skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

وزیر اقتصاد: فقط تبدیل مجوز کاغذی به الکترونیکی و صدور شناسه یکتا باقی مانده است

۱۹ بهمن ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

وزیر اقتصاد از صدور یک میلیون و ۴۰۰ هزار مجوز الکترونیکی از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار و بدون مراجعه حضوری خبر داد.

سید احسان خاندوزی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری اعلام کرد: تمام اجزای قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، غیر از فاز پایانی که مرحله «تبدیل مجوز کاغذی به مجوز الکترونیکی و شناسه یکتا» است، اجرایی شده است. طبق آخرین آمار نزدیک یک میلیون و ۴۰۰ هزار فعال اقتصادی توانسته‌اند مجوز فعالیت اقتصادی خود را از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار و بدون مراجعه به دستگاه‌ها دریافت کنند.

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه قانون تسهیل صدور مجوزها چهار مرحله و هدف گذاری داشت گفت: مرحله اول این بود که شرایط صدور مجوز برای همه مردم شفاف باشد و سلیقه‌ای نباشد. این مرحله را می‌توان گفت ۹۹ درصد اجرا شده است. مرحله دوم عبارت از این بود که فرایند صدور مجوز الکترونیکی بشود. این مرحله هنوز به طور کامل اجرا نشده اما بیش از ۷۰ درصد از این مرحله هم اجرایی شده است. مرحله سوم نیز حذف شرط و شروط بی‌مورد بود. این اتفاق در هیات مقررات زدایی اتفاق افتاده است. مرحله چهارم تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا یا مجوزهای الکترونیکی است که امیدواریم بتوانیم در ابتدای سال ۱۴۰۳ این گام نهایی قانون را محکم برداریم.

خاندوزی گفت: ماده ۲۴ و ماده ۳۰ قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار در مجموع این پیام را داشت که اقتصاد برای اینکه پیش بینی پذیر شود اول باید دولت اصلاحات را از خود شروع کند.
مقرر شده است که در حوزه صادرات و واردات ۳۰ روز قبل از اجرا، در حوزه امور گمرکی هم حدود ۳۰ روز قبل از اجرا، در مورد تغییر نرخ آب و برق بنگاه‌های اقتصادی ۳۰ روز قبل از اجرا، حوزه‌های ضوابط محیط زیستی و بهداشتی واحدهای تولیدی سه ماه قبل از اجرا، استانداردهای اجباری مالیات بیمه تامین اجتماعی ۹۰ روز قبل از اجرای آن، باید به اطلاع فعالان اقتصادی برسد که یک تولید کننده بتواند برنامه‌ریزی کند و یکباره محموله صادرات و واردات آن پشت مرز گرفتار نشود.

https://pvst.ir/h73

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو