس رویدادها را موتور محرک اکوسیستم کارآفرینی دانست و گفت: رویدادها ملاک ارزیابی پایداری اکوسیستم هستند چراکه افراد با حضور در رویدادهای کارآفرینی میتوانند تواناییهای موردنیاز را به دست آورند و با شبکهسازی تیم خود را تشکیل دهند و این جوششها هستند که اتفاقات جدید را رقم میزنند.
مدیر مرکز شتابدهی تعداد فضاهای کار اشتراکی را ۲۵ عدد در ایران اعلام کرد و تشریح کرد: تاکنون بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در آنها صورت گرفته است .این فضاها با متراژی بیش از ۳۰ هزار متر درحال خدمترسانی به بیش از ۵ هزار نفر هستند.
در ادامه این رویداد، شتابدهنده فناوریهای مالی نوآفرین، هنام فارمد، گرینتک،خانه نوآوری، هفت و هشت و شتابدهنده نوآوری پیشگامان کویر در مقابل مدیران پارک فناوری پردیس و سایر سرمایهگذاران و ویسیها اقدام به ارائه مختصری از فعالیتها خود کردند و استارتآپهایی که برای جذب سرمایه آماده بودند را به آنها معرفی کردند.
نخستین شتابدهنده، شتابدهنده فناوری های مالی نوآفرین فعال در زمینه فناوری های مالی، بلاکچین و.. بود.دومین ارائه توسط مهدی صداقت، مدیر و بنیان گذار خانه نوآوری با حوزه تخصصی محتوا، بلاکچین و هوش مصنوعی انجام گرفت.
سخنران بعدی محمدحسین روحانی از شتابدهنده گرین تک فعال در زمینه هوش مصنوعی، کلود، امنیت و تحولات مالی بود.
چهارمین سخنران مهرناز کمانگری، مدیرعامل هفتوهشت با حوزه تخصصی معماری و ساختمان ارائه دادند.
شتابدهنده هنام فارمد فعال در سه بخش دارویی، مکملها و تجهیزات مبتنی بر فناوری های نوین پنجمین ارائه قرار داشت.
ششمین ارائه توسط مقبلی، مدیرعامل شتابدهنده نوآوری پیشگامان کویر با حوزه تخصصی فناوی صورت گرفت.
پس از ارائهی شتابدهندهها، سرمایهگذاران حاضر در این رویداد با پیشنهاد سرمایهگذاری به مبلغ ۷۱ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان برای این شش شتابدهنده مراسم را به پایان بردند.
در پایان رویداد هم از زیرساخت محیط متاورسی به نام جهش پارک رونمایی شد و کاوه گودرزی در این باره گفت: جهش پارک میتواند بخش مهمی از اکوسیستم نوآوری ایران را در خودش جا بدهد و با خلق فرصتهای برابر در سراسر کشور موجب شناسایی استعدادها، توسعه همکاریها و رشد سریع اکوسیستم نوآوری باشد. در سال گذشته پارک فناوری پردیس به عنوان منطقه بینالمللی نوآوری ایران نامگذاری شد و این برنامه در همین راستا و با هدف حمایت از توسعه زیرساختها و استحکام روابط میان هستههای اصلی صنعت نوآوری به خصوص شتابدهندههای عضور مرکز شتابدهی پارک پردیس طراحی و اجرا شده است.