چگونه میتوان با هوش مصنوعی مولد سازمانها را متحول کرد
تحولات جدید در دنیای کسبوکار با ورود هوش مصنوعی مولد (Gen AI) در حال شکلگیری…
۱۹ مهر ۱۴۰۳
۶ دی ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
چارگون از خط محصول جدید ابری خود بهنام آوات رونمایی کرد. این خط محصول برای شرکتهای با جمعیت کوچک و متوسط طراحی شده است.
به گزارش پیوست، چارگون در رویداد خبری بازگشت به آینده از خط محصول جدید خود که پس از ۲۵ سال فعالیت در حوزه نرمافزارهای سازمانی ایجاد شد رونمایی کرد.
فرزاد رحمانی، مدیرعامل چارگون با اشاره به شرایط سخت اقتصادی گفت: چارگون یک تیم ۴۵۰ نفره دارد که باوجود شرایط سخت صنعت فناوری به تلاشهای خود ادامه میدهند.
رحمانی با اشاره به سهم بازار چارگون گفت: هماکنون چارگون در صنعت بانکی ۴۶ درصد، در حوزه بیمهها ۵٧ درصد، در سازمانهای مرتبط با بخش سلامت ٧٢ درصد، سازمانهای ملی ٧٨ درصد، دانشگاهها ۴۵ درصد، بازار سرمایه ٧٠ درصد و صنایع مرتبط با حوزه دارویی، آرایشی و بهداشتی ٧۵ درصد سهم بازار را در اختیار دارد.
شاهین طبری، رییس هیات مدیره چارگون با تاکید بر نفوذ در بازار نرمافزار ادامه داد: چارگون برای توسعه نفوذ خود در بازار نرمافزار و پوشش دادن نیازهای کسبوکارهای کوچک و سازمانهای متوسط با محصولات ابری برنامههایی دارد زیرا اندازه بازار کسبوکارهای کوچک و متوسط رو به افزایش است.
به گفته طبری، با توجه به علاقه مدیران این کسبوکارها در مکانیزاسیون فرآیندها و روالهای جاری، چشمانداز تجاری مثبت و امیدوارانهای برای محصولات ابری آوات وجود دارد.
طبری از تجهیز این خط نرمافزاری به راهکارهای هوش مصنوعی در کارهای پرتکرار مدیران و کاربران در آینده نزدیک خبر داد.
در ادامه رویداد، مهین محمدی، مدیر محصولات ابری چارگون درباره ابعاد مختلف کسبوکار آوات گفت: ایجاد تعادل بین توجیه اقتصادی، تجربه انسانی خوشایند و فناوری بهروز به عنوان سه بعد مهم خلق یک محصول نوآورانه در نظر گرفته شده است. محصول جدید چارگون در ١۶ سکتور مختلف موفق به جذب مشتری شده است.
شهروز یوسفی، مدیر فنی آواتشهروز یوسفی مدیر فنی آوات، به ابعاد تکنیکال محصولات آوات در بستر ابری پرداخت و گفت: آوات به نحوی طراحی شده است که مزیتهای مهمی از جمله توسعهپذیری، دسترسیپذیری و یکپارچگی را برای مشتریان ایجاد کنند.
به گفته او زیرساختهای ایجادشده به شکلی است که امنیت دادههای کاربران را حفظ میکند.
مدیرعامل چارگون در پاسخ به سوال پیوست مبنی بر اطمینان از حفظ دادههای کاربران گفت: دیتا برای کاربران است و ما بدون اجازه از این دادهها استفاده نمیکنیم. اگر دستگاههای دولتی از این دادهها بهصورت فیزیکی استفاده کنند، امکان آن وجود دارد که از ما داده بخواهند اما این اتفاق به این شکل نمیافتد. ضمن اینکه در حوزه امنیت دادهها ما زیرساختها را به شکلی ایجاد کردیم که ناامنی آن برای مواردی مثل هکرها هم از بین برود.