skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیر توسعه صندوق نوآوری: ۵۰ همت گردش مالی در اکوسیستم نوآوری ایجاد کرده‌ایم

سمانه سمیع تحریریه

۱۸ بهمن ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۹ بهمن ۱۴۰۲

مصطفی بغدادی مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی می‌گوید: صندوق نوآوری و شکوفایی تا کنون ۵۰ همت گردش مالی در اکوسیستم ایجاد کرده است  و آنها تلاش کرده‌اند تا جای ممکن از تزریق ژن دولتی در خصوصی‌ها اجتناب کنند.

زی‌دکتر، کلین‌آپ، پارسیس، مدبی، جیم‌شو و پارسیس، ۶ تیم برگزیده رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی بودند. فراخوان این دوره صندوق شکوفایی و نوآوری و صندوق وستا به استارت‌آپ‌های حوزه سلامت دیجیتال اختصاص داشت.

به گزارش پیوست، مصطفی بغدادی مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی در ابتدای رویداد جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها با موضوع سلامت دیجیتال، به معرفی خاستگاه قانونی و تاریخچه صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی تا کنون ۵۰ همت گردش مالی در اکوسیستم ایجاد کرده است و ما تلاش کرده‌ایم تا جای ممکن از تزریق ژن دولتی در خصوصی‌ها اجتناب کنیم.

او ادامه داد: در کنار اینکه نمی‌خواستیم ژن دولتی و لختی دولتی را به خصوصی‌ها تزریق کنیم، اما از سویی وظیفه خود می‌دانستیم خدمات خود را غیر مستقیم به غیر دانش‌بنیان‌‌ها هم برسانیم و به همین خاطر شتابدهنده‌های دانش‌بنیان را ایجاد کردیم. تا کنون ۹۰ میلیارد تومان مشارکت در ۱۰۵ طرح با ۲۷ شتاب‌دهنده دانش‌بنیان داشته‌ایم و در صندوق‌های پژوهش و فناوری هم در ۷۴طرح با ۳۰ صندوق پژوهش و فناوری  معادل ۲۷۰ میلیارد تومان مشارکت کرده‌ایم.حتی ما در مقیاس‌های بزرگتر  هم وارد شده‌ایم و کنار صندوق‌های جسورانه بورسی ایستادیم.

سحر بنکدارپور رئیس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی هم به موضوع توانمند کردن استارت‌آپ‌ها اشاره کرد و افزود: این بار سلامت دیجیتال را انتخاب کردیم، چون متوجه مشکلات و مواجهات استارت‌آپ‌های حوزه سلامت دیجیتال با رگولاتور هستیم، در حوزه سلامت دیجیتال ورود تکنولوژی و هوش مصنوعی از یک سو و تقابل سنتی‌ها تبدیل به چالش بزرگی شده است و هدفمان این بود دو طیف را هم‌راستا کنیم.
امیر قدیری مدیرعامل وستا هم به اهمیت سلامت دیجیتال در زندگی افراد و جوامع مختلف پرداخت و گفت: از سال ۲۰۰۵ تمرکز بیشتری روی حوزه سلامت دیجیتال شده چون در واقع امکانات دیجیتال می‌تواند برای همه افراد در همه جا و در هر زمان در دسترس باشد.در حال حاضر ۱۸ نهاد سرمایه‌گذارو ۴ سرمایه‌گذار فرشته برای این دوره از فراخوان در کنار ما هستند.

در ادامه رویداد تیم‌های استارت‌آپی به ارائه دفاع از طرح و ایده خود پرداخته و در نهایت روکی پلتفرم هوشــمند ارائه برنامه ورزشی و تغذیه‌ای شــخصی سازی شده برای سالمندان و بازنشستگان، کلین آپ، پلتفرم غربال‌گری و مراقبت هوشمند از خود و دیگران، پارسیس تجربه پیاده‌سازی پروژه‌های مالتی مدیا و کنترل تولیدات دســتگاه‌ها و لوازم پزشکی،مدبی، «پلتفرم خود مراقبتی» در حوزه سلامت باروری زنان، جیم‌شو پلتفرم ارتباط ورزشکاران و مربیان و زی‌دکتر پلتفرم به‌کارگیری هوش‌مصنوعی در مورد علائم بیماری و ارجاع به پزشک برای جذب سرمایه به شرکت‌های سرمایه‌گذار معرفی شدند.

https://pvst.ir/h6x
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو