نشان: بهجای انتساب دستاوردهای بخش خصوصی به فیلترینگ دلایل واقعی محدودیتها را بگویید
نشان در بیانیهای نسبت به صحبتهای رسول جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی که رشد…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
دومین مرحله انتخابی مسابقات جهانی مهارت ۲۰۲۴ با حمایت آروانکلاد آغاز شد. در این مسابقات شرکتکنندگان رشتههای مختلف IT برای راهیابی به مسابقات جهانی مهارت به رقابت میپردازند.
به گزارش پیوست، شرکتکنندگان این مرحله در رشتههای «فناوریهای وب»، «توسعه نرمافزارهای موبایل»، «مدیریت سیستمهای تحت شبکه»، «راهکارهای نرمافزاری برای کسب و کار» و «پردازش ابری» برای شرکت در اردوی نهایی از ۱۲ تا ۱۵ اردیهشت به رقابت میپردازند.
در روزهای ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت، شرکتکنندگان رشتههای موبایل و در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت شرکتکنندگان رشته شبکه به رقابت میپردازند که اسامی آنها تا پایان اردیبهشت اعلام خواهد شد.
این مسابقات هر دو سال یکبار در کشورهای مختلف برگزار میشود و چهل و هفتمین دوره آن در شهریور امسال به میزبانی لیون فرانسه برگزار خواهد شد.
آروانکلاد از سال ۹۸ از شرکتکنندگان ایرانی این مسابقات حمایت مالی و آموزشی میکند. امسال هم از مدالآوران دورههای پیشین مسابقات ملی و جهانی، برای آموزش رقابتکنندگان کمک گرفته است.
روزبه کوچکی مقدم، کارشناس آروانکلاد و از شرکتکنندگان دورههای قبلی این مسابقات در گفت و گو با پیوست از انگیزه این شرکت برای حمایت از برگزاری این دورهها گفت: بیشتر اعضای آروانکلاد که این شرکت را پایهگذاری کردهاند، در این رشتهها سر رشته داشتند و میدانستند بچههایی که المپیادی هستند، قاعدتا توانایی بیشتری دارند و به همین دلیل علاقهمند هستند که در این مسابقات ملی مهارت شرکت داشته باشند و به بچههایی که میخواهند از این طریق پیشرفت کنند کمک کنند.
او از ادامه حمایت آروانکلاد از شرکتکنندگان گفت و افزود: ابرآروان به شرکتکنندگانی که در سطح کشوری اول تا سوم میشود، فرصت کاری داده و تا سه ماه بعد از مسابقات منتورینگ آنها را به عهده میگیرد.
کوچکی مقدم در مورد سطح شرکتکنندگان این دوره گفت: با توجه به اینکه سن بچهها کم است و بین ۱۶ تا ۲۱ ساله هستند، آنها زودتر کار را شروع میکنند و مهارتهای لازم را به دست میآورند. این شرکتکنندگان قدرت یادگیری بهتری دارند و میتوانند خودشان را بهروز نگه دارند.
کارشناس آروانکلاد انگیزه شرکتکنندگان را بیشتر از کسب مهارت، مربوط به عوامل دیگر دانست و اضافه کرد: بچهها با شرکت در این دورهها بیشتر میخواهند از مزایای دیگر استفاده کنند؛ دانشگاه بهتری بروند، سربازیشان معاف شوند و وارد بنیاد ملی نخبگان شوند.
به گفته کوچکی مقدم، دختران شرکتکننده در این مسابقات نسبت به پسران درصد کمتری دارند. او در این باره افزود: وقتی که دختران وارد مسابقات میشوند ممکن است خیلی بهتر از پسرها عمل کنند و ما برای آنها تبعیض جنسیتی قائل نیستیم اما تعداد دخترها خیلی از تعداد پسرها کمتر است. به عنوان مثال در رشته وب که من هستم، سال گذشته از ۲۷ نفری که وارد مسابقات شدند تنها ۴ شرکتکننده دختر داشتیم و این موضوع مقداری نگرانکننده است.