کمپینهای رفتاری جهت مصرف بهینه انرژی؛ استفاده بهینه با آگاهی
کمپینهای رفتاری با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد صرفهجویی انرژی در سطح جهانی از…
۱ آذر ۱۴۰۳
۲۸ شهریور ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۹ شهریور ۱۴۰۳
ششمین همایش گروه گردانندگان شبکه اینترنت ایران (IRNOG) در شهر شیراز برگزار شد.
به گزارش پیوست، ششمین همایش رسمی گروه گردانندگان شبکه اینترنت ایران (IRNOG) با حضور شرکتهای ارائهدهنده خدمات ابری، اپراتورها و شرکتهای حوزه فینتک در شهر شیراز برگزار شد. پیش از این تمام رویدادهای IRNOG در شهر تهران برگزار شده بود.
میلاد افشاری، همبنیانگذار ناگ ایران و گرداننده این نشست گفت: «هدف ناگهای مختلف در جهان از این نشستها این است که متخصصان حوزه اینترنت را کنار هم جمع کند تا بتوانند با انتقال اطلاعات به یکدیگر ارتباطات بهتری برقرار کنند و با کمک یکدیگر به خدمت رسانی در شبکه اینترنت ایران بهبود ببخشند.»
او درباره سابقه فعالیت ناگ ایران گفت: «سابقه IRNOG به سال ۲۰۱۴ برمیگردد که برای اولین بار در گردهمایی RIPE NCC، یک نشست فارسی برگزار شد و افراد متخصص این حوزه دور هم جمع شدند. در سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ در LIRها جرقههای اولیه ایرناگ شکل گرفت. پس از آن در سال ۲۰۱۷ اولین نشست ناگ ایران در شهر تهران برگزار شد و تا الان این گروه به دستاوردهایی از جمله افزایش تعداد پرابهای RIPE Atlas، بهبود وضعیت امنیت مسیرهای IPهای ایرانی و… دست یافته است.»
میثم سیدصالحی، معاون مخابرات ایران در ادامه این نشست درباره اولویتهای مخابرات برای بهبود خدمات اینترنتی به کاربران و ایحاد زیرساخت هدفمند برای شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت گفت: «مدتی است که ما چهار اولویتبندی برای خودمان تعریف کردهایم و بر اساس آن پیش میرویم. اولویت اول مسئله رشد است، در مرحله دوم باید همکاری و مشارکت رقم بخورد و در همکاری از سوی مخابرات باز شود، در مرحله سوم باید هماهنگی از سمت این شرکت انجام شود تا در مرحله آخر شاهد فراگیری باشیم.»
پس از آن سروش کاویانی، راهبر تیم لیموهاست در معرفی «مقیاس» که یکی از محصولات این شرکت است گفت: «مقیاس با هدف حل مشکلات کسبوکارها در زمینه مقیاسپذیری و افزایش کارایی زیرساختها طراحی شده است. بسیاری از کسبوکارها در رشد و توسعه خود با محدودیتهای مقیاسپذیری مواجه میشوند که میتواند مانع پیشرفت آنها شود. ما با معرفی «مقیاس» به دنبال رفع این محدودیتها و ارائه خدمات مثل اتومیشن، مانیتورینگ دائمی و مقیاسپذیری زیرساختها هستیم تا کسبوکارها بتوانند بدون نگرانی درباره این مسائل به رشد خود ادامه دهند.»