انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۸ بهمن ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
مصطفی بغدادی مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی میگوید: صندوق نوآوری و شکوفایی تا کنون ۵۰ همت گردش مالی در اکوسیستم ایجاد کرده است و آنها تلاش کردهاند تا جای ممکن از تزریق ژن دولتی در خصوصیها اجتناب کنند.
زیدکتر، کلینآپ، پارسیس، مدبی، جیمشو و پارسیس، ۶ تیم برگزیده رویداد دوشنبههای استارتآپی بودند. فراخوان این دوره صندوق شکوفایی و نوآوری و صندوق وستا به استارتآپهای حوزه سلامت دیجیتال اختصاص داشت.
به گزارش پیوست، مصطفی بغدادی مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی در ابتدای رویداد جذب سرمایه برای استارتآپها با موضوع سلامت دیجیتال، به معرفی خاستگاه قانونی و تاریخچه صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی تا کنون ۵۰ همت گردش مالی در اکوسیستم ایجاد کرده است و ما تلاش کردهایم تا جای ممکن از تزریق ژن دولتی در خصوصیها اجتناب کنیم.
او ادامه داد: در کنار اینکه نمیخواستیم ژن دولتی و لختی دولتی را به خصوصیها تزریق کنیم، اما از سویی وظیفه خود میدانستیم خدمات خود را غیر مستقیم به غیر دانشبنیانها هم برسانیم و به همین خاطر شتابدهندههای دانشبنیان را ایجاد کردیم. تا کنون ۹۰ میلیارد تومان مشارکت در ۱۰۵ طرح با ۲۷ شتابدهنده دانشبنیان داشتهایم و در صندوقهای پژوهش و فناوری هم در ۷۴طرح با ۳۰ صندوق پژوهش و فناوری معادل ۲۷۰ میلیارد تومان مشارکت کردهایم.حتی ما در مقیاسهای بزرگتر هم وارد شدهایم و کنار صندوقهای جسورانه بورسی ایستادیم.
سحر بنکدارپور رئیس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی هم به موضوع توانمند کردن استارتآپها اشاره کرد و افزود: این بار سلامت دیجیتال را انتخاب کردیم، چون متوجه مشکلات و مواجهات استارتآپهای حوزه سلامت دیجیتال با رگولاتور هستیم، در حوزه سلامت دیجیتال ورود تکنولوژی و هوش مصنوعی از یک سو و تقابل سنتیها تبدیل به چالش بزرگی شده است و هدفمان این بود دو طیف را همراستا کنیم.
امیر قدیری مدیرعامل وستا هم به اهمیت سلامت دیجیتال در زندگی افراد و جوامع مختلف پرداخت و گفت: از سال ۲۰۰۵ تمرکز بیشتری روی حوزه سلامت دیجیتال شده چون در واقع امکانات دیجیتال میتواند برای همه افراد در همه جا و در هر زمان در دسترس باشد.در حال حاضر ۱۸ نهاد سرمایهگذارو ۴ سرمایهگذار فرشته برای این دوره از فراخوان در کنار ما هستند.
در ادامه رویداد تیمهای استارتآپی به ارائه دفاع از طرح و ایده خود پرداخته و در نهایت روکی پلتفرم هوشــمند ارائه برنامه ورزشی و تغذیهای شــخصی سازی شده برای سالمندان و بازنشستگان، کلین آپ، پلتفرم غربالگری و مراقبت هوشمند از خود و دیگران، پارسیس تجربه پیادهسازی پروژههای مالتی مدیا و کنترل تولیدات دســتگاهها و لوازم پزشکی،مدبی، «پلتفرم خود مراقبتی» در حوزه سلامت باروری زنان، جیمشو پلتفرم ارتباط ورزشکاران و مربیان و زیدکتر پلتفرم بهکارگیری هوشمصنوعی در مورد علائم بیماری و ارجاع به پزشک برای جذب سرمایه به شرکتهای سرمایهگذار معرفی شدند.