بودجه معاونت علمی ۵۰ درصد کاهش یافت
بودجه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امسال ۵۰ درصد کاهش یافته است. معاون توسعه مدیریت…
۵ اسفند ۱۴۰۳
در رویداد ۹ ژانویه مطرح شد:
۲۰ دی ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
مدیرعامل یک صرافی رمز ارزی معتقد است ابزارهای نوین بدون آموزش میتوانند به مثابه بمب تخریبگر و غیرسازنده عمل کنند، او لازمه توسعه تکنولوژی را آموزش، پشتیبانی و قانونگذاری میداند.
به گزارش پیوست، مسعود ملک، مدیرعامل تبدیل در پنل «تنظیمگری و سندباکس و منابع انسانی» در روز دوم رویداد ۹ ژانویه به مزایای استفاده از ابزارهای نوین در توسعه منابع انسانی اشاره کرد و تکنولوژی، آموزش، پشتیبانی و قانونگذاری را از مهمترین ارکان توسعه رمزارزها دانست. او در ادامه تاکید کرد اگر ابزارهای نوین را بیاوریم، اما آموزش لازم را ارائه ندهیم شبیه این است که بمبی را در اختیار کاربر قرار دادهایم. هرگاه خدمات مبتنی بر ابزارهای مالی را ارائه میدهیم، نیروهای پشتیبانی ما باید روی این ابزارها تسلط کافی داشته باشند که اگر کاربر به سوال یا نیازی برخورد بتواند بهخوبی از عهده پاسخگویی آن بربیاید وگرنه موجب ایجاد نارضایتی خواهد شد.
عیسی کشاورز، مدیرعامل یوبیتکس هم ارائه خود را با محوریت «سبک زندگی رمزنگاریشده» آغاز کرد و گفت: سبک زندگی رمزنگاریشده انسان دیگری برای زیستن میخواهد و روند شتابان فناوری حتی جوامع محافظهکار را هم مجبور به تغییر و پذیرش تحولات کرده است. بین کشورهای مطرح حوزه فناوری این تنها چین است که در مقابل رمزارزها مقاومت کرده است.به باور کشاورز سبک زندگی فناورانه و بلاکچینی به طور کل شئون، فکر، علایق و حتی ساعت کاری و زندگی روزانه را عوض کرده تا حدی که گویا انسان دیگری در حال بازتعریف است.
سهراب ثامنی، مدیرعامل زربان، هم در سخنرانی خود به همراه کردن کاربران و اکوسیستم رمزارز پرداخت و توضیح داد: اکوسیستم رمزارز و بلاکچین اگر بخواهد همراهی بیشتری از سوی جامعه دریافت کند باید کاربری راحتتری داشته باشد و افراد بتوانند با امنیت کافی از طریق یک نام کاربری و گذرواژه وارد آن شده و از خدمات آن استفاده کنند. چیزی شبیه به اینستاگرام. در زمینه رمزارزها هم طی یک سال گذشته با آمدن لایه دوم اتریوم، روند خوبی آغاز شده که به احتمال قوی تا یکی دو سال آینده نیز ادامه خواهد داشت و از طریق آن هزینههای استفاده از اپهای غیرمتمرکز کاهش خواهد یافت.
پریسا حسینزاده، مدیر منابع انسانی آبانتتر هم ارائه خود را با عنوان اطمینان از شنیده شدن صدای همه؛ مؤلفهای مهم در منابع انسانی آغاز کرد و به مبحث منابع انسانی در حوزه رمزارزها و بلاکچین پرداخت و افزود: تیمسازی، تجربه همکاری، آموزش قبل از شروع کار و ارزیابی در تقویت و تامین منابع انسانی اهمیت دارد. او گفت: ۶۳درصد از کسانی که دوره آموزش و ارزیابی را پشت سر میگذارند تا ۳ سال حداقل تجربه همکاری خوب با شرکت دارند.
امیرحسین داوودیان، معاون مدیرعامل بانک تجارت هم گفت: مواجهه ۱۵ میلیون کاربر ایرانی رمزارز با کریپتو صرفا ترید است و این حوزه نیاز به توجه و سرمایهگذاری بیشتری دارد. ۱۵ میلیون کاربر بازار رمزارز ایران در واقعیت به این معنا است که ما از این تکنولوژی برای تبدیل ریال به ارز استفاده میکنیم؛ نه برای خلق ارزش. او ادامه داد ماهیت اقتصاد بلاکچین به چالش کشیدن دولتها در کنترلگری پول و ماهیت اقتصاد رمزارز خلق پول است. اما در این میان مواجهه ما در ایران جای تامل دارد.
محمدرضا مانی یکتا، مدیر نظارت بر نظامهای پرداخت بانک مرکزی هم گفت: اعتباردهی با توثیق رمزارز به پایههای پولی کشور آسیب میزند. او در ارائه خود به تعریف رمزارز از نگاه رگولاتور پرداخت و افزود: عدم آمادگی قوانین و حمایت قانونگذار، نامشخص بودن رگولاتور، عدم وجود تجربه مشابه در حوزه مالی و پولی کشور، امنیت و مسئولیت دارایی کاربران همه و همه باعث شده بانک مرکزی در این زمینه محتاطتر برخورد کند.
او ادامه داد: من تاکید میکنم فقط بانک مرکزی در این زمینه تصمیمگیرنده نهایی نیست و نهادهای دیگری هم در زمینه رمزارزها تصمیمگیرنده و تاثیرگذار هستند.
پوریا صنعتی، رئیس هیئتمدیره هیتوبیت هم در ادامه چالشهای معماری امنیت در صرافیها پرداخت و از لحاظ فنی لایههای امنیتی این حوزه را تشریح کرد.
احمد تقوایینجیب، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و اقتصاد هوشمند وزارت اقتصاد هم راجع به سندباکسهای این حوزه گفت دریافتکنندگان سندباکس باید سرفصلهای ۶ماهه فراخوان را اعلام کنند.
علیرضا باقری، مدیر اجرایی مجموعه اکساونیکس هم از فرصتها و چالشهای تلفیق بلاکچین و هوش مصنوعی و ظرفیت ترکیب این دو فناوری صحبت کرد. او در این رابطه توضیح داد: تلفیق بلاکچین و هوش مصنوعی نه به شکل گسترده که بهصورت محدود در دنیای واقعی پیادهسازی شده است. این ترکیب به ما امکان ارائه تحلیل و پیشبینیهای عمیق بازار در صنایع مختلف را میدهد، اما چالشهای مهمی نیز در پی دارد.