skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

دایناسورها زمان صرف صبحانه فیبرنوری را به چالش کشیدند!

۳۱ فروردین ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

دورهمی نسل اول اکوسیستم نوآوری به نام «صبحانه دایناسورها» در کنار گپ و گفت درباره سرگذشت کسب و کار برندهای مشهور و قدیمی، بهانه‌ای برای صحبت درباره فیبرنوری فراهم کرد و اظهارات تازه‌ای درباره این حوزه میان مدیر برند «مبین‌نت» و «داور برنامه تلویزیونی میدان» شکل گرفت.

به گزارش پیوست؛ دورهمی «صبحانه دایناسورها» بهانه‌ای برای صحبت کردن درباره آنچه که استارت‌آپ‌های کهنه‌کار از سر گذراندند شد. سپیده عابدینی، مدیرکل ارتباطات بازار مبین‌نت یکی از مهمانان این دورهمی، مانند دیگر مهمانان ضمن بیان مسیری که برای صعود در حوزه نوآوری گذرانده بود، به مسئله فیبرنوری اشاره کرد.

او گفت: با توجه به سبقه فیبرنوری در سال‌های گذشته، ممکن است نگاه‌های منفی به پروژه فیبرنوری وجود داشته باشد اما با حمایت و پیگیری جدی‌ای که از این پروژه در دولت سیزدهم وجود دارد و سرمایه‌گذاری سنگینی که از سوی وزارت ارتباطات برای ارائه مشوق‌ها صورت گرفته، توانسته نگرانی اپراتورها را برطرف کرده و سرعت اجرای این پروژه را بالا ببرد.

طبق گفته او، انجام این پروژه به دلیل عملیات عمرانی و زیرساختی‌ای که دارد، برای اپراتور‌ها یک مسئولیت سنگین است و هزینه‌های زیادی را به اپراتورها تحمیل می‌کند که پرداخت این مشوق‌ها از سوی دولت، توانسته عمل انگیزشی خوبی برای اپراتور بوده و بخش عمده‌ای از این هزینه‌ها را جبران کند.

عابدینی در پاسخ به علیرضا یونچی، داور برنامه میدان که پرسید، فیبرنوری در نزدیکی خانه ما آمده اما چرا اپراتور حاضر در آن محل امکان ارائه سرویس به من را ندارد گفت: این پروژه با توجه به حجم گستردگی عملیات، جدید بودن آن و مسائل و پیچیدگی‌های فنی که در بر دارد، نیاز به اطلاع‌رسانی و آگاهی‌سازی دارد که این کار از سوی وزارت ارتباطات و اپراتورها در حال انجام است تا نگرانی‌ها در باره این پروژه و نحوه ارائه سرویس توسط هر اپراتور شفاف شود.

او ادامه داد: در حال حاضر مبین‌نت در شهرهایی مانند بابلسر درحال تحویل سرویس به مردم است و پروژه فیبرنوری ساری نیز در ۳ فاز در حال انجام بوده که پیشرفت خوبی داشته است. همچنین مبین‌نت در حال حاضر در ۱۲ شهر در حال انجام عملیات زیرساختی فیبرنوری می‌باشد.

یونچی در ادامه گفت که اگر این پروژه ملی است به صورت رایگان به مردم داده شود که سپیده عابدینی در پاسخ گفت: این پروژه یک پروژه زیرساختی است که توسط بخش خصوصی در حال انجام است و مانند برق و آب و گاز که به مردم ارائه می‌شود این پروژه نیز هزینه‌هایی را برای مردم در بر دارد اما با مشوق‌هایی که دولت در نظر گرفته و طرح‌هایی که اپراتورها ارائه کرده‌اند، این هزینه‌ها تا حد قابل توجهی کاهش یافته است.

به ما دایناسور نگویید!

این رویداد که در مرکزفناوری پاسداران برگزار گردید فضایی برای اولین استارت‌آپ‌ها و اپراتورها فرآهم کرد تا درباره آسان کردن مسیر برای نسل‌های آینده گپ بزنند.

برخی از مهمانانی که به دورهمی « صبحانه دایناسورها» دعوت شده بودند در کنار سرگذشتی که از خود تعریف کردند از نامگذاری این رویداد که به صاحبان اولین نوآوری‌ها نسبت داده می‌شد، اعلام نارضایتی کردند. به گفته این مهمانان شاید حیوان دیگری می‌توانست جایگزین «دایناسور» باشد اما آرش سروری به عنوان برگزار کننده این رویداد نهایتا اعلام کرد که هیچ حیوانی نسبت به حیوان دیگری برتری ندارد!

سپیده عابدینی در این باره گفت: دایناسور شاید واژه مناسبی برای بستری که مدام در حال پیشرفت به جلو است معنایی نداشته باشد. در اکوسیستم نوآوری می‌بایست به جای دایناسور، آفتاب‌پرست باشیم تا بتوانیم با توجه به پیشرفت‌ها و فناوری‌های تازه کسب و کار خود را آپدیت کنیم.

مریم نجفی «عضو انجمن الکترونیک تهران» در اعلام نارضایتی خود از اسم انتخاب شده برای این رویداد بیان کرد: دایناسورها حیواناتی با جثه بزرگ بودند. تعمیم دادن دایناسور به اکوسیستم نوآوری از آن جهت که این اکوسیستم در ابتدا با اشغال فضای کوچکی به وجود آمده، نام مناسبی به نظر نمی‌آید.

در این رویداد، مهمانان دیگری از مجموعه‌های زرین‌پال، هم‌آوا، رمیس، کارخانه نوآوری البرز، سازمان نصر و… نیز حضور داشتند.

https://pvst.ir/hpq

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو