skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

گزارش دی‌ ماه ۱۴۰۲ شاپرک: ارزش‌ تراکنش‌ها در یک‌سال گذشته ۱۰ درصد کاهش یافت

۱۸ بهمن ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۹ بهمن ۱۴۰۲

لوگوی شاپرک

گزارش دی‌ماه شاپرک از کاهش ۱۰ درصدی ارزش تراکنش‌های شبکه پرداخت در دی‌ماه سال جاری نسبت به دی‌ماه سال گذشته خبر می‌دهد. مقایسه ارزش اسمی و ارزش حقیقی تراکنش‌‌ها نشان‌دهنده ناتزاری رشد مبالغ در ارزش اسمی و کاهش ۱۰ درصدی ارزش تراکنش‌ها است. به عبارتی، رشد بیش از ۲۴ درصدی مبلغ‌ها تراکنش‌ها در شبکه پرداخت نتوانسته در مقابل اثرات تورم مقاومت کند.

به گزارش پیوست، گزارش دی‌ماه‌ شاپرک نشان می‌دهد که ماه گذشته تعداد تراکنش‌ها با کاهش ۱۱۹ میلیونی روبه‌رو بوده است. این کاهش تعدادی تراکنش‌ها نزدیک به ۳ درصد نسبت به آذرماه بوده است. بر این اساس در دی‌ماه مبلغ تراکنش‌ها نیز با کاهش ۱.۴درصدی همراه شده است.

مقایسه رشد ارزش تراکنش‌‌های شاپرک
مقایسه رشد ارزش تراکنش‌‌های شاپرک

همچنین مقایسه ارزش اسمی و ارزش حقیقی تراکنش‌های شاپرکی نشان می‌دهد شبکه پرداخت در دی‌ماه نسبت به آذرماه با رشد ارزش اسمی ۱.۲۴ و کاهش ۱.۳۵ درصدی ارزش حقیقی تراکنش‌ها مواجه بوده است. بر این اساس، ارزش تراکنش‌های شاپرک در دی‌ماه درمواجه با اثرات تورمی، ۱.۳۵ درصد نسبت به ماه آذر سقوط کرده است.

این گزارش نشان می‌دهد ارزش تراکنش‌های شاپرک از دی‌ماه سال گذشته تا دی‌ماه سال جاری با کاهش ۹.۸۰ درصدی در ارزشحقیقی در مقابل رشد بیش از ۲۴ درصدی ارزش اسمی روبه‌رو بوده است.

مقایسه ارزش اسمی و ارزش حقیقی تراکنش‌ها در یک‌سال گذشته

گزارش شاپرک از رشد مداوم ابزار پذیرش کارتخوان و اینترنتی حکایت دارد و نشان می‌دهد که ابزار پذیرش موبایلی همچنان با رشدکاهشی در دی‌ماه‌ همراه بوده است. ابزار پذیرش اینترنتی با رشد بیش از ۴ درصد و رشد ۱.۴ درصدی کارتخوان فروشگاهی در صدرابزارهای پذیرش قرار گرفته‌اند.  در مجموع ابزارهای پذیرش در این ماه رشد ۱.۶۸ درصدی را تجربه کرده‌اند.

بر اساس گزارش شاپرک کارتخوان فروشگاهی با بیش از ۹۱ درصد و ابزار پذیرش اینترنتی ۶.۳۲ درصدی و ابزار پذیرش موبایلی ۲.۴۹درصدی کلیت ابزارهای پذیرش شبکه پرداخت را تشکیل داده‌اند و در حال حاضر بیش از ۱۱ میلیون ابزار پذیرش در شبکه پرداخت فعالاست.

همچنین در شاخص ارزیابی شرکت‌های PSP به‌پرداخت ملت با سهم ۲۰.۱۵ درصدی از مبلغ تراکنش‌ها صدرنشین است و شرکت پرداخت الکترونیک سامان با یک درصد اختلاف در جایگاه دوم در میان شرکت‌های پرداخت قرار گرفته است.

شاخص سهم بازار شرکت‌های پرداخت الکترونیکی

پرداخت الکترونیک سداد نیز با سهم بیش از ۱۱ درصدی در جایگاه سوم قرار گرفته است و تجارت الکترونیک پارسیان نیز با سهم بیش از ۱۰ درصد در جایگاه چهارمجای گرفته است. همچنین الکترونیک کارت دماوند و فراپردازان آروند امید نیز در میان شرکت‌های پرداخت الکترونیک با کمترین میزانسهم در جایگاه آخر قرار گرفته‌اند.

https://pvst.ir/h6v

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو