بانک مرکزی شرایط بازشدن درگاههای پرداخت برای صرافیهای رمزارزی را اعلام کرد
بانک مرکزی شرایط بازشدن درگاههای پرداخت برای کارگزاریهای رمزارزی یا صرافیهای رمزارزرا اعلام کرد. به…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۵ آذر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۶ دقیقه
تیم همآفرینی که بیشتر اعضای آن در هیات مدیره دوره ششم نصر تهران حضور دارند در آستانه انتخابات هفتمین دوره سازمان نظام صنفی رایانهای تهران در یک نشست خبری به ارائه برنامهها و دفاع از عملکرد ۳ ساله خود پرداختند. به اعتقاد اعضای این گروه، به جز موضوع موانع و محدودیتهای اینترنت که از دست آنها خارج بوده است، نصر تهران توانسته در بقیه موارد کارنامه قابل قبولی از خود ارائه دهد و توسعه اقتصاد دیجیتال از جدیترین وظایف آنها در دوره هفتم خواهد بود.
به گزارش پیوست، حسین اسلامی رئیس هیات مدیره نصر تهران و عضو ائتلاف همآفرینی در آستانه انتخابات نظام صنفی رایانهای بر تیم بودن این گروه تاکید کرد و گفت: ما یک ائتلاف نیستیم بلکه یک تیم هستیم و روی اخلاق انتخاباتی بیش از برد تاکید داریم. او در رابطه با تیم همآفرینی صنفی توضیح داد: ما معتقدیم ترکیبی از حضور افراد با تجربه و از سویی افراد جوان در کنار هم میتواند به نتایج خوبی منجر شود و با همین باور پا به انتخابات دوره هفتم نظام صنفی رایانهای تهران گذاشتهایم. در واقع اگر از تلاش خود اطمینان نداشتیم برای بار دوم کاندید نمیشدیم، ما در حد بضاعت خود تلاش کردهایم.
اسلامی همچنین در زمینه کارهایی که در دوره ششم نصر تهران انجام شده است توضیح داد: یکی از مهمترین خصیصههایی که هیات مدیره نصر دوره ششم داشتند موضوع انتقادپذیری و تحمل نظرات مخالف بوده است، ما صادقانه اعتراف میکنیم که نتوانستیم در زمینه محدودیتهای اینترنت کاری انجام بدهیم و تصمیمات بالادستی راهی برای حل مشکل اینترنت باقی نگذاشت، اما مگر هیچ ارگان و سازمانی توانست کاری بکند؟ بر هیچکس تلاشهای ما در این دوره پوشیده نیست، در زمینه آزادسازی زندانیان حوزه فناوری هم تلاشهای زیادی کردیم که خوشبختانه در آن بخش توانستیم به موفقیتهایی برسیم. اما در زمینه اینترنت و فیلترینگ، کاری از دست ما برنیامد و از این بابت هم ابراز تاسف میکنیم.
سید مجید اورعی، عضو هیات مدیره و رئیس رسته توسعه نرمافزار سازمان نصر تهران هم در این نشست به خلاصهای از فعالیتهای این رسته در دوره ششم نصر پرداخت و افزود: کیفیت محصولات نرمافزاری در سالهای اخیر کم شده است، تحریم، فیلترینگ و مهاجرت نیروهای خبره و متخصص در کنار هم باعث شدهاند به شدت با نارضایتی مشتریان مواجه باشیم، ما به نوعی با میرایی صنعت نرمافزار مواجه شده بودیم و در این رسته تلاش کردیم، با علم به این مسائل ضعفها را پوشش دهیم و برطرف کننده چالشها و مشکلات اعضای صنف باشیم. اما به شدت در هر حال حاضر با کمبود نیروی انسانی مواجهیم و از کمبود متخصص به کمبود نیروی جونیور در این حوزه رسیدهایم. اما با دیدگاه کسب و کاری وارد شدیم و تلاش کردیم فضای امید را فراهم کنیم. در این حوزه دو دیدگاه در پیش روی ما بود یکی اینکه تعاملهایمان را با رگولاتوری بهتر و منطقیتر کنیم و موضوع بازنگری مجوزها، آییننامهها و تجمیع آنها، در اولویت کارهایمان قرار گرفت. لزوم ارائه سورس کد را مطرح کردیم و پروژه بازنگری زیربنای کیفیت هم یکی دیگر از فعالیتهای مهم ما بود.
آیدین عدالت عضو هیات مدیره دوره ششم که حالا ریاست کمیته راهبری رسته سختافزار را هم به عهده دارد،در ادامه از موضوع شایستگی و همافزایی و توانایی تیم گروهی صحبت کرد و گفت: ما در تیم همآفرینی معتقدیم تنها شایستگی ملاکی برای انتخاب نیست. در موضوعهای صنفی بحث همافزایی، توانایی تعامل و کارگروهی و گذاشتن وقت موضوعات مهمی است که اگر کسی فقط شایستگی را داشته باشد کافی نیست، در تشکلها باید همسو باشیم.
حمید بهنگار، یکی دیگر از اعضای تیم همآفرینی صنفی که در هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام صنفی صنفی رایانهای استان تهران شرکت کرده است هم از اهمیت حضور فعالان صنف در این انتخابات صحبت کرد و افزود: حضور در هفتمین دوره انتخابات نصر تهران که ۲۸ آذر ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد، نشان از توجه فعالان صنف به اکوسیستم کاری خود دارد. ضمن اینکه حالا تاثیر فناوری در زندگی بر هیچکس پوشیده نیست و توسعه اقتصاد دیجیتال یک بازی برنده-برنده است که میتواند در تمام کشور امکان توسعه و رشد را فراهم کند. او ادامه داد: معدن پیشرو، سلامت هوشمند اتصال فناوریها و اقتصاد دیجیتال از وظایف جدی ما در نصر است.
حمید بابادینیا عضو هیات مدیره دوره ششم هم از همکاریهای بیشتر با بخش خصوصی در دوره ششم صحبت کرد و گفت: ما در دوره ششم تلاش کردیم همکاریهایمان را با شرکتهای خصوصی توسعه دهیم، چون رشد اقتصاد هر کشوری در گرو رشد بنگاههای اقتصادی آن قرار دارد. در ارتباط با تیم همآفرینی هم باید بگویم، من از این جهت این تیم را تایید میکنم که این همکاری و تعامل نتیجه چندین سال فعالیت در کنار هم است و ناگهانی به وجود نیامده است. در نهایت و با همه اختلافات اما توانستهایم در کنار هم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم.
صادق فرامرزی، نایبرئیس نصر تهران نیز به موضوع تصمیمسازی و تصمیمگیری در نصر پرداخت و افزود: شغل هیات مدیره در نصر موضوع مهمی است چون هیات مدیره تصمیمسازیها را تقویت میکند. ما با حضور رستهها و ایجاد آن فضا را برای تصمیمسازی آماده کردیم. اصلا این رستهها ایجاد شدند تا امکان تعامل موثر با بدنه فراهم شود. انقدر در این راه چالش وجود دارد که گویا در حوزه اقتصاد دیجیتال انگار سر نبودن ما دعواست، چارهای جز اینکه هوای یکدیگر را داشته باشیم، وجود ندارد.
در پایان رویداد همآفرینی صنفی در بخش پرسش و پاسخ، هیات مدیره دوره ششم نصر و البته کاندیداهای دوره هفتم به توضیحاتی از عملکرد و کارنامه نصر در سه سال گذشته پرداختند و توسعه اقتصاد دیجیتال در اکوسیستم فاوا را از مهمترین اهداف خود برشمردند.
اسلامی همچنین در پاسخ به پیوست مبنی بر چگونگی برگزاری انتخابات گفت: امکان شرکت در انتخابات به صورت آنلاین هم وجود دارد. اورعی هم در پاسخ به سوال پیوست در زمینه همراه نبودن شرکتهای بزرگ فناورانه مثل همکاران سیستم با نصر توضیح داد: یکی از وظایف نصر تنظیمگری بازار است و هر جا که حق و حقوق مشتریان در حال تضییع باشد نصر وارد میشود. در واقع زمانی نصر ورود میکند که مشتریان بخواهند اما اینکه چرا تا کنون همکاران سیستم به نصر نپیوسته است موضوعی است که ما علت آن را نمیدانیم نه تنها در دوره ششم که در ادوار قبل جز دوره یکم، همکاران سیستم در نصر نبوده است، اما با قوانین جدید نرم افزاری میتوانیم این شرکتها را نیز پاسخگو کنیم، چون در واقع تبادل API شرکتهای نرمافزاری به یکدیگر نشان از بلوغ فنی، توانایی تعامل و پشتیبانی آنها دارد و انحصارطلبی در حوزه فناوری دیگر جواب نمیدهد.