وزیر ارتباطات: ماموریت وزارت ارتباطات بررسی فروش فیلترشکن نیست
وزیر ارتباطات با بیان این نکته که ماموریتکاری وزارت ارتباطات، بررسی مبادی فروش فیلترشکنفروشها نیست،…
۲۶ دی ۱۴۰۳
۱۹ دی ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
فراخوان انتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی منتشر شد و داوطلبان تا ششم بهمن ماه فرصت دارند مدارک خود را به هیات اجرایی انتخابات ارسال کنند.
به گزارش پیوست، آبان ۱۴۰۲ بود که مینا مهرنوش سرپرست اتحادیه کسب و کارهای مجازی خبر از برگزاری انتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی تا قبل از دی ماه سال جاری داد، اما مهرنوش قبل از برگزاری انتخابات، از سمت خود در این بخش استعفا داد و دلیل این کار را نداشتن توجه اتاق اصناف ایران به برگزاری انتخابات عنوان کرد.
حالا و تقریبا پس از ۳۰ماه تاخیر بالاخره فراخوان برگزاری انتخابات اتحادیه کسب و کار مجازی منتشر شده است و در این فراخوان آمده داوطلبان از هفدهم دی تا ۶ بهمن برای ارسال مدارک خود به هیات اجرایی انتخابات فرصت دارند.
رضا الفتنسب عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای مجازی هم در توییتی نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و گفته است: «هیات اجرایی انتخابات متشکل از وزارت صمت، اتاق اصناف و… است و برگزاری کردن انتخابات ارتباطی به اتحادیه نداشت. بهانه ای که دو سال با آن همه را سرکار گذاشتند.»
الفتنسب در گفتوگو با پیوست در این باره گفت: انتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی در مرداد ۹۶ برگزار شد و قرار بود چهار سال بعد از آن یعنی در سال ۱۴۰۰ دوره بعدی آن برگزار شود. اما حالا در دی ماه سال ۱۴۰۲ و با آن که دو سال از زمان موعد انتخابات گذشته، هنوز اجرایی نشده است.وزارت صمت و هیات عالی نظارت هر بار با بهانههای مختلف از برگزاری انتخابات سرباز زدند، و اصلا میگفتند اتحادیه باید انتخابات را برگزار کند در صورتی که برگزارکننده انتخابات اتحادیه نیست و این مهم وظیفه هیات اجرایی، اتاق اصناف، وزارت صمت و یک سری نهاد دیگر است، یکبار بهانه ماه رمضان و یکبار تقسیم اتحادیه و خلاصه هربار به بهانهای برگزاری انتخابات به تعویق افتاد.
اما در نهایت الفتنسب هنوز هم به این انتخابات امیدوار نیست. او در این باره توضیح داد: در وهله اول فراخوان اتحادیه آمده است و این اتفاق خوب است، اما سری قبل زمان تایید صلاحیتها ۹ ماه طول کشید. در صورتی که تایید صلاحیت انتخابات رئیس جمهوری یک ماهه انجام میشود. امیدواریم این بار نهادها عزم خود را جزم کنند تا سریعتر این کار انجام شود.
البته تا اینجا که ارتباط دولت با تشکل های بخش خصوصی آنچنان خوب نبوده و تردیدهایی نسبت به تمایل به تشکیل اتحادیه وجود دارد، اما حالا که سرپرست اتحادیه هم استعفا داده است، امیدواریم سازمانهای نظارتی برای تایید صلاحیت اعضا ورود کنند و این فرآیند زمانگیر نشود.