آیا امواج رادیویی 5G زیانده هستند؟ هرچه آنتن نزدیکتر، بهتر
تشعشع امواج رادیویی و به خصوص آنتنهای تلفن همراه معمولاً نگرانیهایی را در میان مردم…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۹ اسفند ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۲ اسفند ۱۴۰۲
مدیر مخابرات منطقه تهران میگوید مشترکان تهرانی این شرکت به صورت متوسط ماهانه ۷۰ گیگ اینترنت مصرف میکنند.
به گزارش پیوست، علی ملکجعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران در نشست خبری امروز (۹ اسفند) اعلام کرد این شرکت برای ایجاد پوشش کامل فیبر نوری در تهران نیاز به نصب ۱۸۰ هزار دستگاه FAT دارد که تاکنون ۱۷ هزار دستگاه نصب شده است. او برآورد کرد جایگزینی شبکه فیبر نوری به جای سیم مسی در استان تهران ۸ تا ۱۰ سال زمان میبرد.
ملکجعفریان گفت: برای سال جاری برنامه داشتیم ۱۵۰ هزار پورت FTTH واگذار کنیم؛ اما حدود ۱۲۰ هزار پورت واگذار شد که این موضوع بیشتر به تمایل شهروندان برای استفاده از اینترنت پرسرعت و احساس نیاز آنها بازمیگردد.
به گفته او، هرچند فیبر نوری امکان ارائه سرویس بیش از ۲ گیگابیت بر ثانیه را نیز دارد اما مخابرات فعلاً حداکثر ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه به مشترکان خود سرویس میدهد که این به دلیل محدودیتهای موجود در لایههای لایههای کُر و انتقال است.
ملکجعفریان در زمینه فرایند فروش و واگذاری فیبر نوری به مشتریان نیز گفت: برای این کار با هشت پارتنر همکاری میکنیم و بهزودی ۹ شرکت دیگر نیز به این جمع اضافه میشوند. این شرکتها بر اساس لیست مشخصشده و قیمتهایی که در سایت مخابرات اعلام کردهایم، فرایند کابلکشی، فروش مودم و اتصال شهروندان را انجام میدهند.
او درباره هزینههای اتصال نیز توضیح داد: کابلکشی تا مقابل ساختمان بر عهده مخابرات است؛ اما هزینه کابلکشی داخل ساختمان و تامین مودم بر عهده مشترکان است که به طور متوسط ۳.۵ میلیون تومان میشود. البته این موضوع بستگی زیادی به مودم انتخابی دارد.
مدیر مخابرات منطقه تهران درباره وضعیت تلفن ثابت نیز گفت در استان تهران ۷.۵ میلیون خط تلفن ثابت در حال فعالیت است و ۱۳ میلیون زوج سیم مسی در شبکه وجود دارد.
به گفته او هزینه نگهداری هر خط تلفن ثابت در ماه ۳۳ هزار و ۵۰۰ تومان است که با توجه به دریافتی هر خط، مخابرات به این بخش، سوبسید میدهد.
ملکجعفریان درباره مشکلات رانژه خطوط تلفن ثابت برای دریافت ADSL نیز گفت: اصلاً بحث ایجاد انحصار مخابرات در میان نیست. همین الان ۸۰۰ هزار سرویس دیگر شرکتها روی شبکه مخابرات عرضه میشود؛ اما در ۲۵ تا ۳۰ مرکز، مشکل اشباع سالن رانژه داریم و اصلاً نمیتوانیم به سیمهای موجود دست بزنیم چون کل سرویسها قطع میشود.
او متوسط درآمد مخابرات از خطوط ADSL را ماهانه ۷۰ هزار تومان و از سرویس FTTH ۱۷۰ هزار تومان اعلام کرد.
به گفته او، مخابرات تهران برای سال آینده اتصال ۱۵۰ هزار مشترک به فیبر نوری و عرضه پابلیک وایفای را در برنامههای خود دارد.