چگونه میتوان با هوش مصنوعی مولد سازمانها را متحول کرد
تحولات جدید در دنیای کسبوکار با ورود هوش مصنوعی مولد (Gen AI) در حال شکلگیری…
۱۹ مهر ۱۴۰۳
صندوق توسعه فناوریهای نوین از نخستین «سکوی تامین مالی جمعی ارزی_ریالی» رونمایی میکند.
به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه فناوریهای نوین در نمایشگاه اینوتکس، از نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی_ریالی کشور رونمایی میکند.
محمد کلاهی، معاون اعتباری و تجاریسازی صندوق توسعه فناوریهای نوین در خصوص برنامههای این صندوق در نمایشگاه اینوتکس گفت: این صندوق به عنوان صندوق پژوهش و فناوری پیشتاز در ارائه خدمات مالی به زیستبوم فناوری کشور، به دنبال بهینه سازی فرآیندهای مالی و بهرهمندی این اکوسیستم از ابزارهای بهروز و نوین تامین مالی است.
کلاهی با اشاره به اخذ موافقت اصولی تاسیس نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی در کشور گفت: صندوق توسعه فناوریهای نوین در راستای ارائه ابزارهای نوین تامین مالی در زیستبوم فناوری کشور در دی ماه ۱۴۰۲ موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی از فرابورس ایران شد. این سکو که با نام «نوین کراود» به ثبت رسیده است، نخستین سکوی تامین مالی ارزی کشور است که با همکاری وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، فرابورس ایران و صرافی بانک ملی، در حال رسیدن به مراحل اجرایی است. در این مدت پلتفرم و زیرساخت آن ایجاد شده و در مراحل پایانی اخذ مجوز فعالیت از فرابورس است.
به گفته معاون اعتباری و تجاریسازی صندوق توسعه فناوریهای نوین، توسعه بازار و تجاری سازی محصولات شرکتهای دانشبنیان و فناور از دیگر برنامههای این صندوق است. یکی از کشورهای هدف برای صادرات فناوری و محصولات دانش بنیان روسیه است. بر این اساس با بررسی، ارزیابی و مذاکرات صورت گرفته بین هیات تجاری روس و صندوق توسعه فناوریهای نوین در یک سال اخیر، اکنون زمینه انعقاد تفاهمنامه همکاری با این هیات فراهم شده است.
او این تفاهمنامه را زمینهساز همکاریهای جدید فناورانه بین ایران و روسیه دانست و گفت: در اینوتکس ۲۰۲۴ تامین نیازهای فناورانه دو کشور در قالب این تفاهمنامه به امضای صندوق توسعه فناوریهای نوین و هیات تجاری روسیه خواهد رسید.
کلاهی گفت که مدیریت و راهبری منابع در حوزه فناوری و پروژههای فناورانه از دیگر برنامههای صندوق توسعه فناوریهای نوین است. در اینوتکس امسال صندوق توسعه فناوریهای نوین تفاهمنامه همکاری دیگری را با صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه منعقد میکند.
معاون اعتباری و تجاریسازی صندوق توسعه فناوریهای نوین با اشاره به آغاز پروژه «فناورکارت، نخستین نئوبانک شرکتی حوزه فناوری» در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته توضیح داد: فناورکارت نئوبانکی به بزرگی زیستبوم فناوری کشور است. به همین دلیل و در راستای توسعه خدمات فناورکارت به فعالان زیست بوم فناوری کشور، امسال تفاهم نامهای با شرکت بهین فردا، از مجموعه بانک آینده به منظور همکاری مشترک این دو مجموعه در توسعه این محصول و اضافه شدن خدمات جدید B2C به خدمات موجود شرکتی این پلتفرم، در اینوتکس منعقد میشود.
سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری اینوتکس(INOTEX 2024) از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد. در این نمایشگاه صندوق توسعه فناوریهای نوین به همراه شرکتهای گروه خود در سالن ۳، غرفه ۳۳ حضور خواهد داشت.