skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مهاجرت نیروی انسانی از اصلی‌ترین چالش‌های اکوسیستم نوآوری ایران است

دلارام سلطانیان نویسنده میهمان

۱۹ شهریور ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

دایناسورها

فعالان اکوسیستم نوآوری ایران باور دارند مهاجرت نیروی انسانی یکی از اصلی‌ترین مشکلات این حوزه است. علاوه بر این خلاهای قانونی و نبود نقشه راه مشخص در حوزه فناوری از جمله مسائلی است که برای فعالان این حوزه چالش ایجاد کرده است.

به گزارش پیوست، دورهمی نسل اول اکوسیستم نوآوری ایران برای ایجاد ارتباط بهتر با نسل جدید اکوسیستم تحت عنوان «صبحانه دایناسورها» برگزار شد. امیر سرکندی، بنیان گذار کارخانه نوآوری البرز و میزبان این نشست در مورد مهاجرت نیروی انسانی در اکوسیستم نوآوری ایران گفت: «کار کردن در حوزه ما در شرایط فعلی جامعه سخت است و انگار همتی وجود دارد که همه از اینجا بروند و کسی کاری نکند. کسب‌وکارهای دیجیتال و استارت‌آپ‌ها دچار بحران هستند و علاوه بر این تورم هم ما را دچار مشکل کرده است.»

صائبه سلوکی، رئیس کمیسیون منابع انسانی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران از اهمیت سرمایه‌گذاری روی نوجوانان در اکوسیستم نوآوری صحبت کرد و در مورد فعالیت‌های خود در این راستا گفت: «من از سال ۱۳۹۴ روی آموزش متمرکز شدم و تا امروز همواره به آن به چشم یک موضوع زیرساختی نگاه کردم. ما در سال ۱۳۹۷ برای سرمایه‌گذاری در بخش آموزش با تینوتک کاری را آغاز کردیم که همچنان ادامه دارد. بچه‌ها باید در فضایی قرار بگیرند که خودشان را باور کنند و نمایشگاه الکامپ فرصت خوبی برای حضور آنها است. در نهایت هدف من این است که بچه‌ها در این اکوسیستم دیده شوند.»

سحر بنکدارپور، رئیس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران، از برگزاری رویدادهایی برای جذب سرمایه شرکت‌های بزرگ به تیم‌های استارت‌آپی نسل جدید توسط این نهاد خبر داد و گفت: «اعضای اتاق بازرگانی شرکت‌های بزرگ هستند اما کم کم نسل جدید به آنها اضافه می‌شود و ما شاهد پوست‌اندازی نسل‌ها هستیم. رویدادهایی که ما تحت عنوان پیوند برگزار می‌کنیم از جنس جذب سرمایه است و تلاش می‌کنیم اعضای مختلف اکوسیستم را به هم پیوند دهیم. علاوه بر این نشست‌های پازل هم برای برطرف کردن مسائل حوزه نوآوری از زاویه دیدهای مختلف برگزار می‌شود.»

حسین عالیان، دبیر اجرایی کنگره موبایل ایران درباره ضرورت وجود نقشه راه مشخص برای اکوسیستم نوآوری از سوی دولت گفت: «ما همیشه در مسیر خود به دلیل نبودن مدل و نقشه مشخص از سوی حاکمیت با موانع متعددی مواجه شدیم. به ویژه تا سال ۹۷ که هیچ نقشه مشخص و قانونی وجود نداشت. تا آن زمان وقتی برای یک موضوع نوآورانه سراغ افراد مختلف در دولت می‌رفتیم، به دلیل نبودن قوانین در آن حوزه نمی‌توانستیم کاری را پیش ببریم.»

رضا قوامی‌پور، راهبر توسعه کسب‌وکار بین‌المللی شناسا، در ادامه این دورهمی در مورد جذب سرمایه این گروه از کشورهای خارجی برای استارت‌آپ‌های ایرانی گفت: «ما در شناسا یکسری فعالیت‌های خارج از ایران داریم که به شرکت‌های داخلی کمک می‌کند تا اگر قابلیت‌ها و معیارهای لازم را داشتند، فعالیت‌های خود را در کشورهای خارجی به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس توسعه دهند.»

https://pvst.ir/iwj

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو