علیرضا عبداللهینژاد به عنوان رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات منصوب شد
وزیر ارتباطات در حکمی علیرضا عبداللهینژاد را به عنوان رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات…
۲۰ شهریور ۱۴۰۳
۲۱ مرداد ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
رئیس جمهوری امروز (۲۱ مرداد) ستار هاشمی را به عنوان گزینه تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس معرفی کرد.
به گزارش پیوست، از میان کاندیداهای متعددی که کارگروههای انتخاب گزینههای وزارت معرفی کرده بودند، شاید ستار هاشمی جزو معدود کسانی باشد که نامش از ابتدا در این فهرستها دیده میشد. مدیری که فاصله کمی با ۵۰ سالگی دارد؛ اما با استانداردهای مدیریت در ایران، جوان محسوب میشود.
نام ستار هاشمی برای اولین بار زمانی در رسانههای حوزه ICT مطرح شد که به معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات رسید؛ هرچند پیش از آن معاون فناوری اطلاعات شرکت ارتباطات زیرساخت شده بود؛ اما چنین سمتی کمتر در رسانهها بازتاب دارد.
هاشمی پیش از آنکه به تهران بیاید، مدیرکل فناوری اطلاعات استان فارس شده بود. جایی که در دانشگاه آن تدریس میکرد.
ستار هاشمی متولد ۱۳۵۵ در یاسوج، دکترای هوش مصنوعی از دانشگاه موناش استرالیا و علم و صنعت ایران دارد و عضو هیات علمی دانشگاه شیراز است.
هاشمی در زمان معاونت وزارت ارتباطات، دوره کمحاشیهای را پشت سر گذاشت. او معاون محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت دوازدهم بود. دورهای که حاشیه کم نداشت. ستار هاشمی در آن دوره، اجرای مصوبه تولید گوشی تلفن همراه داخلی را عهدهدار شد که قرار بود با همکاری وزارت صمت اجرایی شود؛ اما در نهایت به مرحله اجرایی نرسید.
هاشمی پس از پایان دولت دوازدهم به قوه قضاییه رفت و معاون فناوری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور شد و در آنجا سامانه «کاتب» را رونمایی کرد که تجمیعکننده سامانههای متعدد سازمان ثبت بود.
از میان تمامی معاونان وزارت ارتباطات دولت دوازدهم و سیزدهم، دو نفر در فهرست گزینههای وزارت ارتباطات دولت چهاردهم قرار داشتند و اکنون ستار هاشمی به مرحله نهایی رسیده است. جایی که رای اعتماد مجلس تعیین کننده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آینده خواهد بود.