بانک مرکزی شرایط بازشدن درگاههای پرداخت برای صرافیهای رمزارزی را اعلام کرد
بانک مرکزی شرایط بازشدن درگاههای پرداخت برای کارگزاریهای رمزارزی یا صرافیهای رمزارزرا اعلام کرد. به…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
مدیرعامل شرکت مخابرات گفت که شرکت مخابرات نمیخواهد عرصه را برای شرکتهای فناور تنگ کند. مخابرات نقش حمایتی دارد و برنامهای برای رقابت با شرکتهای فناور ندارد.
به گزارش پیوست، در نمایشگاه اینوتکس مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات با اشاره به نقش حمایتی شرکت مخابرات گفت که قصد این شرکت، حمایت از شرکتهای دانشبنیان و استارتآپی است.
سلطانی با اشاره به قدمت شرکت مخابرات در ایران گفت: شرکت مخابرات قدمت ۵٠ ساله دارد. با ورود فناوری سیار، مخابرات هم این رویکرد را عملی کرده است. شرکت مخابرات برای کمک به شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها اقدام راهبردی پیش گرفته است. این اقدام ایجاد ارتباطات سیار از سمت شرکت مخابرات است. شرکت مخابرات با ایجاد ارتباطات سیار، بک مدیریت مستقل را به وجود آورده است. رویکرد مخابرات با چابکسازی همراه اول به این اقدام کمک کرد.
به گفته سلطانی، یکی از اهداف اصلی همراه اول چابکسازی بخش سیار مخابرات است. همراه اول یکی از مجموعههایی است که ورود خوبی به این حوزه داشته است و از شرکتهای فناور حمایت خوبی کرده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات درباره نحوه مواجهه شرکتهای بزرگ با این رویکرد گفت: باید ببینیم روندهای جهانی برای شرکتهای تلکام به کدام سمت است. شرکت مخابراتی جزو شرکت بزرگ تلکام در دنیا است. وظیفه اصلی مخابرات تامین زیرساخت برای شرکتهای تلکام است که شرکت مخابرات ایران در این موقعیت قرار دارد.
سلطانی با اشاره به ارتباط شرکتها و با اقتصاد دیجیتال ادامه داد: با رشد فناوری و با پدیدآمدن اقتصاد دیجیتال شرکتهای تلکام به سمتی رفتند که نقشی در بازار بگیرند. رویکرد بیشتر شرکتها به سمت اقتصاد دیجیتال است. اگر شرکتهای تلکام وارد این بخش نشوند، بخش زیادی از سود را از دست میدهند. شرکتهای تلکام و مخابرات به این سمت میروند که از شرکتهای استارتآپی حمایت کنند و از این حمایتها و رشد آستارتآپها مخابرات هم رشد کند.
سلطانی توضیح داد که شرکت مخابرات در بخش ثابت از سه سال قبل فعالیتش را در حوزه اقتصاد دیجیتال شروع کرده است. از سال ١۴٠١ اقتصاد دیجیتال یکی از راهبردهای اصلی مخابرات است.
سلطانی با تاکید بر بالابودن ظرفیت در حوزه مخابرات و تلکام گفت: درحال حاضر ٢٠٠ هزار کیلومتر فیبر نوری در کشور داریم. تا الان رشد خوبی داشته ایم و این موضوع فضا را برای سایر شرکتها ایجاد میکند. به وجود آمدن زیرساخت با تلاشهای مخابرات در کشور به وجود آماده است. درحال حاضر ٣٠ میلیون مشترک خط تلفن در کشور داریم. این عدد ظرفیت بالایی برای سایر شرکتها است. شرکتهای نوآور میتواند کمک کنند این مشتریها راضی باشند. بالای ۶ میلیون مشتری ثابت باند پنج داریم. این ظرفیت است و شرکتها میتوانند استفاده کنند. اینها ظرفیت شرکتهای نوآور است.
سلطانی با اشاره به اصل وفاداری شرکتها گفت: وقتی شرکتها عهد وفاداری میبندند باید همیشه متعهد باشند. باید قوانین و چارچوب وجود داشته باشد که بعد ارتباط شرکتها از بین نرود که درنهایت شرکت مادر و استارتاپها باهم رشد کند. الزامات متعددی وجود دارد همچنین حمایت سیاست گذاران باید وجود داشته باشد.