skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

وزیر ارتباطات: اگر اپراتورها پول دارند، شبکه را توسعه دهند

۲۹ فروردین ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

وزیر ارتباطات در واکنش به واگذاری دیجی کالا به همراه اول، اولویت اپراتورها را توسعه شبکه دانست و گفت: اگر اپراتورهای تلفن همراه پولی دارند باید نخست به این بخش اختصاص دهند.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوالی در مورد تولید گوشی تقلبی نوکیا در ایران گفت: تولید گوشی با وزارت صمت است. هر وسیله ارتباطی در کشور که در حوزه امواج الکترومغناطیسی ارتعاش داشته باشد باید از وزارت ارتباطات مجوز بگیرد. از این جهت همه اینها از وزارت ارتباطات مجوز می‌گیرند اما بحث پروانه تولید و اینکه آیا اصالت دارند یا خیر به عهده وزارت صمت است.

زارع‌پور تولید گوشی تقلبی نوکیا را یک بحث حقوقی خارج از حوزه وزارت ارتباطات دانست و اضافه کرد: تولیدکنندگان ادعا می‌کنند مستنداتی وجود دارد که از یک نمایندگی معتبر نوکیا اجازه گرفته‌اند و خلاف این هم ادعاهایی وجود دارد که همه اینها در دادگاه بررسی می‌شود و وزارت صمت باید در مورد آن اظهار نظر کند.

سرعت اینترنت افزایش پیدا کرد

وزیر ارتباطات از افزایش سرعت اینترنت نسبت به سال‌های قبل خبر داد و گفت: دیروز از مراجع جهانی نتایجی اعلام شد که سرعت نسبت به سال‌های قبل ۱۰-۱۵ درصد افزایش پیدا کرده است. این روند ادامه دارد و قرار است انشاالله امسال ۵۰ درصد نسبت به سال قبل به سرعت اضافه شود.

او از ایجاد داشبوردی برای بررسی وضعیت اینترنت گفت و اضافه کرد: به صورت ماهانه میانگین سرعت کشور در اپراتور همراه گزارش می‌شود و مردم می‌توانند این موضوع را کاملا شفاف ببینند.

به گفته زارع‌پور برنامه توسعه از همه اپراتورها گرفته شده و آنها در حال اجرای این برنامه هستند تا بتوانند ارتباطات پر سرعت‌تر و باکیفیت‌تری برای مردم فراهم کنند.

پیام‌رسان‌ها باید ضرر به مردم را جبران کنند

وزیر ارتباطات از تلاش برای بهبود خدمات پیام‌رسان‌های داخلی گفت: ما در تلاش هستیم با کمک خود پیام‌رسان‌ها که همه بخش خصوصی هستند و ما زیرساخت‌هایشان را تامین می‌کنیم، خدمات بهتری ارائه کنند و پایدارتر باشند. ما از پیام‌رسان‌ها می‌خواهیم با توسعه تیم‌هایشان هم خدمات جدیدتری به مردم ارائه دهند، هم خدمات پایدارتر باشد و اگر منجر به زیان مردم شدند جبران کنند. قبلا هم اعلام شده بود اگر چنین اتفاقی افتاد باید به کسب‌وکارها بسته‌های تبلیغاتی با تخفیف بدهند.

زارع‌پور بار دیگر اختلال در پیام‌رسان‌ها را طبیعی دانست و افزود: اختلال گاهی اوقات طبیعی است و در پیام‌رسان‌های خارجی هم اتفاق می‌افتد اما قبلا هم گفته‌ام که تکرار آن غیرطبیعی است و دوستان باید تلاش کنند بدون قطعی و اختلال، حداکثر خدمات را با بهترین کیفیت به مردم ارائه دهند.

خدمات پنجره هوشمند به ۳۰ درصد می‌رسد

وزیر ارتباطات از ادامه مسیر هوشمندسازی دولت در سال آینده خبر داد و گفت: امسال مسیر هوشمندسازی دولت را دنبال خواهیم کرد. سال گذشته ۷۰ درصد خدمات دولت از طریق پنجره داده می‌شد و ‍۱۲ درصد از آن هوشمند بود. امسال تلاش می‌کنیم این میزان به ۳۰ درصد برسد.

زارع‌پور با اشاره به اینکه سال گذشته در یکی از کارهای مشترک وزارت ارتباطات و سایر دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها به پنجره خدمات هوشمند اضافه شدند گفت: از جمله کارهای مشترک ما و دستگاه‌های اجرایی در سال گذشته، هوشمندسازی خدمات بود. پارسال پنجره واحد دانشگاه‌ها فعال شد که ۲۶۰ دانشگاه به آن متصل شدند و این کار در ارزیابی اتحادیه بین‌المللی مخابرات منتخب شد.

ماهواره آماده پرتاب داریم

او در ادامه در مورد آمادگی وزارت ارتباطات برای پرتاپ ماهواره‌های متعدد گفت: ماهواره‌های متعددی در ساخت و ماهواره‌هایی آماده پرتاب داریم. سعی می‌کنیم ماهواره‌های سنجشی نیز برای موضوعات مختلف پرتاب کنیم؛ یعنی چند ماهواره تصویربرداری در فضای کشور وجود داشته باشد.

https://pvst.ir/hp8

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو